Известие

Collapse
No announcement yet.

Българи ли сме ?14.1.2009

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

клуб на пияния интелектуалец се заформи тука

късмет на всички ентусиасти, проблема е , че срещу схемата се тръгва трудно, а още по-трудно се включва втора

всичкото революции и тем подобни са изрежисирани винаги в интерес на някой ако не и в интерес на самите тези срещу които уж се протестира
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
      Търтея е нашият Конфуций. Негови творения вече висят във всеки един дом, канцелария или производствено халета. Урааааааааааааааа
      не прасчо
      просто фейн коментира ама е чел диагонално пък това винаги води до неправилно разбиране на нещата

и за да го улесня - пост 44 в тази същата тема
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Така е. Но аз не казах благодарение на Русия. А благодарение и в резултат на някакъв неин имперски интерес. Това е като при фотосинтезата, кислорода се отделя като страничен продукт, но благодарение на него съществуват всички аеробни организми, на фотосинтезиращите не им дреме за това.
        Егати примера дадох...............
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
          Естествено. Но това, вече, е съвсем различно нещо от идиотщината "да бесим политиците".
          Що па да е идиотщина?

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Най-малкото, защото тези хора са избрани демократично от мнозинството; защото е незаконно; защото е варварско и идиотско. Да си мислил преди да гласуваш (или да не гласуваш). На следващите избори опитай пак.
            И сменяй, по прасешки, ако не си доволен, каквото е законното ти право и моралното ти задължение.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Най-малкото, защото тези хора са избрани демократично от мнозинството; защото е незаконно; защото е варварско и идиотско. Да си мислил преди да гласуваш (или да не гласуваш). На следващите избори опитай пак.
              И сменяй, по прасешки, ако не си доволен, каквото е законното ти право и моралното ти задължение.
              Pinky, какво искаш да кажеш с това "Прасешки". Чувствам се лично засегнат. Да не би да се мислиш за по възвисен от останалите бозайници обитаващи планетата земя. Да не би да не усещаш, "животинските" (разбирай нормалните) инстинкти бушуващи в твоето тяло. Желанието да чукаш като животно и да се биеш като звяр. Инстинкти изкуствено подтискани у теб от самото ти появяване на този свят. Ние всички сме животни, но е удобно на някой да бъдем "хуманни", за да ни управляват и екплоатират по лесно..............
              К.М.

Comment

Не обичам да се обяснявам какво съм имал предвид, ама нейсе.
                Пиша, че можеш да сменяш управлението, щом не си доволен от него. Подкрепям тази идея. Но трябва да става законно и на избори.
                А за първичните инстинкти... не мисля да изтъквам предимствата на цивилизацията. И все пак, има подобни комуни, не виждам проблем да се включиш, ако си мераклия.
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

Не обичам да се обяснявам какво съм имал предвид, ама нейсе.
                  Пиша, че можеш да сменяш управлението, щом не си доволен от него. Подкрепям тази идея. Но трябва да става законно и на избори.
                  А за първичните инстинкти... не мисля да изтъквам предимствата на цивилизацията. И все пак, има подобни комуни, не виждам проблем да се включиш, ако си мераклия.
                  Няма в световната история, осъществена голяма истинска промяна, без проливане на кръв Pinky.
                  "Дървото на свободата периодично трябва да бъде поливано с кръвта на господарите и робите" мисля, че Т. Джеферсън го беше казал май. Ако искаме истинска промяна то с мирни протести няма как да стане. Независимо, че аз съм против, но това са реалностите.
                  К.М.

Comment

Кво значи избрани... Аиде ся ще има избори- и ние ще си изберем - царя, костов, сергеи, боико , доган, или някои от другите глупаци. Гарантитам ти че следващия парламент ще е от 90 процента от сегашните боклуци. КАКВО значи ние си ги избираме - не разбираш ли че са си направили така системата да са винаги някъде.. На Костов дали ще е на върха или просто само в парламента - всякак му е добре. Според мен, а и е правилно да се отрепят 1000 - 5000 боклука, отколкото да се тероризират, истезават бавно, недоимък 6 000 000 човека.....
                    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Не му е лесно на Костов, открадна около 200 милиона лева, но не смее да ги харчи както душа му иска Да не си му на мястото...
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

ЛИНЧ
                        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                          6 000 000 човека.....
                          може и толкова да няма вече , мрем бавно , боледуваме най много от всички и мрем най рано ........

намаляваме с всеки измината минута
                          Volvo S80 2.0 T5 180hp
                          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Кофти. Но какво предлагаш да се направи по въпроса?
                            Roosevelt

Comment

Мисля, че една гражданска война би била много на място...........
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

Интересно, при война се очаква да се подобри здравеопазването и да се намали смъртността, както обикновено.
                                Roosevelt

Comment

Working...
                                X