Известие

Collapse
No announcement yet.

Ходите ли по мъже?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ходите ли по мъже?

И изобщо става ли ви бабалюгата ?

Понеж мъ марзи дъ пуска анкетъ щъ оъгороря директ.
    Обичам мъже.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

добре де, ше те пробваме на брас секцията, като се върнеш
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Крайно време беше да се открие тема и с такова име, а може би и друга - Ходят ли по вас мъже.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение

Обичам мъже.
        Пруф_есоре, кой ти хакна профила..
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Обичам мъже.
          изпуснал си много ма не съм знаел,над нас имаше на квартира малолетни хомо бандити 4 броя и нощтно време като с еподгонеха след 12 само смях се чуваше и тропане и охкане,тяхната любовна игра е много чувствена и брутална като се подгонят с тия гумени вибратори и се хванат...те си готвят единия е жената отива в кухнята топи в тенджерата гуменяка бута го в устата на другият и му вика-виж кво съм ти сготвил...можеше да ви запозная ма не ги изтърпех една нощ набих двама и идва полиция и им нямам кординатите да ви свържа Срамежливко има да ти дрънка бронята...ще запотиш очилата в екстаз...

Comment

Бая в детайли познаваш нещата.
            Къде си ги бил - в тях ли ?
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Остави човека-история на мира, бре Пруфе! Той приятели курви (бивши) и ебачи е имал. Съседи переасти (малолетни) е имал. Доста цветущи спомени кой, какво, къде и в какво натопено е вкарал, че и какво е казал знае. Поет и защитник на правата на онеправданите от модераторския произвол. Също така е най-наказвания и ебаниран потребител след Роман (Господ здраве да му дава).

Изобщо той Е!
              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

ми имам история колега аз съществувам то по добре такива да познавам от такива като вас скучни клавиатурни сухари застанал там щрака нещо ръси мозъци по всяко време на денонощтието...дава оценки...,мани ме баце я сам шматка..вие па като сте членове на клуба и модове та какво? като се гипсирате ще дойдат тия от Милано да ви вдигнат паметник ли...

---------- Post added at 12:11 ---------- Previous post was at 12:10 ----------

Бая в детайли познаваш нещата.
                Къде си ги бил - в тях ли ?
                гледам ги с скрита камера наблюдавам всеки един ход на противника и слухтя с буркан опрян в стената...и теб те наблюдавам...и всички...стаен и жаден за мъст...

Comment

Такъв съм си аз - клавиатурен сухар и смотаняк. Не съществувам, а просто мъждукам и преживявам - сухарско и смотано Завиждам ти, това е. Искам и аз като големите батковци да мога да ловя риби (абе аз мога ама сухарско и смотано), да познавам курви, ебачи, педерасти и интересни хора. На нИ стаа. Познавам само сухи и смотани модове и Пруфесори.

Дори и за поет не ставам. Единственото ми произведение е сухо и смотано:

Поете, поете,
                  Да ми ядеш Мъдете
                  ....
                  И двете!

Надявам се да не се засягаме. Гледам на всичко с усмивка и добро настроение. Естествено изкривено през моя сух и смотан мироглед.

ПъСъ - само ша замоля на мод да нИ ма обиждаш!

Comment

вирееш си чудесно тука явно ти понася,правите си евала един на друг и се чувствате некакви тузове-маниакално депресивна психоза...много поетични станахте все поздрави валят за мен ласкаете ме...още не ми е трепнало сърцето от поздравите ви типично по сухарски.

Comment

Ами то това се дължи на факта, че с Пруфа си правим не само "евала" ми и други неща, сигурно...

Не се връзвай, бе човек. Живота е прекрасен и не си заслужава да се ядосваме за глупости.

Comment

К..Б-Резарват за професионални тъпанари...добре че читавите ги имам в фейсбука...

Comment

Радваме се, че имаме такова ценно съкровище като теб тоГЪЗ.

Comment

не се връзвам,от давнна не пиша и не следя теми в никакви раздели,един ми обеща теглич....още го носи...един ми пише че съм неграмотен,един ме предупреждава,друг ме боядисва,друг ме блокира,един вика това не е така ти от къде си чул,друг дай факти,3 ти вика аз бех там...четвърти вика аз съм егати пича вие не ме оценявате и сте мишки щото аз се ръчкам вие не,другия дай тирета и точки повече не ме чете,появи се некой зелен от време на време да каже че форума си е техен и си ми е е заплюл и съм гост полунеканен и да ми го напомни с светла КАРБ икона МНОГО УПОРИТ НЕГРАМОТНИК та до тука с моралните ценности в форума...

Comment

Стефчу оня ден като мина през офиса ти немаше нищоКога толкоз бърже се изпедерасти
                              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Working...
                              X