Известие

Collapse
No announcement yet.

мхм..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    що бе в спора се ражда истината
    не е нужна да се разбираме
    важното е да се уважаваме
    Е щом към края на спора не се псуаме , значи се уважаваме
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Е щом към края на спора не се псуаме , значи се уважаваме
      хъпцилютну
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Как мислиш колко от 600 и кусур души убити са от хамас?
        Дори и по време на учения са предвидени цивилни жертви .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Това е за невярващите!

По големина на икономиката, изчислена по паритета на покупателната стойност (ППС), Русия е сред страните с високи доходи и е заела осмо място в света, изпреварвайки икономиката на Бразилия и изоставайки значително от Индия и Китай, се казва в коментар на "Комерсант", който се позовава на проучване на Световната банка.

Авторите на изследването, което обхваща 146 страни, определят Русия като осма по-големина икономика в света. По ППС в цени за 2005 г. Русия е произвела 3,09% от световния БВП. Русия е с малко пред икономиката на Италия - 2,96% от световния БВП, и Бразилия - 2,88%.

Най-голямата икономика в света остават САЩ - 23% от световния БВП за 2005 г., следвани от Китай - 10%, Япония - 7%, Германия - 5%, Индия - 4%, Великобритания - 3,46% и Франция - 3,39%. /

http://news.expert.bg/?id=139683

И едно въпросче , наистина ли само аз забелязвам двуличието на "запада" ??? В смисъл някой забелязал ли е какво прави Израел в ивицата Газа , и каде по дяволите са исчезнали онези защитници на териториалната цялостност...... каде са гръмките закани към евреите???? Или арабите нямат деца жени и.т.п ????
          Със същия успех мога да попитам какво бяха виновни повече от Половин милион деца в Ирак та американците ги избиха???? Както сам виждаш запада се обажда само ако има изгода!!! В случая с Ирак беше задържане на долара на пазара и черното злато, а в този случай вероятно им е изгодно да има размирици и буквално казано ВЗАИМНО ИЗБИВАНЕ в Израел и Ивицата Газа!!! Поради същата причина и сега мълчат за тази криза с природния газ - защото им е изгодно да има дестабилизация в ЕС, която е факт че в последните години икономически се развива страшно бързо и застрашава Американската икономика!!!

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
            Дори и по време на учения са предвидени цивилни жертви .
            Бах ги тия учения , че те Хамас по време на бойните си действия не убиват толкова ....
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Бах ги тия учения , че те Хамас по време на бойните си действия не убиват толкова ....
              На война , като на война .
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

На война , като на война .
                Да де , точно това ми беше въпроса , що като руснаците за два дена изгониха великата грузинска армия от Осетия не беше на война кат на война а беше " несъразмерно применена сила " или нещо подобно???

Comment

Да де , точно това ми беше въпроса , що като руснаците за два дена изгониха великата грузинска армия от Осетия не беше на война кат на война а беше " несъразмерно применена сила " или нещо подобно???
                  Ми щото така им изнася. Ама все пак да си каже, че в тая Осетия нямаше изцяло прав. Лайната си смърдяха от двете страни. Признай....
                  Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                  Mazda 6 2.3 2005
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                    Ми щото така им изнася. Ама все пак да си каже, че в тая Осетия нямаше изцяло прав. Лайната си смърдяха от двете страни. Признай....
                    Не отричам че може да е имало провокация , ама се убиват миротворци е забранено по всички правила. Но знам едно със сигурност че западните преси лъжеха ...... и то най безцеремонно , защото съм бил в Цхинвал и знам че CNN показваха точно този град нои го представяха като грузински град Гори.

Comment

Руснаците не ги слагай при арабите . В грузия просто минаха . Арабите се трепят от преди Христа и не са се погодили .
                      П.С. Зарежи ги сега арабите , те са тема на друг разговор . Ставаше дума за газа и Русия

Comment

Не отричам че може да е имало провокация , ама се убиват миротворци е забранено по всички правила. Но знам едно със сигурност че западните преси лъжеха ...... и то най безцеремонно , защото съм бил в Цхинвал и знам че CNN показваха точно този град нои го представяха като грузински град Гори.
                        Те по CNN като ти кажат гудморнинг, погледни слънцето да не е ивнинг...
                        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                        Mazda 6 2.3 2005
                        sigpic

Comment

Руснаците не ги слагай при арабите . В грузия просто минаха . Арабите се трепят от преди Христа и не са се погодили .
                          П.С. Зарежи ги сега арабите , те са тема на друг разговор . Ставаше дума за газа и Русия

За газта какво по елементарно Украина не плаща , Русия им спира газта , те почват да крадат транзитната газ . За да не крадат , руснаците спират и транзита и оставят Украина да отговаря пред цяла Европа ( тука поне не могат да обвиняват руснаците щото има международни наблюдатели и те виждат че от Русия излиза газта а при тях не пристига. И е въпрос на време Европа да отпусне кредит на Украина ( или нещо подобно ) за да се разплати тя с Русия . А докато това всичко стане аз отивам да видя каде съм заврял духалката си делонги ( усетихте ли скритата реклама )

Comment

Мне , само антиреклама на Топлофикация

Comment

Мне , само антиреклама на Топлофикация
                              Чакай сега ще подгреем мазута и сме готови ..... аз вече съм сложил една тенджера мазут да се подгрява

Comment

А кога се появи мародеро , ша тури катанеца и ще охлади страстите

Comment

Working...
                                X