Правилно Рейгън определи Русия като империя на злото, най лошото е че ние станахме през последните 50 г придатък на това полуфеодално, полуробовладесско общество
Известие
Collapse
No announcement yet.
мхм..
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеПравилно Рейгън определи Русия като империя на злото, най лошото е че ние станахме през последните 50 г придатък на това полуфеодално, полуробовладесско общество
fred - понякога е добре да четеш това което си написал преди да го споделиш с другитеОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
смешно е да наричаш другиго "промит мозък", в тази ситуация.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеОще един промит мозък .......
по-добре го обърнете на самолети и хеликоптери.
къде е сега старата лисица, да си поговорите приятелски
п.п. може ли да те помоля нещо?
не бъди потвърждение на фразата: "насилието е последното средство на некомпетентния".
ако ще спориш, можеш и без обиди.
можеш - вече го видях.
Comment
-
Нормално спаднаха мощтностите....
..вчера ми беше по студено....у нас...... в банята съм..
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениекъде е сега старата лисица, да си поговорите приятелски.
Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеТука е... ама ме много ме наплашиха с формулите от МИО и си мълча. Пък и нямам време, който не вярва да се пробва да ми намери две цистерни с метан. От вчера сме почнали да търсим и няма штий и украинците ръйшли.
тук спорът е дали Украйна ше го натресе на Русия или обратно, кой виновен и на кого му е по-голям.
виж, какво са случва у нас и защо така става, както виждаш, не представлява интерес (освен идеята всеки да се спасява поединично по стар нашенски обичай).
много се смях вчера на лафа, че бат Сережа "остро бил поставил на ПУТин въпроса.."..
остро се наведохме за пореден път, при това - с удоволствие.
мазохистично продължаваме да си висим в многодесетилетна зависимост от Русия, наместо предвидливо да си съграждаме и други пътечки
Comment
-
Що се отнася до това какво се случва у нас ми е най-интересно следното:
Хем в Чирен имало запаси за 1 месец хем от вчера има затоврени училища и т.н.,
За обикновенните предприемачи дето разчитат на тоя газ пък изобщо не ми се мисли.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеаааа - не така!
тук спорът е дали Украйна ше го натресе на Русия или обратно, кой виновен и на кого му е по-голям.
виж, какво са случва у нас и защо така става, както виждаш, не представлява интерес (освен идеята всеки да се спасява поединично по стар нашенски обичай).
много се смях вчера на лафа, че бат Сережа "остро бил поставил на ПУТин въпроса.."..
остро се наведохме за пореден път, при това - с удоволствие.
мазохистично продължаваме да си висим в многодесетилетна зависимост от Русия, наместо предвидливо да си съграждаме и други пътечкиЯ кажи според теб какви други пътечеки да си съграждаме, че аз нещо не ги виждам???????
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеЯ кажи според теб какви други пътечеки да си съграждаме, че аз нещо не ги виждам???????
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеПътечките трябваше да си ги съградим още при падането на режима, вместо да отрязваме руските пазари и да си унищожаваме производството. За съжаление тогава освен митингова демокрация се правеше и митингова иконимика. Резултатите са налице - сега нямаме полезни ходове.
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеПътечките трябваше да си ги съградим още при падането на режима, вместо да отрязваме руските пазари и да си унищожаваме производството. За съжаление тогава освен митингова демокрация се правеше и митингова иконимика. Резултатите са налице - сега нямаме полезни ходове.
Comment
-
Първоначално публикувано от pent Покажи съобщениее как без рускинчета?Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment