Известие

Collapse
No announcement yet.

Толерантни ли сме?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Подозирам, че следващият председател на Хелзинкския комитет ще кара Алфа Ромео.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
      Няма как да стане, ако биват игнорирани.
      Кой е игнориран и от какво? Манго му дават 1500 пари защото от държавния излишък:
      а) плаща си данъците
      б) чисто съдебно минало
      в) защото е циганин
      Отделно тока му се плаща от държавата. На комшийката с минимална пенсия нищо не и се дава от държавата. Тя е Българка, плаща си данъците, ходила е на училище, на работа и сега вече е пенсионерка, демек има доходи. Циганите знаят всякакви тънкости за измъкване на пари. Това не е частен случай, това си е масово. Частен случай е редовен циганин.

Днес с един колега си приказваме за циганите и той предлага да се закарат на остров острова ограден с крокодили за да не бягат. Четири кули с картечници по краищата, викам му, че те няма как да избягат от крокодилите, пък той - ама те картечниците крокодилите ще пазят, циганите да не ги изядат.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Извинявам се ......за предното писание и тона ми..... НО тук се говори за ограмотяване и така да го кажем да цивилизоваме нашите ромски братя...АЗ нямам нищо против но чувам тук много абсурдни твърдения....как да стане това на сила и никои не е спрян да стане "човек "така" да се каже от тях има и такива които познавам завършили образование даже и средно с много приятели и си работи и никак не живее зле......Извод че няма смисъл изкуствено да се правят глупости ако тои е точен човек и с малко разум няма нужда някои да го кара насила и .......на дали ще има каквато и да е игнорация...но както четох тук и съм на същото мнение просто на тях не им се работи само реват и се оплакват лошото е че взе да им се дава и публичност....иии въобще супер безмислени права и привилегии....
        Както казах познавам не един от тези хора който с честен труд подчертавам са си добре да не казвам че познавам и такива доста по-добре и от мен и евала на такива не им завиждам....ама за тея дето се говори една част дето още живеят по индиански ми те са си виновни за това и никои друг и не мисля че държавата трябва за такива да отделя такова внимание и да им се дава толкова гластност
        Alfa 145 1.4 t.s

Comment

http://news.vestnik24.com/lifestyleb...le_687072.html

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Съжалявам, статии от такива вестници не чета.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Та в тая насока на мисли, ето толерантните швейцарци, какъв плакат имат за референдума швейцарците.Не можах да го намеря в нета, ама в 24 Часа има писмо на читател от Швейцария, където е показан и плаката, гарвани кълват Швейцария, гарваните сме ние и Румъния, а референдума е дали да се допуснат българи и румънци до трудовия пазар.
              Та така с швейцарската демокрация и толератнсот имат.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

"Държавната" политика е да сме толерантни , ама колкото се може по-толерантни . За нас са миризливи крадливи цигани ама за "Държавата" тва са гласоподаватели

Никой реално не се и опитва да ги образова щото като дойдат избори образован човек не можеш да го купиш за 20 лв .
                Точно поради тази причина скоро нищо няма да се промени щото никой няма интерес от това

Аз предлагам Търтея да ходи да живее в гетото да ги учи да пишат и говорят . След занятията като си намери само ключалката на Алфата вече няма да е толкова толерантен

Comment

Чак такова извъртане на нещата и бате ви Серго не прави.
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

"Държавната" политика е да сме толерантни , ама колкото се може по-толерантни . За нас са миризливи крадливи цигани ама за "Държавата" тва са гласоподаватели
                    Last edited by Бобби; d.m.y г., 10:51.
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      Боби, ама моля ти се,
                      и мен да ме почерпат кебапчета и бира и аз ще се усмихвам

Ся верно според неонацитата тука съм или циганин или евреин, най-веротянто гадна смес то тия плюс турски отенък ама ко да са праи
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                        Боби, ама моля ти се,

Ся верно според неонацитата тука съм или циганин или евреин, най-веротянто гадна смес то тия плюс турски отенък ама ко да са праи
                        долявам и африканско
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

• @Pinky - на батя ти Серго извъртаниците тук не можем ги стигна и след 500 години

@търтей - Усмихвай се бре, ама не пробутвай тия оправдания за неонацита ... звучат тъпо на фона на ставащото около нас, особенно ако погледнеш теорийката от моята тема.
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                            Боби, ама моля ти се,

трябваше по обстойно да обърнеш внимание на надписа на тениските!!!!
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                              @Pinky - на батя ти Серго извъртаниците тук не можем ги стигна и след 500 години

@търтей - Усмихвай се бре, ама не пробутвай тия оправдания за неонацита ... звучат тъпо на фона на ставащото около нас, особенно ако погледнеш теорийката от моята тема.
                              Тя теорията се съгласихме, че е вярна. Но циганите не са виновни
                              Ни най-малко
                              Те се оправят добре според социалната рамка, в която се движат.
                              Просенето и кражбите са бизнес и то доста доходен, а не вътрешна необходимост - това мисля е ясно за всички, или греша?

Тъй че що да не вземат 20- лв да гласуват - ми тука чета във форума как изборите нямали значение (от УЖ интелигенти хора) - е като нямат значение що дане вземат 20 лв - все е кяр.
                              А да спомена ли тия чисти арийци и отявлени неонацита наркомани дето за 300 лв оакаха единствения опит за гражданско общество в последните години?
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                трябваше по обстойно да обърнеш внимание на надписа на тениските!!!!
                                Какво да им обръщаме внимание, поредното активно мероприятие - тия тениски бяха от една предизборна кампания на СДС.
                                Та който може да обясни като как тениски от митинг се озовават чистички, на гърбовете на мръсни екземпляри в деня на изборите ще ми е много забавно.
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X