Известие

Collapse
No announcement yet.

Влюбвате ли се често още ли ви се случва

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

е неееееееее
    ся си го представих тоя на амфетамини
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

нема нищо хубаво да се влюбват там да си държат ръцете да не вдигнат температура...Рано аз съм спортист риболовец кви коктейли?те под вода не гърмят и са по леки и изплуват от горе нищо не правиш,иначе е прах за пране бензин и нафта бутилка и парцалче напоено,стига с тия наркотици засрамете се аз съм добро момче.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
        нема нищо хубаво да се влюбват там да си държат ръцете да не вдигнат температура...Рано аз съм спортист риболовец кви коктейли?те под вода не гърмят и са по леки и изплуват от горе нищо не правиш,иначе е прах за пране бензин и нафта бутилка и парцалче напоено,стига с тия наркотици засрамете се аз съм добро момче.
        Човече, на теб ти трябва парацетамол.
        С тая температура, не виждам друго лечение.
        И вит Це.
        Щом не си напушен, значи е грип
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

пия вода студена от извора на Горня Баня с 4 те чучура под завода и ям вафла Морена-шоколад и бисквитки съчетанието не вярвам да променя нещо?

Comment

Не знам дали не си внушавам, но ми се струва, че пооправяш вече граматиката и започва все по-лесно да ти се чете написаното, но дай още малко.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

пия вода студена от извора на Горня Баня с 4 те чучура под завода и ям вафла Морена-шоколад и бисквитки съчетанието не вярвам да променя нещо?
              Не знам, променя ли?
              Аз пия бира, та твоите съчетания са ми непонятни.
              В момента.

Обаче почти излочих бирата, която нарекох за последна, та ще ви оставям да се забавлявате - влюбвате/разлюбвате, пушите/изпушвате, държите за ръце/боксирате - ваша си работа.

Кака отива да спи.
              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

айде стига бе АЛфи много са ми странни хора като тебе все некакви повърхностни неща гледате зор за букви точки тирета запетайки преди Мордохи ми намери ч-то на клавиатурата че пишех с 4 ти сега...бе ти да не си се влюбил в правописа...

---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:50 ----------

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                Не знам, променя ли?
                Аз пия бира, та твоите съчетания са ми непонятни.
                В момента.

Обаче почти излочих бирата, която нарекох за последна, та ще ви оставям да се забавлявате - влюбвате/разлюбвате, пушите/изпушвате, държите за ръце/боксирате - ваша си работа.

Кака отива да спи.
                лека и мека и нека преди да заспиш последната ти мисъл е за мен усмихни се и заспивай,ако си с черна косица и зелени очета ще съм нежен като утринен полъх който влиза неканен в стаята ти гали те и кара кожата ти да настърхне...

Comment

айде стига бе АЛфи много са ми странни хора като тебе все некакви повърхностни неща гледате зор за букви точки тирета запетайки преди Мордохи ми намери ч-то на клавиатурата че пишех с 4 ти сега...бе ти да не си се влюбил в правописа.
                  Нямам намерение да не превъзпитавам, но трудно се чете.
                  sigpic

Comment

невъзможно е ...дъ'ге...

Comment

Като гледам, доста работа се отваря за модераторите - май ще се трие яко.
                      sigpic

Comment

съдба...

Comment

ето любовтта умря първа от всички теми...така си и знаех...после да не се правите на романтични душици тука в форума разкрити сте.

Comment

Working...
                          X