Известие

Collapse
No announcement yet.

Не ви ли писва от "бивши"..?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не ви ли писва от "бивши"..?

...
    Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 16:55.

Принципно си прав, но подозирам че и тази тема ще стане със статус "хранилка".
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Пази боже сляпо да прогледа.Проглеждането е в смисъла на Алековия разказ, което си е ослепяване даже, а не на "проглеждане" в буквалния или преносния смисъл-уточнение!
      Иначе много не ми писва - у нас това е явление в целият ни обществен и всякакъв живот от поне 50 години-нищо ново под слънцето. По това само може да се съди за някои нещица...
      Last edited by fred; d.m.y г., 15:40.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Да.
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
          За тези, които са се заблудили от заглавието - не става дума за бивши гаджета а за едни други "бивши"...

Става дума за "бивши" собственици на колите, на които (ужким) е посветен форума. Има ги във всеки авто-форум и обяснението в повечето случай е, че били "пичове", затова нямало проблем да си джиткат вътре, въпреки, че много, много одавна са сменили колата и вече няма и помен от марката за която ужким се говори във форума...

Много от тия "пичове", вече от позицията на дупета в Ес, Ге, ЕмЕл, ЕфЕкс, Ем, и разни други -класи като, че ли откак нямат нищо общо (в случая с алфите) им идва пауъра и почват да са големи разбирачи и да хранят въпросните коли и да намекват как собствениците им са абсолютни балъци, че ги карат и т.н...

То ясно, че никой не е длъжен да е доживот фен на (в случая) алфите, ама поне като смениш алфата с лексус/инфинити/ес класа, ходи си хейти у форума на лексус/инфинити/мерцедес бе..!
          Браво, евала, че си задигнал социалния статус, ама нали се сещаш, че както вече тия с (в случая) алфите са ти смешни на теб, има едни с (примерно) бентлита и вейрони дето Ти винаги ще им бъдеш смешен..?
          Чакай .......хванах те, за какво, и кого говориш.......без коментар..!

Подкрепям колегата изцяло.....:
          Alfa romeo GTVex
          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Ама и ти днес си се ядосал нещо . А иначе ако на човек ума му се определя само от това в каква кола седи изобщо няма смисъл да му се връзваш. Вчера на връщане от Русе видях едни ама отвратителни мангали в 155 ца. Да взема да се откажа от зловещата тракачка ли сега
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Да прав си ! Има хора тук които даже не си спомнят каква е емблемата обаче си мислят че са големи разбирачи и само те разбират загадките на вселената .поради тази причина и аз все по рядко пиша тук -просто няма смисъл .ако попиташ нещо никой няма да ти даде нормален отговор обаче за сметка на това ще се напишат 1000 глупости

Comment

Струва ми, че не си заслужава да се коментират бившите - просто е безмислено.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Мен ме дразнят тия с Мерцедесите и без да са имали Алфи щото съм комплексиран хейтър
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Аз пък смених алфата с лексус само защото нямах достатъчно пари за 159-ка в момента на покупка
                    Lexus IS200

Comment

Така е !
                      И аз докато имам възможност не бих си развалял стандарта с неалфа!
                      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

аз не мога да си представя тема на кавато и да е тематика, която да не стане "хранилка" в точно този период от живота на форума за съжаление...

Аз пък мисля ,че може и да не стане ,ако всеки един от тези вече "неалфисти" започне да сесеща ,че няма сини и по-сини , а всички сме от едно тесто.Т.е.:Да бъдеш толерантен към чуждите вкусове, възможности ,разбирания е проява на благородство ,а не проява на слабост!
                        ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение

...Да бъдеш толерантен към чуждите вкусове, възможности ,разбирания е проява на благородство ,а не проява на слабост!
                          Това е присъщо на великите хора.
                          Колко такива си в състояние да изброиш?

За мен винаги е било непонятно как виреят персоните, които смятат, че хоризонтът се простира до връхчето на собствения им нос. В този смисъл.. струва ми се, че си прекалено взискателен или по-скоро, имаш неоправдани очаквания по отношение зрението на подобни елементи

За да не "плюем" на всяка цена по нещо, различно от това, което пасва на собствения ни вкус, е достатъчна дори само мисълта, че същото това "кофти" нещо, вероятно радва някого. Но пък май е по-трудно да споделяме радостите на другите, отколкото техните мъки
                          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                            ..Браво, евала, че си задигнал социалния статус, ама нали се сещаш, че както вече тия с (в случая) алфите са ти смешни на теб, има едни с (примерно) бентлита и вейрони дето Ти винаги ще им бъдеш смешен..?
                            Ееее ти пък сега, аз като слязох от БМВ за да се кача в алфа и не искам обратното движение , ще ме изкараш че ми е падднал статуса..
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                              Това е присъщо на великите хора.
                              Е то великите ясно, ма поне по широскроени требе да сме
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Working...
                              X