Известие

Collapse
No announcement yet.

Българи ли сме ?14.1.2009

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от la squadra azzurra Покажи съобщение
    Аз така и не разбрах, отиваме на 14.01., и за какво ще викаме!? Не знаем и не сме сигурни кой е Човекът! Искаме промени, а не знаем как да ги постигнем. То е ясно, че на всички ни е писнало, каква е АЛТЕРНАТИВАТА обаче?
    Същата работа като през 97-ма. Свалиха Виденов - прекрасно. И кой дойде - Бай Мангал.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Щом Виденов ти харесва повече, идеално.
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
        Само той не е бил.... На мен лично само той ми е надеждата, че може да промени нещо... В смисъл да направи повече за държавата за да може да краде по дълго време... Логиката ми е, ако един политик работи повече за държавата то ще краде по-дълго време това не ги ли амбицира незнам Така де по-богата държава повече пари за крадене...

А иначе Бойко е много сладкодумен...Бил съм на 2 негови лекции в моя университет...И знам кои обещания е спазил и кои не...Но това е българската политика...
        Вие не разбрахте ли, че това се организира от едни псевдонацисти, които се опитват да яхнат гребена на вълната на народното недоволство?!?
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Ooops! Цитатът беше неволен, сори.
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Иначе добре формулирано.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
              Щом Виденов ти харесва повече, идеално.
              Живко, нещо не моем те рАзберем напоследък. Вчера го изкарваше така, че никой няма право да протестира. Сега обявяваш, че Виденов по-ми харесвал. Мислех да пиша един дълъг и аргументиран пост на тема защо тва, че и Станишев не ми харесва как управлява, не значи, че трябва да ида на протест, оглавен от хора, дето с нищо не са по-добри от него, обаче май няма смисъл. Всеки си знае неговото и ако има някакво разминаване, почва да реже и да обижда. А уж били сме били форум с по-културни потребители...
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Както и да си чета постовете, до обида не мога да го докарам.

Имам няколко проблема с протеста.
                Едното, че повечето хора не знаят какво искат и все другите са им виновни. Или, както някои са свикнали от тоталитарно време - държавата виновна по подразбиране.

Другото, че дори и да знаят точно и конкретно каква промяна искат, се хвърлят твърде много искания на едно място, което води до размиването им.

Кратко, но смятам, че ще ме разбереш.
                Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                  Вие не разбрахте ли, че това се организира от едни псевдонацисти, които се опитват да яхнат гребена на вълната на народното недоволство?!?
                  В грешка си. Няма нищо общо с когото и да било политик.
                  Мои приятели ще ходят. И аз бих отишал, защото единството в такива моменти е важно, но за съжаление трябва да ходя на работа.
                  Вие може да престанете да си измисляте глупави извинения и просто да кажете, че ви мързи да отидете или ви се спи и т.н., защото едвали някои от вас е доволен от своя живот и му харесва това което се случва около него.
                  Винаги има начин как да се променят нещата. Дори съм на мнение, че и вълка си мени нрава, но трябва да знаеш как да го направиш.
                  Last edited by Walker; d.m.y г., 08:30.
                  --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                  sigpic

Comment

• И групата горили с водач сивия гръб да дойдат от резервата да ни управляват няма да стане по лошо. Промяна на всяка цена е моят лозунг, клатене на ситото до отсяване на златните люспички.
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

• Тъй като изпуснах доста от темата имам един въпрос:
                      Някой от форума ще ходи ли утре?

Comment

• Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
                        В грешка си. Няма нищо общо с когото и да било политик.
                        Мои приятели ще ходят. И аз бих отишал, защото единството в такива моменти е важно, но за съжаление трябва да ходя на работа.
                        Вие може да престанете да си измисляте глупави извинения и просто да кажете, че ви мързи да отидете или ви се спи и т.н., защото едвали някои от вас е доволен от своя живот и му харесва това което се случва около него.
                        Винаги има начин как да се променят нещата. Дори съм на мнение, че и вълка си мени нрава, но трябва да знаеш как да го направиш.
                        Точно щото знам кви хора ще ходят, не искам да имам нищо общо с този "протест". Идеолог на това събитие е Христо Ковачки?!? Де що има футболни лумпени и скинари също ще се изсипят ей така за спорта, да стане весело?!? И накрая като изядете палките от полицията, да не кажеш че не съм ви предупредил
                        Giulietta 1,6 JTDm 2013
                        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• АЗ пък ще отида...Нито съм скинар нито никъв просто ще отида за масовка ще си стоя и чопля семки, а после ще отида на лекции... И все пак ще има много хора... Земеделците, студентите с техния протест и т.н...

И трябва да има много хора... Не виждам аз пък под какъв надслов е протеста и не съм чул да има конкретен организратор или политическа партия...
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

• Аз и моите приятели ще ходим. Свободата не е даденост за нея трябва да се бориш. Следващите като не ги бива и те трябва да бъдат сритани и така докато се научат. В никоя нормална държава гражданското общество не се е изградило от пасивни хора които само псуват пред телевизорите си вечер след втората ракия и леят философии как щели да ги яхнат и как нямало смисъл. Преди месец белгийският кабинет се подаде колективно оставката само заради съмнения за корупция, а тук дебелооките и дебелогъзи политици си знаят, народа прост, смирен няма да гъкне докато не го издоим до дупка.
                            http://world.actualno.com/news_208749.html
                            Last edited by BLUE1; d.m.y г., 17:00.
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                              АЗ пък ще отида...Нито съм скинар нито никъв просто ще отида за масовка ще си стоя и чопля семки, а после ще отида на лекции... И все пак ще има много хора... Земеделците, студентите с техния протест и т.н...

И трябва да има много хора... Не виждам аз пък под какъв надслов е протеста и не съм чул да има конкретен организратор или политическа партия...
                              Ти не си скинар, ама аз познавам една сюрия такива и всички ще са там, щото така са им казали
                              Giulietta 1,6 JTDm 2013
                              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• И аз ще съм там.

Искам България да е поне последната ДУПКА НА КАВАЛА, отколкото изобщо да не е на кавала.
                                Alfa 155 2.0TS 8V '93
                                sigpic
                                VW LADAVAGEN '81
                                CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Working...
                                X