Първоначално публикувано от Furious 155
Покажи съобщение
Този отдавна го хванаха. Още на следващия ден.
Домашното насилие не е по различно от всяко друго насилие.
В поста на Матричарят (жесток филм, в моята топ десет е), се съдържа част от истината. Хареса ми

Абе търтей това не е нито политика нито икономика.
не-сери-озно е, да е в този раздел.
Това е за раздел "Общество".
Домашното насилие е в резултат от изкуствения обществен строй, в който сме принудени да живеем.
Биологично на хората (основно на мъжете) е заложено нещо съвсем различно от това, което са принудени да правят сега. Да не говорим, че се народи вече каква ли не пасмина, която не подлежи на никакъв отбор. Аууууууууууу това прозвуча доста фашизоидно.
Сред останалите видове бозайници, също се среща странно поведение, както и хомосексуализъм, но тези индивиди се отбиват навреме и не им се дава шанс да оставят поколение.
Някой замислял ли се е защо мъжете имат безброй много хобита. Рибоулов, лов, коли, събиране на марки, и тем подобни простотии. Еми според мен това е добър начин да подтискат своите инстинкти, чиято проява в сегашния цивилизован свят с хистиянски ценности (само за масите) се смятат за нещо пошло и вредно.
Когато те дразни някакъв тъп задник и ти не можеш да му "набиеш канчето", прибирайки се в къщи, всеки слаб психически човек, ще си го изкара на жена си.
Има обаче нещо, което е важно да се отдели.
Боят над децата (те няма къде да избягат), и боят над жената. Познавам жени, които започвам да мисля на моменти, че изпитват мазохистично удовлетворение да бъдат малтретирани и продължават да бъдат с подобни мъже. Ако нито една жена не бъде с такъв мъж, този тип мъже ще отпаднат от генофонда и всичко ще бъде наред.
Уфффф айде да си изпия кафето, че нещо мисълта ми не тече добре, както винаги де.

Comment