If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Точно фобии са и абсолютни безмислици. Русия си сътрудничила с Хитлер и затова Хитлер избил 40 млн. руснаци. Абе ти въобще чуваш ли се въобще какви безмислици се опитваш да втълпяваш.
До момента мислех, че само по география си бил зле
Ами ти сам каза - Русия/СССР за теб е по-важна от това което искат децата и внуците ти.Когато нямате смислени аргументи ми "отговаряте" с въпроси "искаш ли да си родител1" ми не искам, не е съм и няма да няма да бъда "родител1".
Ама вземи ги попитах какво искат от бъдещето си, а не го предопределят еднолично...
И отново всичко и при теб и при Морди е "ще, ще, ще" ще дойде светлото бъдеше- е да, ама не дойде...Вместо това младите поколения плащат грешките на старите - "За грешките на бащите плащат техните синове"...
Явно не се интересуваш от това което децата/внуците ти искат, а си държиш на опърничавостта все едно си на 80-85 години.
Ние не сме собсвеност на СССР, нито на Русия.
Нещо си "премълча" за войните на Русия/СССР срещу България и за антибългарската политика.
СССР ти е по близко до сърцето, отколкото България - все Путин ти е в устата, Путин това, Путин онова...
Далече си и от Левски- той много добре е казал какво ни мисли Русия...
Руската саможертва на обикновения руски войник загинал за свободата на България е безспорна , но това не означава че трябва да принасяш в жертва бъдещето на децата и внуците си.
Хубавото е че такива като теб не осъзнавате основното - и със и без нас ще стане каквото трябва, с проблемът на СССР) Русия не е Горбачов, и Путин не е нейният спасител- системата е тази която предрешава всичко- САЩ и да имат някой дребен "бъг" като Тръмп, системата им ще го преодолее, само че Русия няма такава, с Путин единствено подготви поредния разпад на Русия и откъсването на нови територии от нея...
С само след 15-20 години "Големият лош" които хора с твоето мислене ще спрягат няма да са САЩ, а Китай...
Путин няма да го има да "спасява Русия" от Китай...
Въпросът е дали САЩ ще имат това желание...
Защото две световни войни са били съюзници и никога не да били официално във война и да не забравяме че американците бърсаха насрания съветски задник когато СССР беше нападнат от съюзника си Нацистка Германия под ръководството на братската националсоциалистическата партия ...
Ако Путин мислеше за Русия и за руския народ/и щеше да изведе руската икономика до 10-12 трилиона $ БВП и тогава да атакува първото място...
А сега "на гол тумбак чифте пищови" ...
Бил имал ядрени ракети - имай си ги, никой не е спечелил нито една война с тях- и СССР ги имаше, плашеше и ...се разпадна..
Предпочитам да съм цел на руски ракети и да живея добре, да карам колата която искам, да пътувам свободно и да почивам където си искам, отколкото да съм цел на американски ракети и ...да чакам 8 години за един скапан Москвич, който още на конвейера е морално остарял с 20 години...
Няма нужда руснаци да ми управляват живота, предпочитам сам...
Човече, това беше и е в минало.Първо Русия си научи урока и вече няма да ни освобождава, най малкото защото не и трябват такива като нас.Второ, освен Русия на балканите имаха интерес и Англия и Германия.И понеже ние бяхме съюзници пак на тях затова е сме били и вратгове с Русия.Трето престанете да лъжите хората че ако сме с Русия пак ще чакаме за Москвичи и ще стоим затворени като в кошара.Сърбите никога не са били против Русия, и сега са съюзници и сега пътуват където си искат и имат каквото си искат и са по-добре от нас макар че ги освобождаваха НАТО, от какво след като съдът в Хага оправда Милошивич .И понеже сега си толкова добре има вероятност да си плащаш за да бъдеш цел на руските ракети и да можеш спокойно да си ходиш на почивка.Ми то Соломончо и Цвъкито затова искат повече бази и ядрени бомби за да си оправдаят зелените хартийки които са им обещани.Защо не питаш тях за Левски.Изключително доволен ще бъда ако прословутия Турски поток мине през Гърция, Македония опс Северна Македония/абе как може една страна да е на север от себе си/ и Сърбия.Да видя токава доволните ви физиономии.Искам децата ми да живеят в християнска държава с баща и майка а не в джендърска колония.Точно това искат и децата ми, те много добре знаят пола си и дъщеря ми не иска да има ТО а дъщеря или син.Така че това което аз искам го искат и децата ми..И да на всичкото отгоре доста хранителни продукти купувам от руски магазин, щото хайвера е хайвер сметаната сметана кашкавала кашкавал, други неща си купувам от околните села според сезона, щот не ми се ядат джендърски стоки втора ръка с ГМО -та.Това е моя избор.Ти да ни искаш да кажеш че руснаците стоят запрени и карат лади и москвичи.
п.п.Ний и сега сме си цел де щото имаме четири бази на САЩ, вероятно за това като истински патриоти се изнасяте по гръцко за националния празник, щото сте спокойни и споко, Русия нама да ни освобождава пак , за Русия вече няма да сме братска държава, но Русия може да спре това безумие.Руснаците поумняха че вместо да харчат пари за бъдещи врагове по-добре да си ги харчат за себе си и са в правото си да отстоявят ценностите и суверинитета си.Аи не си слушал добре Путин,ако види опасност за сигурността си Русия може първа да използва всякакви оръжия дори и без война.Вече не вположение партер.Може да сеинформираш на сайта на МО на Русия.Дет се вика каквото повикало такова се обадило.България вече е безнадеждна.Един ден Бойко и Цвъки и цялата там дружинка БСП Патриоти и т.н. ще ни си хилят от плажовете.Както казах и в двата случая ще съм доволен.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Е до преди да избиването на руснаците Хитлер и Сталин са били в добри междусъседски отношения,не съм спец по история,но някой поляк може да ти каже как е било по подробно.
Да, ходили заедно на почивка до Карибите. Ти остави това , ами Путин бил най-богатият човек на света и си криел парите под възглавницата. Освен това бил кръвопиец и се закачал с непънолетни момченца.
Остъй ги бе, не си заслужава губенето на времето.
Ето оше едни пропутинисти - http://www.pan.bg/view_article-59-46...vyrli-ost.html
"Гражданите на Тунис се оплакват от влошаване на държавните здрави услуги след свалянето на президента Зин ел Абидин Бен Али през 2011 г., което доведе до демократичен преход, но и до икономическа криза в страната.
Според критици на правителството публичният сектор е затънал в корупция, отбелязва Ройтерс. "
А у нас да се смееш ли да плачеш ли.....искам да мътя яйца на костенурка.Така се усвояват 50 млн лв от знайни и незнайни фирмички.И така е не само при зелените.Е,как да искаш Путин.
Усещам че ми се цупиш, може би не ти е до майтап, но винкелите и саксиите са съвсем реални или по-точно бяха, защото срещу природните стихии и човешката глупост не можеш да се бориш.Мястото е прословуто ветровито и когато има монтирано платнище на билборда напора на вятъра става твърде голям което на два път доведе до откъсване на части от конструкцията,Баба Марийка си е съвсем истинска и си наредила саксиите на парапета на терасата който е едва 7см широк.Та падат по същата причина.Слава богу пострадали нямаше, конструкцията е укрепена а на бабата и направих кошници щото тераса без мушкато не е тераса.Явно ме разбра по друг начин.
Що да се цупя,казвам просто ,че има промени и трябва да сме в час,а не да ни се привиждат апокалиптични сценарии .
И твоя фаворит Путин се е ориентирал в правилната посока.Не субсидира хранителните продукти и стоките за шир потреба,ами строи машини за пари. Вместо руските бизнесмени да харчат приходите в чужда валута от износа по чужди дестинации човека им прави техни руски,че ще привлекат и западни туристи които също да снасят и по този начин стабилизира националната валута. глей Павката какви хотели ти линква.
Ако използва непохарчената валута за инвестиции които ще доведат до растеж и повиши покупателната способност на населението та пари за харчлък по курорти да има и в бачкаторите,а не само в инвеститорите,може да вдигне още много такива и яко да пълни бюджета .
А паричките да ги харчи за образование и здравеопазване.
Е и за съвместна разработка на някое и друго самолетче заедно с неговите противници зад океана.За да си делнат разходите.Тия гадове самолетните инджинери много алчни станали,дванайс годишен скоч не щат да го помиришат даже,лигльовци.
Със сигурност няма да прави сгъваеми ножчета по лиценз на Victorinox.Нито ще мъкне чували към Швейцарски банки.
А ако има много излишни кинти може и да кредитира някой като Мадуро,колкото да поеме контрола и над други държави.
Така се прави.
Е ако аз бях на негово място бих пуснал и няколко ракети да срутят хотелите на конкуренцията,не от злоба,а само да се поизравнят силите,но Путин не е като мен,та мож да спиш спокойно.
Докато чаках жена ми пред един магазин, 2 тлъсти матрьошки пушеха и накрая си метнаха фасовете на земята а пепелникът беше на 2 m. от тях.
Добре че жена ми не ги видя, че в такава ситуация обикновено им пъха фасовете в джобовете. Респективно настава "биг мама скендъл".
Оня пък от Флорида, уж живее в англоезична държава, а не знае английски - не е прочел, че хотелът е отворен от 2014 година :
The World Travel Awards doesn’t specify whether the Mriya hotel is Russian or Ukrainian. The Crimean hotel was opened in 2014. The resort is 30 kilometers from Yalta, and offers 422 rooms and villas in a property of 270,000 square meters.
Украинците са го строили 2-3 години и руснаците са го анексирали/национализирали наготово, ама той твърди, че след като руснаците завзели Крим го били построили ...
Както е казал народът "Любовта е сляпа..." в този случай към Русия ...
Оня пък от Флорида, уж живее в англоезична държава, а не знае английски - не е прочел, че хотелът е отворен от 2014 година :
Украинците са го строили 2-3 години и руснаците са го анексирали/национализирали наготово, ама той твърди, че след като руснаците завзели Крим го били построили ...
Както е казал народът "Любовта е сляпа..." в този случай към Русия ...
Слепецът/ите са ясни ...
Пак нищо не си разбрал, най-вероятно понеже имаш прекалено силни англоезични наклонности.
Russia’s largest bank Sberbank spent $300 million building the Mriya hotel, and is the sole owner.
Да ти го пусна и на руски че явно английския не ти се удава.
Ма те и хлебозаводи така ги "национализираха" и след това твърдят, че са "похарчили 100-200-300 милиона" и са "единствения собственик" ...
: http://old.segabg.com/article.php?id=741043
Ама след като "зелените учтиви човечета" на Путин завзеха Крим.
Властите в Крим национализираха в събота вечерта 13 промишлени предприятия, сред които и гигантския "Севморзавод", който принадлежеше на холдинга на украинския президент Петро Порошенко, съобщи РИА "Новости"
И в България на 9.09.1944 г. стана същото, ама полза никаква- доведоха заводите до фалит и ограбиха и банките и популярните каси с парите на народа в тях - от пари на обущар и земеделец, до пари на лекари и адвокати.
Все същата помия са си и си останаха ...
Нищо не създават, само разграбват ...
А Руснаците са го играли вече това след Втората световна война - изнесоха немските заводи до които се докопаха в СССР, ама така и никога не започнаха да произвеждат нито фолксваген, нито БМВ, нито мерцедес ...
Каквито мизерници бяха, такива си останаха ...
Кога ще подкрепиш Путин и Русия с дела и пари като отидеш да почиваш в този курорт, или само си правиш проветрение на устата от далечна Флорида...???
Comment