Първоначално публикувано от търтей
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
мхм..
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеСкъпа колежке, не го приемай като заяждане(просто изразявам мнението си), но имам простия въпрос - за кой да гласуваме???
...
млади човече, имаш глава на раменете си, мисли и сам ще решиш за кого да гласуваш - защо чакаш някой да ти каже?
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение...
И в момента в който ми отговориш,ти обещавам,че ще изтъкна толкова компромати за него и партията му, че пак ще дойдем на това, че всички са еднакви(просто по различен начин говорят), ...
ти безгрешен ли си?
обърни внимание на старта в гледната си точка: не "кой, въпреки кусурите си (`щото ти можеш ли да сложиш ръка на сърцето си и да заявиш "аз съм идеален"?) ще свърши работа", а "ще изтъкна толкова компромати за него и партията му".
по какъв начин това ти помага? хайде, не на всички, но на теб персонално? не държа да ми отговаряш - наясно съм.
твърде много слушани разговори на уморени възрастни, сюрнгер и после цитати, без да са прекарани през собствената призма.
повярвай ми - излишно ти е.
отричане, което убива само и единствено собствените ти нервни клетки.
казвам ти го съвсем приятелски и с молба да се замислиш
Comment
-
Ама не, изтъквай компромати. После провери в речника какво означава тази дума.
Имаме и много показателен случай, при който изкарване на компромати губи битката и войната.
Ако искаш съвет, гласувай консервативно. Това се прави в условия на криза. Само използвай главата си.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
При такъв сериозен гаф от страна на управляващите във всяка една нормална държава ще свалят правителството. Както вече разбрахте, мръсните гадини са знаели още преди коледа за спирането на газта и изведнъж се правят на изненадани. Къде е турската ку..ва Емел Етем точно по време на тази огромна криза, нали тя отговаря за кризите в България- кой знае на кой остров прави свирки. И като цяло това правителство си е е.ло майката и прави гаф след гаф, мислите ли, че е резонно да губиме ценно време от живота си и да чакаме следващите избори? Първоначално мислех да не ходя на този протест на 14.01, но чашата преля.. Така, че аз също ще се присъединя на този протест.Lexus IS200
Comment
-
@Mind_Control нещо бъркаш министерствата ми се струва.
Ама то както е почнало се сетих за един стар виц:
Звъни телефона.
Да моля
Електроснабдяване ли сте?
Не, водоснобдяване!
А и на Вас да Ви........ майката
Едит: Прочетох и в другата тема какво си писал и по твоето изказване стигам до извода, че каката трбява за въглища да ходи да носи, че няма синьо гориво за алтернатива. Помислете малко предварително като ги пишете нещата, все пак това не е тинейджърски форум за лица до 16 години.Last edited by georgyg; d.m.y г., 11:04."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеЕ пробвай, пък ако не успея, ще питам някого.
Мое и на айсиктира.
чети книжки
може да почнеш от тук:
http://www.chitanka.info/lib/text/10048Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение@Mind_Control нещо бъркаш министерствата ми се струва.
Ама то както е почнало се сетих за един стар виц:
Звъни телефона.
Да моля
Електроснабдяване ли сте?
Не, водоснобдяване!
А и на Вас да Ви........ майката
Едит: Прочетох и в другата тема какво си писал и по твоето изказване стигам до извода, че каката трбява за въглища да ходи да носи, че няма синьо гориво за алтернатива. Помислете малко предварително като ги пишете нещата, все пак това не е тинейджърски форум за лица до 16 години.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеуморени млади хора
млади човече, имаш глава на раменете си, мисли и сам ще решиш за кого да гласуваш - защо чакаш някой да ти каже?
само безгрешен човек има право да говори по този начин.
ти безгрешен ли си?
обърни внимание на старта в гледната си точка: не "кой, въпреки кусурите си (`щото ти можеш ли да сложиш ръка на сърцето си и да заявиш "аз съм идеален"?) ще свърши работа", а "ще изтъкна толкова компромати за него и партията му".
по какъв начин това ти помага? хайде, не на всички, но на теб персонално? не държа да ми отговаряш - наясно съм.
твърде много слушани разговори на уморени възрастни, сюрнгер и после цитати, без да са прекарани през собствената призма.
повярвай ми - излишно ти е.
отричане, което убива само и единствено собствените ти нервни клетки.
казвам ти го съвсем приятелски и с молба да се замислиш
Това което ти казах си е мое мнение и ако става на въпрос досега винаги съм си гласувал - просто въпреки че гласувах за сегашното правителство(изключвам НДСВ и ДПС), пак виждам същото!!! Крадат и то повече от предишните(Евро фондовете), а сега ако гласувам за предишните или по-предишните пак ще си е същото(те са ненаситни), а като гледам по листите виждам все същите познати лица, което не ме окуражава много. А изобщо не слушам възрастните, защото сам си постигнах място в листата за общински съветници на местните избори и от партията към която бях ме избраха точно защото имам собствено мнение, а не използвам чуждото!!! И за протокола партията ни беше на трето място което ми дава достатъчно самочувствие да не ми е нужно да използвам чужди думи за да направя впечатление!!! А реално погледнато във всички партии трябва да се направят рационални промени в състава и администрацията(особено) за да има резултат, защото дори да дойдат нови лица, а старите да изчезнат, тези нови лица ще са просто кукли на конци на старата администрация която е вече толкова обиграна!!!
Comment
-
другари и другарки,
тука има една основна грешка - Русия грам не ни е виновна че не сме си осигуирили алтернативни източници на газ. имат си продукт, имат си продуктова политика, имат си право да правят каквото искат с този продукт защото са МОНОПОЛИСТИ!!! като не им изнася на европейците да си купуват газ от иран и либия....на малко бил и не стигало за всички, грам не ги ибе руснаците! енд ъф стори! проблемите ни са ТУК. не в Русия. а Търтея много не дразни защото е супер фанатизиран и за всичко са виновни руснаците! за студа, за глобалното затопляне, за трошливите алфи, за тва че не му става, за тва че му става ама е вече късно и т.н и т.н. много симпатичен младеж ма всичко с мярка!няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеИ това, дето го пусна съм го чел. Ма кво общо има с руските пазари? Пак да подчертая - говорим за пазари, не за държава.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Абе Търтей , стига с този Захари Стоянов...... винаги има кой да каже на черното бяло и обратното ....Като например ти
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеТова което ти казах си е мое мнение и ако става на въпрос досега винаги съм си гласувал - просто въпреки че гласувах за сегашното правителство(изключвам НДСВ и ДПС), пак виждам същото!!! Крадат и то повече от предишните(Евро фондовете), а сега ако гласувам за предишните или по-предишните пак ще си е същото(те са ненаситни), а като гледам по листите виждам все същите познати лица, което не ме окуражава много. А изобщо не слушам възрастните, защото сам си постигнах място в листата за общински съветници на местните избори и от партията към която бях ме избраха точно защото имам собствено мнение, а не използвам чуждото!!! И за протокола партията ни беше на трето място което ми дава достатъчно самочувствие да не ми е нужно да използвам чужди думи за да направя впечатление!!! А реално погледнато във всички партии трябва да се направят рационални промени в състава и администрацията(особено) за да има резултат, защото дори да дойдат нови лица, а старите да изчезнат, тези нови лица ще са просто кукли на конци на старата администрация която е вече толкова обиграна!!!
радвам се за теб
Comment
Comment