Известие

Collapse
No announcement yet.

Не ви ли писва от "бивши"..?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Що за глупости? Бивши?

Аз като искам да си купя голям високопроходим автомобил (SUV, както е модерно да им викат сега) - щото просто ми трябва такава кола, щото е идеален бебевоз и семеен автомобил, кво да правя? Да чакам евентуално след десетина години Алфа най-сетне да пуснат дълкоочаквания Камал ли? Ми че тогава такава кола може би вече няма да ми трябва - синът ми ще е тинейджър, може би ще са оправили улиците в Кокаляне и може би през зимата ще чистят улиците?!?!

Сега вече пооправиха леко улиците (предизборно) и в края на месеца ще махам Жипа и взимам едно Волво ХС90 2006-ти набор - по-просторно и комфортно от Жипа, пък и вече не ми трябва чак толкова висока проходимост (Божеее, говорим за улиците в столицата на Пожарникарска република България).

Ами ако на некой алфист с 2 деца му се родят едни близнаци - кво да прави горкия? Няма ли да си купи едно Рено Еспас? Или Мазда 5? Алфа има толкова малко модели, че просто не е истина...

Аз не се възприемам като бивш - най-малкото щото освен практичната ежедневна кола имам и две Алфи, които са за кеф. Пък и карам Алфа от 1985 година. И никога, даже и някой ден да нямам Алфа (което е много малко вероятно де), никога няма да се възприемам като бивш алфист.
    Last edited by pinko; d.m.y г., 20:50.
    Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
      .............
      Ти пък къде се припозна, темата въобще не е за такива като тебе - истински фен си. Имаше един с Тойота, ама как му беше ника, тая тема е точно за него

пп SFINKS-а
      Last edited by code; d.m.y г., 20:57.
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Ти пък къде се припозна, темата въобще не е за такива като тебе - истински фен си. Имаше един с Тойота, ама как му беше ника, тая тема е точно за него

пп SFINKS-а
        Не съм се припознал, но рекох да внеса яснота - Алфа има доста малко модели и просто не може да отговори на по-специфичните нужди на хората. Фенщината си е фенщина, ама като ти потрябва голяяям ван, SUV, вместително комби или дълга представителна лимузина - просто нямаш избор.
        Volvo XC90 D5 '06
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Не съм се припознал, но рекох да внеса яснота - Алфа има доста малко модели и просто не може да отговори на по-специфичните нужди на хората. Фенщината си е фенщина, ама като ти потрябва голяяям ван, SUV, вместително комби или дълга представителна лимузина - просто нямаш избор.
          Няма нужда да внасяш яснота.
          Всички знаем за какво говори Иво и съм убедена, че никому не си хрумнал ти.
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Не ви ли писва от "бивши''
            '
            Не
            sigpic
            SCUDERIA ITALIA
            BMW 5-er
            BMW 7-er
            Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
              '
              Не
              Ти пък кога стана "бивш"
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                Ти пък кога стана "бивш"
                Пита се дали ни писва, аз казах "не"
                sigpic
                SCUDERIA ITALIA
                BMW 5-er
                BMW 7-er
                Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                  Пита се дали ни писва, аз казах "не"
                  А - добре.
                  Стреснах се.
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Наяла се въшка- напърчила опашка!
                    Намерил миш дупка, па помъкнал и кратуна!
                    И още, още...
                    Няма страшно!
                    Парвенюта е имало и ще има!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Що бе, смешно е, човечецът весели яко - нека си пише Ако се връзваме на такива парвенюта значи и ние сме паднали на тяхното ниво - да се фукаме с жизнен стандарт, все едно ще промени размера на оная ни работа или ще стопи шкембетата ни
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

да
                        --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                          Що бе, смешно е, човечецът весели яко - нека си пише Ако се връзваме на такива парвенюта значи и ние сме паднали на тяхното ниво - да се фукаме с жизнен стандарт, все едно ще промени размера на оная ни работа или ще стопи шкембетата ни
                          що бе... супер е така.. Очаквам скоро в подписите....

Двуетажна къща
                          Вила
                          Яхта
                          ГСМ - Йпфоне
                          Злато притежавам... 25 кила и т.н..н

Много е важно и да се гордееш, че си надскочил форума......

Що за глупости? Бивши?

Аз като искам да си купя голям високопроходим автомобил (SUV, както е модерно да им викат сега) - щото просто ми трябва такава кола, щото е идеален бебевоз и семеен автомобил, кво да правя? Да чакам евентуално след десетина години Алфа най-сетне да пуснат дълкоочаквания Камал ли? Ми че тогава такава кола може би вече няма да ми трябва - синът ми ще е тинейджър, може би ще са оправили улиците в Кокаляне и може би през зимата ще чистят улиците?!?!

Сега вече пооправиха леко улиците (предизборно) и в края на месеца ще махам Жипа и взимам едно Волво ХС90 2006-ти набор - по-просторно и комфортно от Жипа, пък и вече не ми трябва чак толкова висока проходимост (Божеее, говорим за улиците в столицата на Пожарникарска република България).

Ами ако на некой алфист с 2 деца му се родят едни близнаци - кво да прави горкия? Няма ли да си купи едно Рено Еспас? Или Мазда 5? Алфа има толкова малко модели, че просто не е истина...

Аз не се възприемам като бивш - най-малкото щото освен практичната ежедневна кола имам и две Алфи, които са за кеф. Пък и карам Алфа от 1985 година. И никога, даже и някой ден да нямам Алфа (което е много малко вероятно де), никога няма да се възприемам като бивш алфист.
                          А иначе Иване ти си известен, че във всяка тема може да ни пуснеш снимка на някоя от твоите коли, задължително да напомниш за Черокито и т.н., обикновено в размер ОГРОМЕН ЧАРШАВ... ама то без такива работи няма да има на какво да се забавляваме
                          Last edited by ne0; d.m.y г., 15:57.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Хубава тема.
                            Аз съм сравнително ново тук,но има доста неща където ме дразнят и мен.
                            -Бивши остроумни собственици на Алфа(тия не ме дразнят много)
                            -Висококомпетенти особи,които се разписват във всяка тема
                            -Вечните спорове дизел-бензин
                            -Ако не е еди кво си не е Алфа
                            -Еди кой си модел е смотан
                            -................................
                            -................................
                            Темата за ГТВ-то беше върха на сладоледа!
                            Влизам и в други форуми на Алфа,ама такъв цирк НЕМА.Нито разбирам от коли,нито имам претенции,че съм Алфист,ама аман от глупави изказвания и спорове,ае да се стегнем малко,уж фенове на една и съща марка пък ще си извадим очите за най-малкото нещо.
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                              Хубава тема.
                              .... Нито разбирам от коли,нито имам претенции,че съм Алфист,ама аман от глупави изказвания и спорове,ае да се стегнем малко,уж фенове на една и съща марка пък ще си извадим очите за най-малкото нещо.
                              За съжаление е така, защото тук в БГ много обичаме да си завиждаме. Не можем да признаем, че някой има нещо по-хубаво от нашето И се започва всеки да си хвали това, което има 99% от споровете и караниците във форума са точно поради това
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

"Матряла"е некачествен(както и ББ каза) затва,иначе в един друг автомобилен форум където положението е да кажем малко по добро от това тука прочетох следната знаменателна фраза.

(В Европейски автомобилен форум ако попиташ,ще ти отговорят на въпроса,в руски авт.форум ако попиташ ще получиш още въпроси,а в български ако попиташ всички ще ти обяснят колко си ТЪП.)

Ето това сме ние сбирщина комплексирани дебилчета и надежда няма,поне аз не я виждам.Тук в този форум стана като детското предаване Кой е ПО ПО НАЙ.
                                Нагледах се на теми как се накъсват то мерцедеси ли не бяха БМВ-та ли не бяха....смешки колкото щеш,то ние още една магистрала от край до край нямаме бре хора,какво е тва неистово желание да се изтъкнем не мога да разбера.Хайде че цял роман написах.
                                Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

Working...
                                X