Известие

Collapse
No announcement yet.

кой е най-добрият министър-председател?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
    Ае ся, като си промит мозък, ние сме виновни и не може да се спори с нас.
    Нали питаше къде си обиждал? Ето сега ме наричаш промит мозък. Тва за теб ако не е обида, за мен е.
    Всъщност, като се има прдвид, че всички върли комунисти, и всички върли костовисти, с които съм спорил, ме наричат точно "промит мозък", си вадя изводите, че всъщност съм един трезвомислещ гражданин.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• "при минимална заплата за страната 120 евро "

приятел, смятам, че не си толкова наивен...

заплата от 120 евро взимат много малък процент

най-вероятно ти самия си осгурен на толкова, а взимаш 10 пъти повече

това, че в България осигуряването на минималната възможна заплата за бранша е толкова честа практика , не означава, че хората взимат реално такива пари

ПП: не го защитавам сега, просто е неразумно да се изтъкват факит, които вие знаете са далеч от истината
      да си бивш министър определено те прави по-привлекателен консултат
      Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 14:19.
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

• Ахахахахаахах моля те не ми споделяй какво усещаш

Значи Нефтохим беше толкова добро предприятие преди да го купи ЛукОйл, че нямаше нито 1 бургазлия да ходи на плаж.... Там поне се наляха маса пари и от Нефтохим стана нещо... Примера ти обаче не е добър, понеже Нефтохим нямаше как да е фалирал, също както и Булбанк не фалира (бившата външнотърговска банка). Замисли се защо най-добрата оферта за Нефтохим дойде от Газпром! Замисли се по какъв начин Костов е виновен за интересите на Русия в Източна Европа и по-точно контрола върху доставките на горива чрез нейни фирми. Все пак кажи и какво лошо има, че се продадоха ел. преносни дружества (някои сделки бяха и при царя). Аз още ме е яд, че НЕК е държавна, при положение, че в момента България я съдят в Европейския съд, заради твърдите цени на тока и възпрепядстване на свободните пазари. Нещо, за което Костов и Иванов предупредиха преди 2-3 години, че трябва да се промени.
        Alfa Romeo 156 1.8 TS 98' + FIAT Marea Weekend 1.9JTD 00' + FIAT Tipo 1.9TD 93'

Comment

• Сега вместо да кажеш някоя глупост, помисли добре как в България ще влязат чужди дълготрайни инвестиции и активи ако не се приватизира всичко ненужно? Как при положение, че износа ни е много по малък от износа? Ако си против приватизацията, значи си слепец и нямаш и понятие от икономика. Ако си против цените, на които са приватизирани, отново си слепец, понеже технологии на 50-100 години и техника морално остаряла преди мен да ме замислят наще, няма как да се продаде скъпо. А да БТК - наистина при Костов имаше оферта от американци за БТК, без 3-я GSM оператор, за 500-600 милиона долара (долара беше около 2лв). Но тогава "верните" на българия комунисти скочиха, че БТК струвала поне 3 милярда!!!! И след това същите я продадоха за 200 милиона + лиценза за оператор. Да, лошия Костов избуши гърците 130 милиона за тъпото право на предаване. Ако идем малко по назад, ще се сетим как комунистите продадоха на Мтел първия лиценз за 50 000лв. Може да си говорим още много време, особенно с факти и какво ще постигнем? Да, Костов е най-добрия премиер от най-новата ни история. Не, сигурно не е светец, но да най-добрия е.

Comment

• Първоначално публикувано от sudnika Покажи съобщение
            Ахахахахаахах моля те не ми споделяй какво усещаш

Значи Нефтохим беше толкова добро предприятие преди да го купи ЛукОйл, че нямаше нито 1 бургазлия да ходи на плаж.... Там поне се наляха маса пари и от Нефтохим стана нещо... Примера ти обаче не е добър, понеже Нефтохим нямаше как да е фалирал, също както и Булбанк не фалира (бившата външнотърговска банка). Замисли се защо най-добрата оферта за Нефтохим дойде от Газпром! Замисли се по какъв начин Костов е виновен за интересите на Русия в Източна Европа и по-точно контрола върху доставките на горива чрез нейни фирми. Все пак кажи и какво лошо има, че се продадоха ел. преносни дружества (някои сделки бяха и при царя). Аз още ме е яд, че НЕК е държавна, при положение, че в момента България я съдят в Европейския съд, заради твърдите цени на тока и възпрепядстване на свободните пазари. Нещо, за което Костов и Иванов предупредиха преди 2-3 години, че трябва да се промени.
            Отклони се от темата. Искаше печаливши предприятия аз ти ги дадох.
            Но все пак ще ти отговоря.
            Направи справка, защото на мен не ми се занимава да правя нещо, което съм правил вече, колко европейски държави са си приватизирали енергийния сектор, като искам да наблегнеш на посткомунистическите и после виж Франция и Италия.
            На фона на сегашната криза, която разби на пух и прах безумната теория, за саморегулиращият се пазар това, което говориш е въздух под налягане. Държавата не е лош стопанин, в България това се прави нарочно, за да се манипулира обществото и то да подкрепя тази повтарям: безумна приватизация на всяка цена.
            Пример: Всички разпоредби на комисията за енергийно и водно регулиране се изпълняват безусловно от НЕК, ЧЕЗ изпълнява ли ги? НЕ. Помисли защо? Знаеш ли ЧЕЗ дали е държавна? ДА ДА ДА. Защо?
            Какво се случи след приватизацията на "Софийска вода", къде са инвестициите.........поголовни съкращения и изнасяне на парите незнайно къде, тотално неспазване на приватизационните договори. Толкова много примери има, че свят ще ти се завие.
            Та като заговорихме за НЕК и писмо от ЕС. Знаеш ли, че има писмо до Мобилните оператори, където такава конкуренция кипи, че мога да падна от смях на земята. Та в това писмо ЕС искат незабавно и драстично сваляне на цените на разговори......Защо никой не коментира това???????
            Няма нищо по ужасно от Частния монопол.
            Приватизация ДА, но не по този начин, а тя в България стана по този начин, защото всеки, който дойдеше на власт бързаше, и то само за да се нагуши с кинти.
            НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ХОРАТА КОИТО ЗАСТАВАТ НА СТРАНАТА НА КОСТОВ.
            НДСВ продадоха БТК.
            Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 16:09.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

• Да прав си кризата дойде от САЩ. Защо? Защото се оказа, че имаше инвестиционни банки, които с 5 милярда капитал , гарантират кредити за 500 трилиона (например). Но пък това е ярък пример, колко са "глупави" американците и как се печели от въздуха. На въпроса ти колко дружества са държавни и колко са частни не мога да ти отговоря (ако наистина трябва ще се поинтересувам), но за съкращенията и ти да си собственик и да имаш персонал, който не ти трябва ще го съкратиш. Специално за софийска вода, всички знаем как се копае 1 дупка нали? 1 копае, 5 го гледат! И това не е най-големия проблем! Най-големия ни проблем е , че гледаме другите! Франция и Италия - къде отиваш ти може би?!?!?! Да сега може да се открият много грешки, но къде беше ти когато се извършваше всичко това? Защо поддържам Костов си е мой проблем и все пак не съм видял 1 сносен довод защо той не е най-добрия премиер.
              НДСВ подариха БТК.
              Last edited by sudnika; d.m.y г., 16:31.

Comment

• Първоначално публикувано от sudnika Покажи съобщение
                Да прав си кризата дойде от САЩ. Защо? Защото се оказа, че имаше инвестиционни банки, които с 5 милярда капитал , гарантират кредити за 500 трилиона (например). Но пък това е ярък пример, колко са "глупави" американците и как се печели от въздуха. На въпроса ти колко дружества са държавни и колко са частни не мога да ти отговоря (ако наистина трябва ще се поинтересувам), но за съкращенията и ти да си собственик и да имаш персонал, който не ти трябва ще го съкратиш. Специално за софийска вода, всички знаем как се копае 1 дупка нали? 1 копае, 5 го гледат! И това не е най-големия проблем! Най-големия ни проблем е , че гледаме другите! Франция и Италия - къде отиваш ти може би?!?!?! Да сега може да се открият много грешки, но къде беше ти когато се извършваше всичко това? Защо поддържам Костов си е мой проблем и все пак не съм видял 1 сносен довод защо той не е най-добрия премиер.
                НДСВ подариха БТК.
                Повече производства и работни места ли се разкриха при Костов отколкото при следващите две правителства?
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Рзаговорът се изроди в "за и против Костов", ако имате интерес да се продъжи тая дискусия, да взема за отделя нова тема?
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Ми не. Никой, или поне почти никой, не твърди, че Костов е бил перфектният. Дискутираме кой е бил най-успешният министър-председател в България след падането на тоталитаризма.
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

• ..Цар и мин.председател в едно

Симеон беше,ако не друго,наи-интелигентния мин.председател на БГ...Покрай него държавицата ни стана известна,чужденците все повече чуваха за нас..
                      Това е единствения политик,който през цялото си управление,не тръгна да обвинява някой друг или да приказва,че тия преди него са я оплескали
                      Ей това му прави голяма чест

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                        Ми не. Никой, или поне почти никой, не твърди, че Костов е бил перфектният. Дискутираме кой е бил най-успешният министър-председател в България след падането на тоталитаризма.
                        Би трябвало да сте разбрали, че няма такива. Закривайте, че почваме да се повтаряме.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          Би трябвало да сте разбрали, че няма такива.
                          това е оксиморон
                          щом има повече от един, следователно има и по-добър от останалите

Comment

• I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                            Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              това е оксиморон
                              щом има повече от един, следователно има и по-добър от останалите
                              Ако трябва да си говорим за царя, може би той беше единственият, който ставаше за президент, но Костов и Стоянов бяха толкова алчни и самоуверени, че промениха закона няколко месеца преди изборите за президент и не му дадоха въможност да се кандитатира. На един диспут Стоянов и Бонев/ако не греша за Бонев/ започнаха да си вадят кирливите ризи и другаря Първанов се намъкна изненадващо във властта. Царят се амбицира и намери начин да заобиколи закона и от цялата работа загубиха всички седесари. Ако го бяха оставили, Костов можеше да си граби още един мандат.
                              Last edited by old alfist; d.m.y г., 00:17.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                                ... президент...
                                да но говорим за министър-председатели

Comment

Working...
                                X