Първоначално публикувано от Kuku
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Българи ли сме ?14.1.2009
Collapse
X
-
Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
-
Да се повторя...моля да си дискутираме културно и в рамките на нормалното...
"Мен лично ме е срам дори да коментирам каквото и да било в тази тема......"
Но поради задълженията, които част от хората тук имаме към Форума, искам единствено да припомня, че призиви за незаконни действия и подстрекаване са забранени и няма да се толерират, за да не се превърне Форума ни в нарушител на законите на Република България, в която именно ние искаме да има ред веднъж завинаги.Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
И аз бях там....
Та смятам че първо имаше малко хора...
Иначе беше ясно това с тая "паплач", която всъщност си беше 30човека... И то тези хора бяха пратени от самите политици за да могат да си измият ръцете, че протества не бил струвал, че бил политическа провокация и т.н.... Това беше целта и я постигнаха.... Уви загубиха обикновенните хора като мен, чичо Гошо с дъщеря му който нямаше нищо общо с никой и искаше по-хубаво бъдеще за дъщеря си...
И ако може би бяхме 10-15 хил. човека то нещата щяха да се развият по друг начин и тия 30келеша нямаше да опорочат цялата кампания.... Иначе аз с очите си видях и нямах време за съжаление да снимам как в 12.15 мин един дядо 60-70г. искаше да стигне до паметника, а полицаите не само че не го пуснаха, ами като тръгна го дърпаха и повалиха на земята... А човека просто искаше да си вика на воля...
Иначе хубаво, което видях е че имаше доста пенсионери, които си променят мнението за БСП и вече не се влият от спомените за БКП (тук ще вкл. и моя дядо, който от върл комунист вече ненавижда въпросната партия...)
Аз лично вече ще подкрепям всеки един такъв мирен протест, защото все ми се струва, че колкото повече отидат то толкова повече НЕКАЧЕСТВЕНАТА МАСА, няма да оказва влияние...За съжаление пак сме си овце и за момента пак не ни се получават нещата... Както казах май пак сме си ние виновните...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Еми ние сме си виновни, разбира се . Като видя тълпата че има провокатори, които хвърлят тежки предмети и създават провокации, защо не се нахвърли върху тях , а продължиха със снежните топки и си викаха ние не сме от тях. А ония били само 50-тина човека. Лично аз видях замерване към полицаите и тук таме обратното. Ако аз бях на тях и някои ме замерваше щях да го размажа. Абе няма яка полиция както трябва...sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Шепа анархисти иска да се наложи над народа, общо взето.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
айде сега и провокаторите били част от сценария на...и вие незнаето на кой
VFTI дълго време гледах по Канал3 и мога да ти кажа че точно дядовците не бяха никак мирнимен лично ме хвана срам за това как се отнасяха с полицаите
смешно е да говорите че провокатори били 20 души всички видяхме как като рацепиха талпата на две всички мятаха всевъзможни неща+кофи за разделно събиранеAlfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko_Kolev Покажи съобщениеТия хора закво мислите че са се сабрали там...защото изпитват безгранична лубов към господа депотатите?! А кво правеха тия полиция пазеха депотатите от обичта на народа!Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша
Comment
-
Първоначално публикувано от Blade Покажи съобщениеПолицаите няма какво да ги обвиняват...никога няма да тръгнат да бият масово на своя глава, всички получават нареждания отгоре, искат не искат трябва да ги изпълняват, това им е работата!Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАко това им беше работата е трябвало още в началото да изловят конкретните 30 човека и да се приключи с това.Вярно е че получават заповеди и действат на тая база, но това значи че началниците им, пак полицаи са виновни
Това е била идеята. Да се опорочи протеста!
Още в началото (по мои даннни) студентите са сигнализирали за групичката хулигани, а полицаите не са направили нищо.
Защо ли?
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеАко ги бяха хванали, нямаше да се опорочи протеста.
Още в началото (по мои даннни) студентите са сигнализирали за групичката хулигани, а полицаите не са направили нищо.
Защо ли?По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
За това, кой е стоял зад него само мога да предполагам...
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеАко ги бяха хванали, нямаше да се опорочи протеста.
Защо ли?ако се събереме 10-15 човека се включвам веднага да пребиеме от бой тия пикльовци дето замахват с палки срещу полицията.
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеНе полицайте, а самите хора трябваше да смачкат от бой тия хулиганчета на по 15-17 години, за да стане ясно, че такова поведение не се толерира от обществото!!! Аз работя на 2 крачки от парламента и бях за малко там да видя какво ставаако се събереме 10-15 човека се включвам веднага да пребиеме от бой тия пикльовци дето замахват с палки срещу полицията.
Иначе от боя само ти ще си изпатиш. Не и те!
Comment
Comment