Известие

Collapse
No announcement yet.

Българи ли сме ?14.1.2009

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
    и какво стана? това ли са българите? това ли е форма на протест? значи според тези дебили протест означава да се напиеш, да псуваш полицаите и да ги замеряш с огради и камъни? протест е да трошиш витрините на околните магазини и да замерят парламента на страната с пиратки и бомбички? протест е да ревеш и да пускаш сополи че са те били щото си ги замерял, протест е да блокираш столицата, да сваляш хора от тролеите и да пукаш гуми?!?! НЕ!!! това не е протест е прост, лумпенски вандализъм! това е сбирка на дебили и простаци, които са там с ясната цел да се сбият и да трошат! ебем ви гражданското общество! не се прави така!
    Имай предвид, че там повечето хора не са дебили, които трошат и тяхната цел не е тази!
    Имам приятели, които в момента са там и са са възмутени от това, което правят групичка вандали,анархисти,футболни фенове или както искаш ги наречи..
    Тия нещастници в голяма степен опозоряват нещата и излизат на преден план.
    И довечера в новините няма да гледаме как 1000-2000 (не знам и аз колко точно) човека протестират, а ще гледаме как 50 човека се бият!

Ей тва е жалко...
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

и какво стана? това ли са българите? това ли е форма на протест? значи според тези дебили протест означава да се напиеш, да псуваш полицаите и да ги замеряш с огради и камъни? протест е да трошиш витрините на околните магазини и да замерят парламента на страната с пиратки и бомбички? протест е да ревеш и да пускаш сополи че са те били щото си ги замерял, протест е да блокираш столицата, да сваляш хора от тролеите и да пукаш гуми?!?! НЕ!!! това не е протест е прост, лумпенски вандализъм! това е сбирка на дебили и простаци, които са там с ясната цел да се сбият и да трошат! ебем ви гражданското общество! не се прави така!
      Е ти съмнявал ли си се, че всички лумпени ще се изсипят там? Те нали чакат такова събитие с нетърпение. Лошото е, че доколкото видях на място и доколкото следих емисиите и интервютата с присъстващите, тия въпросните първо са хвърляли и вилняли без никой нищо да прави и изведнъж полицаите са се втурнали да мачкат наред. А е трябвало веднага да ги окошарят всичките с качулки, шалчета и кубинки, които се правят на велики и после всичко да си продължи нормално. Българска работа и от двете страни.
      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
      Mazda 6 2.3 2005
      sigpic

Comment

• На мен ми е интересно защо Кремиковци протестират утре, а не днес ?

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
          На мен ми е интересно защо Кремиковци протестират утре, а не днес ?
          Утре и вдругиден пак има предвидени протести за всички. Дано се съберат повече нормални хора и да няма изцепки.
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

• мндаа
            абе то лошо няма да се понабием ама ...
            стига бе
            аз си мислех, че това време е минало
            явно не
            и ся гойко премиер
            кеффф
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
              ... Дано се съберат повече нормални хора и да няма изцепки.
              Ако полицията задържи тия , които днес е прибрала , може и да стане.
              От това , което гледам по канал 3 верно са малко тия дето бутаха оградите.
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• http://sportal.bg/video.php ей ги и тях
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• ЕЕЕе, сега има нещо:
                  Когато в Гърция запалиха половината център на Солун и Атина, не чух някой у нас, че това е неправилно, като запалиха и погромиха центъра на Париж, предградията на Париж пак така, подобни вълнения имаше наскоро и в Белгия май, заради някакъв молитвен дом на мюсулмани.
                  Тоест винаги където има тълпа се събират всякакви хора, аз лично не оправдавам тези действия, ама те често пъти стават такива и по света

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                  Що па реши, че са люлински??????????
                  Да бе, и аз съм от Люлин от няколко годин, преди бях пък в центъра, там има определено повече наркомани, да не говорим на други места и райожни, аааааа
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

+1

БТВ, на Ланчата от подписа:

- дясно огледало - изкъртено и счупено на парчета;
                    - чистачка на задното стъкло - изкъртена и на парчета;
                    - предна дясна врата - вдлъбната от ритници;
                    - заден десен калник - също.
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                      +1

еееее стига деее.... ужас.........баси гадното.....нямам думи
                      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

• Да стискаме палци утре пуберите да са на по-топло място и нещата да изглеждат по друг начин...
                        ама като се замисля, ултрасите са доста ....

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                          +1

мамичката им изруди да им изсъхнат ръчичките...

тази държава е заминала, 20 годишно тенденциозно разрушаване на всякакви наченки на интелект и отговорно мислене си казва думата, 90% от народа е изпростел на макс
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

• тая измет, дето им викате ултраси, нали некой ги е пратил там?
                            те не действат самостоятелно
                            те са нещатни служители на пушещите и пиещите кафе

сешайсе
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Сещам се ...
                              Даже ме кефи как са се наредли пред камерите. Та и място са им направили да се снима по-добре.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• вие па полудехте! НЯКОЙ им бил казал.....кой яе им каже бе? сигурно и по мачовете някой им казва да се бият по градинките, сигурно на малките дебили някой им казав да седят по подлезите след "детска" дискотека и да избиват комплекси като бият чернокожи и всички по-ралични...сигурно някой им е казал днес да се напият и да ходят да вандалстват......несериозни сте! все конспирация виждате!
                                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
                                X