Добре че в календара няма 88-ма дата, че тия плешиви идиоти щяха да го направят тогава. Не на расизма!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Българи ли сме ?14.1.2009
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеДобре де, тука само разсъждаваме! А не може ли и ние да се включим в мероприятието?!?
АЗ ЛИЧНО ЩЕ ПРИСЪСТВАМ!!! ТРЯБВА ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ СА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ТАА ГАВРА С НАРОДА!!!sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеАлфистите - ,, ЗА справедливост '' ... ...
Представяш ли си с голями букви на първа станица на всички ежедневници: "Клуб Алфа Ромео България свали правителството" - например
Но наистина трябва да се включим в това мероприятие, все някой път ще се получи, дано е този път...sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
интересно ми е като свалите правителството,кой ще дойде да ни оправлява?Иван Костов или Б.Б.
трябва да си променим мисленето!В тема от този раздел сме си показали колко сме "добрички" всички до един.Докато мислим как да прекараме другите няма да се оправимAlfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Колеги, кога най-после ще разберете основните неща за тези мероприятия - НЕ се правят така, НЕ променят нищо и НЕ решават нищо
Всичко много отдавна е решено, направено и сценария е написан от хората, които.... да кажем просто "държат писалката" - това не са нито млекаря, нито учителя, нито лекаря, нито дори алфиста
Стига с тая пропаганда, стига с тия провокации, стига с това овче поведение....sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеКолеги, кога най-после ще разберете основните неща за тези мероприятия - НЕ се правят така, НЕ променят нищо и НЕ решават нищо
Всичко много отдавна е решено, направено и сценария е написан от хората, които.... да кажем просто "държат писалката" - това не са нито млекаря, нито учителя, нито лекаря, нито дори алфиста
Стига с тая пропаганда, стига с тия провокации, стига с това овче поведение....Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеКолеги, кога най-после ще разберете основните неща за тези мероприятия - НЕ се правят така, НЕ променят нищо и НЕ решават нищо
Стига с тая пропаганда, стига с тия провокации, стига с това овче поведение....
Добре де, а защо в други страни може да се постигне нещо по този начин. На нас и 10 лв. да ни направят примерно бензина, ще псуваме между нас си "онези" и пак нищо! Е какъв е вариянта, да си траем или да се изкрещиме срещу тях, дори да няма полза от това. Все пак ще знаеш че не си стоял безмълвен а си показал отношението си!
Това разбира се е мое лично мнение и въобще, ама въобще не ангажирам никой с него!!!
Д@ба тия политици.....sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Съжалявам,че трябва да съм краен...
Ма явно танковете трябва да излязат на жълтите паветата.Само военните ще ни оправят.Българската политика така се изродила,че не метла ,а прахосмукачка трябва,затворени сме в някакъв дяволски триъгълник.Политик е синоним на крадец...
Няма държава.
Няма нация.
Няма национално самосъзнание.
Няма България.
Всичко трябва да се разруши и да се гради наново всичко.Трябва да се промени цялото мислене на народа.За да изкараш пари трябва здрава работа,а не далавера само да се гони.
Мишоци сме,всички сме клавиатурни мишоци...Аз съм добре другите да го ду.ат-с тая реплика няма нещата да се случат.
Не питайте какво държавата ще ви даде,а питайте какво Вие може да дадете на държавата.
Дж.Кенеди
Лошото е,че държава няма.Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
-
Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщениеСъжалявам,че трябва да съм краен...
Ма явно танковете трябва да излязат на жълтите паветата.Само военните ще ни оправят.Българската политика така се изродила,че не метла ,а прахосмукачка трябва,затворени сме в някакъв дяволски триъгълник.Политик е синоним на крадец...
Няма държава.
Няма нация.
Няма национално самосъзнание.
Няма България.
Всичко трябва да се разруши и да се гради наново всичко.Трябва да се промени цялото мислене на народа.За да изкараш пари трябва здрава работа,а не далавера само да се гони.
Мишоци сме,всички сме клавиатурни мишоци...Аз съм добре другите да го ду.ат-с тая реплика няма нещата да се случат.
Не питайте какво държавата ще ви даде,а питайте какво Вие може да дадете на държавата.
Дж.Кенеди
Лошото е,че държава няма.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
държава има.България я има ако не верваш виж картата
Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщениеСега последно българи ли сме?Last edited by reptli; d.m.y г., 00:08.Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
до там ли се стигна да се питаме българи ли сме, а иначе и аз не виждам какво друго може да оправи нещата освен един истински генерал начело на армията и едно военно положение при което да започне изграждането на истинска демокрацията, а не на тази АНАРХИЯ И ВАНДАЛИЗЪМ спрямо всички ценности било то морални или природни!!!
Вярно е, че тези мерки са крайни, но при такова крайно беззаконие и потъпкване на народа от страна на управниците се изискват и крайни мерки!!!Last edited by fein86; d.m.y г., 00:18.
Comment
-
Стига с тая пропаганда, стига с тия провокации, стига с това овче поведение...."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment