If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Лорд Харви и икономът му се разхождат по улицата,виждат гей парад
лорд Харви-какво е това
иконома-гей парад сър
лорд Харви-а с каква цел го правят
иконома-искат равни права сър
лорд Харви-а нямат ли
иконома-имат равни права сър
лорд Харви-ами защо тогава
иконома-педераси сър"
имах едни познати изтрещеняци ходиха на некъв гей клуб некъде по Стамблийски ли бил по цар Борис и вика вътре яко сган,като влезеш пълно с травестити и педита,черпат ги яко ядат и си пият,вика дойде некой даде ти пари една 20 ка да ти врътне едно кавалче и си хванеш надницата за деня,ходил един път с жена му вика гледат я на кръв яко като конкуренция им е вика мръщтят се яко,то жени не пускали даже ама заради него.
да бе само че мен ми е интИресУ на нормален мъж може ли да му стан пиката от друг муж на мен не
/чакай да драсна нещо в твоя стил, че то трудно ти се разбира, ако всички пише кактж риши, май всеки ще си говори сам/
ееее Олди дека си бе мацо дека одиш цели дни и нощи,тука се изказа вече неподготвен щото едно от 5 те ми висши е фармацевтика и латинският ми е вграден по дифолт,я го напиши ти по модераторски да видиме как се пише.
абе Пруфе, вие модовете като сте отворени пичове... он от Шумин шо кат исках да го целувам се покри... и тука банан ман... добре бях на море и пиян и не се занимава да го ралея по земята...?
Само банани има по тиквите еййй
ако ти трябват мъжки ласки... опъвам секви елате..
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
абе Пруфе, вие модовете като сте отворени пичове... он от Шумин шо кат исках да го целувам се покри... и тука банан ман... добре бях на море и пиян и не се занимава да го ралея по земята...?
Само банани има по тиквите еййй
ако ти трябват мъжки ласки... опъвам секви елате..
Упсааааа , братчедката Нено как се е нафиркала малииииииииииии
аре бе едно Т от мене голема работа е станала да не е па умрел некой,требе да има аз искам да има,ако па го напиша като ората с 1 т в първата дума ще каже ей го е пустиняка може ма не сака грамотен е деба неговата котка-както викат по ЕН.
Comment