Известие

Collapse
No announcement yet.

Българи ли сме ?14.1.2009

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
    Най-малкото, защото тези хора са избрани демократично от мнозинството; защото е незаконно; защото е варварско и идиотско ...
    Това не е вярно - сегашното правителство е с мандата на ДПС и те го дадоха на БСП. Т.е. Сергей Станишев, Румен Овчаров и сие никой не ги е избирал с мнозинство. Това, че е варварско съм съгласен, но също така е варварско и най-вече идиотско, в началото на 21 век, след като имаш предварително инфо за дадено събитие, да оставиш нещата без да се подсигуриш.

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
    ... дали руснаците са крепостни или тъпанари или какво ли не, важното е че им харесва начина им на живот, след като още не са се вдигнали срещу него...
    Колега, ако смяташ, че бунтът на Ленин през 1917 е възстание на народа щото не е съгласен с начина на живот, много жестоко се лъжеш. Това си е просто чист преврат. Ако разгледаш историята на Русия ще видиш, че тази страна е постигала най-големите си върхове, когато е била управлявана от "желязна ръка" - например Петър I, Екатерина II...
    145, 1.6 boxer
    156, 2.4 JTD - ex
    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Най-малкото, защото тези хора са избрани демократично от мнозинството; защото е незаконно; защото е варварско и идиотско. Да си мислил преди да гласуваш (или да не гласуваш). На следващите избори опитай пак.
      И сменяй, по прасешки, ако не си доволен, каквото е законното ти право и моралното ти задължение.
      Хубаво де, ама на мене като не ми харесва формата на управление, те доброволно няма да оставят парите си току така. Как да гласувам да има референдуми в тая държава, как да гласувам да спрат да отмъкват всичко, как да гласувам да спрат да ме лъготят и да си правят каквото искат? Демократично е ако управлява народа. В момента се избира кои да ни управлява. Е не съм съгласен с всичко това, според тая демокрация какво мога да направя?

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
        Как да гласувам да има референдуми в тая държава, как да гласувам да спрат да отмъкват всичко, как да гласувам да спрат да ме лъготят и да си правят каквото искат?
        Ми недей гласува - аз така правя......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Нали идеята е да се направи нещо. Ако негласуването се обяви за отрицателен вот може

Comment

Ми при положение че с гласуване все едни и същи гадове дремят в парламента вече 15 години, аз лично не виждам смисъл.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ясно работата пак опря до сезала

Comment

А, ако не гласувате, изобщо нямате право да мрънкате.
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

А, ако не гласувате, изобщо нямате право да мрънкате.
                  А ако гласуваме?
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Наистина ли не разбираш? По принцип на по-интелигентно момче приличаш.
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                      Колега, ако смяташ, че бунтът на Ленин през 1917 е възстание на народа щото не е съгласен с начина на живот, много жестоко се лъжеш. Това си е просто чист преврат. Ако разгледаш историята на Русия ще видиш, че тази страна е постигала най-големите си върхове, когато е била управлявана от "желязна ръка" - например Петър I, Екатерина II...
                      Социалзма/комунизма, както и фашизма са си най гадните диктатури, народа в този случай е използван най много и съответно най много лъган, мозъка му е промиван чрез идеология, пропаганда и лъжливи факти.Резултата у нас, както и в Русия примерно е налице, стига да имате очити и да видите, както и уши да чуете
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Наистина ли не разбираш? По принцип на по-интелигентно момче приличаш.
                        Тва е само щото нося очила. Иначе наистина не разбирам. Гласувам. Плащам данъци. Спазвам законите, а ако не ги спазвам, си понасям наказанието. Кво правим оттук нататък?
                        За протокола - не мисля да ходя на този протест, защото хората, които го организират, не ми вдъхват доверие. Не съм против протестите по принцип, но съм против протеста заради самия протест.
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Аз виждам нещата просто.
                          Ако хората, за които си гласувал, управляват пряко и ти не си доволен - помисли, кой е виновен? Кой ги е сложил там?
                          Ако хората, за които си гласувал, са в опозиция - имаш право на протест и начукване на канчето на тези, които са гласували за гадовете образно казано

Има огромно значение дали гласувате и за кого. Има много работа да се свърши и е ясно, че чудеса не стават. Човек трябва да е наясно какво може да се направи и кое е успех и кое - провал.
                          Roosevelt

Comment

А при вариант - гласуваш за някого, той се издънва? Нямаш ли право пак да му начукаш канчето? Доколкото си спомням от втори курс, на тва му се викаше НАРОДЕН СУВЕРЕНИТЕТ.

Comment

А защо си гласувал за него?
                              Roosevelt

Comment

А защо си гласувал за него?
                                Не мисля, че тук е мястото да обяснявам. За суверенитета ми е интересно какво ще кажеш.

Comment

Working...
                                X