Известие

Collapse
No announcement yet.

кой е най-добрият министър-председател?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
    Костов........забравихте Бакърджиев, забравихте Бонев,забравихте Теодоси, забравихте самоковеца....
    Не бива така, по обективно колеги по обективно.
    Освен тия имаше и г-н 10%, Софиянски и др. по-дребни и всичките без изключение бяха отлюспени, т.е. изгонени от ОДС, въпреки че това доведе до разцепването му по-късно. Това е единственият премиер, изгонил министри и то ключови за корупция и дори с риск да падне самото правителство.
    Да си припомним как и кога Р. Овч. беше махнат (и то само от правителството, но не и от партията). Ама то да направиш коалиция с холдинг от фирми и да твърдиш, че се бориш срещу корупцията... може и да има баби да вярват.
    Да си спомним и как министъра на финансите на царя - Милен Велчев беше сниман на яхтата на доктора как играят карти и въпреки това не беше махнат!!! Същият този министър още има ръководни функции в НДСВ, въпреки превалутирането на дълга, та сега плащаме скъпо евро, вместо евтини долари.
    Няма партия без корупция, въпросът е какво прави лидера с това. За Костов съм чувал, че цяла БГ е негова - хотел Рила, Кремиковци, по 30 милиона на ден крадял. Ше се спукам от смях. Естествено, видя се 8 години по-късно какво е откраднал. Добре, че има достатъчно интелигентни хора поне в този форум да го оценят.
    2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      Освен тия имаше и г-н 10%, Софиянски и др. по-дребни и всичките без изключение бяха отлюспени, т.е. изгонени от ОДС, въпреки че това доведе до разцепването му по-късно. Това е единственият премиер, изгонил министри и то ключови за корупция и дори с риск да падне самото правителство.
      Да си припомним как и кога Р. Овч. беше махнат (и то само от правителството, но не и от партията). Ама то да направиш коалиция с холдинг от фирми и да твърдиш, че се бориш срещу корупцията... може и да има баби да вярват.
      Да си спомним и как министъра на финансите на царя - Милен Велчев беше сниман на яхтата на доктора как играят карти и въпреки това не беше махнат!!! Същият този министър още има ръководни функции в НДСВ, въпреки превалутирането на дълга, та сега плащаме скъпо евро, вместо евтини долари.
      Няма партия без корупция, въпросът е какво прави лидера с това. За Костов съм чувал, че цяла БГ е негова - хотел Рила, Кремиковци, по 30 милиона на ден крадял. Ше се спукам от смях. Естествено, видя се 8 години по-късно какво е откраднал. Добре, че има достатъчно интелигентни хора поне в този форум да го оценят.
      Така е, цяла България е на Костов, а 10%, за Божков беше също поредната прогандна акция на БКП и компания, докато виж Бисеров, Мената /Данчо/ и преди и сега си крадат, това
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        а 10%, за Божков беше също поредната прогандна акция на БКП и компания,
        Е, колега, знаеш, че се уважаваме, ма тука вече преиграваш .
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

почнат ли да стават коледите мизерни значи комунистите са навласт
          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Колегата furious 155 пусна едно доста добро линкче. Няма да крия, че знам за него. Понеже едва ли някой ще си направи труда да прочете туй онуй от него, и понеже срещнах сериозен отпор заради своя избор в тази "анкета", колкото и да не обичам тази операция и да предпочитам сам да пиша, ще откопирам цял пасаж от онзи сайт.

Жан Виденов се оказва ... единствения български премиер от 1990 г. до днес, който има смелостта да откаже да изпълнява Плана Ран-Ът. Дали той прави това от лоялност към българското общество или по някакви други свои интереси? Понеже явно няма какви да бъдат те, остава да приемем единствено възможното - че е честен човек. Как му организираха инфлацията, заради която го замервахме с камъни, тепърва ще излезе наяве. Ако искаме да бъдем и ние честни, един ден ще трябва да признаем, че не сме били прави...
            Колкото и да е непопулярна тази истина днес, да не забравяме, думите на Оруел: "Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят."

"Жан Виденов беше свален, защото се противопостави по своему на изискванията на престъпната двойка Международен валутен фонд-Световна банка. Той забави колкото можа приватизацията на “Химко” - Враца, на “Стомана” - Перник, и на други български предприятия - и децата на работниците в тези предприятия имаха хляб още една година…
            Вероятно се е противопоставил и на приватизацията на предприятия от мащаба на МДК “Пирдоп”, на загробването на “Балкан”… Спомнете си: МДК “Пирдоп” беше първото крупно предприятие, приватизирано от правителството на Костов от министър Александър Божков през есента на 1997 год. Комбинатът МДК “Пирдоп” - гордостта на България - производител на електролитна мед, злато, сребро, платина! - беше подарен срещу нищожна сума на Юниън Миниер дьо Катанга от Белгия, корпорация, известна с това, че предизвиква гражданска война в Конго и организира убийството на Патрис Лумумба на 17-ти ятуари 1961, законен лидер на тази страна…
            И българската електролитна мед, българското злато, българското сребро, българската платина сега се транспортират в Белгия и осигуряват качествен живот на други хора.
            Логично е да се допусне, че Александър Божков получава известния прякор “Мистър 10 %” точно във връзка с приватизация на МДК “Пирдоп”.
            Жан Виденов беше свален още, защото се опита да се пребори с олигарсите от “Газпром” и да защити интересите български. (През май 1997 год. те бяха продадени от Евгени Бакърджиев от престъпното служебно правителство на Софиянски след преврата на 4-ти февруари 1997 год.…)
            Виденов е пример за достоен българин на значим пост в новото време. Видяхте какво стана с него.
            Трагикомедията в случая с Жан Виденов се състои в това, че обезмозъчените българи дори не разпознаха достойния, национално отговорен българин в негово лице. За тях той си остана само бивш комсомолец и лидер на БСП. В трагичния момент на преврата той беше напълно сам: изоставен от алчната купена партийна номенклатура. (която сега е на власт)
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

ееееееееееееееее тва последното е върха на демагогията.Видете ли те сергейчо и жанчо са си много добрички ама лошата номенклатура ги проваля.Забележете не партията защото както ни учеха в детската градина - партията е най- добрата майка на света(а не както вие сте си мислили че е мама) и тя има лоша номенклатура ма тя номенклатурат е обещала че за следващия мандат пак ще се поправи .
              В крайна сметка тук не беше попитано кой ти е любимия министър-председател, a кой е най-добрия под това аз разбирам при чие управление в страната е имало най голяма стабилност и най-добро социално-икономическо положение .Примиерът не е необходимо да е мис българия или нобелов лауреат по физика и математика важно е да сформира добър екип който да свърши добра работа и тази работа да се усети във всички слоеве и прослойки на обществото .Ако екипа се издъни или изхаби то той трябва своевремено да се поднови така, че отново да работи в полза на населението на страната .
              Last edited by dimo; d.m.y г., 14:41.
              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

suscrofa - Искам да ми кажеш 1 производствено предприятие, което е приватизирано при Костов, което е било на печалба (не да е имало приход от хазната, а чиста печалба, защото това правеше Виденов - печаташе пари в БНБ и ги помпаше в производство, а не в строителство например). Искам да ми кажеш защо в България има тежка металургия, при положение, че нямаме ресурс за това и това се е знаело. Искам да ми кажеш колко е богат г-н 10% със зделките за по 1$. Искам да ми кажеш, как ти знаеш Виденов за какво се е борил в БСП?
                Alfa Romeo 156 1.8 TS 98' + FIAT Marea Weekend 1.9JTD 00' + FIAT Tipo 1.9TD 93'

Comment

Александър Божков ми е съсед. От това, което виждам, не харчи някакви луди пари. За последно го гледах с един пасат 6. Та, не мисля, че лафовете за мистър 10% са нещо повече от долни компромати.
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                    Александър Божков ми е съсед. От това, което виждам, не харчи някакви луди пари. За последно го гледах с един пасат 6. Та, не мисля, че лафовете за мистър 10% са нещо повече от долни компромати.
                    Верваш ли си?
                    П.С. Пасат 6 струва от 55 000 лева нагоре, което за нашите стандарти са си "луди пари". Веднага ще ти кажа, че н му завиждам и дай Боже всекиму, но фактите са тези.
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• А дали е на лизиниг? А дали А.Божков не взима луди пари като икономически консултант? А дали не е изкарал сума кинти докато беше по чужбина няколко години с евродепутатска заплата и т.н.? Колко са 50000лв тия дни драги колеги? Колко са питам? Половин жилище в София в краен квартал?
                      Alfa Romeo 156 1.8 TS 98' + FIAT Marea Weekend 1.9JTD 00' + FIAT Tipo 1.9TD 93'

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        Верваш ли си?
                        П.С. Пасат 6 струва от 55 000 лева нагоре, което за нашите стандарти са си "луди пари". Веднага ще ти кажа, че н му завиждам и дай Боже всекиму, но фактите са тези.
                        ти вярваш ли си ?

50 бона луди пари..

верно малко хора ги имат кеш във всеки един момент, ама то и кола кеш кой плаща....
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

• Айде не се хващайте за думата. Как си е купил Пасата си е негова работа. Но приватизацията под масата е и моя.
                          П.С. Ако наистина изкарваше луди пари като консултант, щеше ли да тръгне да става министър?

Comment

• Първоначално публикувано от sudnika Покажи съобщение
                            suscrofa - Искам да ми кажеш 1 производствено предприятие, което е приватизирано при Костов, което е било на печалба (не да е имало приход от хазната, а чиста печалба, защото това правеше Виденов - печаташе пари в БНБ и ги помпаше в производство, а не в строителство например). Искам да ми кажеш защо в България има тежка металургия, при положение, че нямаме ресурс за това и това се е знаело. Искам да ми кажеш колко е богат г-н 10% със зделките за по 1$. Искам да ми кажеш, как ти знаеш Виденов за какво се е борил в БСП?
                            Усещам повечко емоция при теб, като при всички привърженици на Костов.
                            Само едно предприятие ще ти кажа и мисля, че то е напълно досатъчно:
                            НЕФТОХИМ -Бургас
                            И нещо повече продадено е на руснаци, мисля знаеш кои.
                            Ще продължа- всички електроразпределителни дружества, заедно с някои ТЕЦове и ВЕЦове..........не искам да ти казвам колко печаливши са били.
                            На господата защитаващи Божков ще кажа, че комисионните не са прибирани само от него, а и той е достатъчно умен да не си купува самолет, там всичко се разпределя. На Стоянчо ще му кажа, че 50 000, при минимална заплата за страната 120 евро са много пари и при недоказан произход трябва да са достатъчни да полежиш в затвора. Не мога да разбера как не виждате всички тези очевадни схеми, по които бяха източени парите бе хора.
                            Ето още един пример за "Царя", БТК -цифровизирана с държавни пари и продадена за 200 000 000, та това е комедия бре. После препродадена за 1.2 млрд. И то след година. Незнам нарочно ли се правите на тъпи или аз съм извънземно.
                            Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 13:22.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

• С привърженици на Тодор Живков и на Бай Мангау не се спори. Безсмислено е.

Comment

• Ае ся, като си промит мозък, ние сме виновни и не може да се спори с нас.
                                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                                Roosevelt

Comment

Working...
                                X