Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо все по малко хора гласуват?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

20 години обработка в стил 'всичките са маскари', съчетано с организириано окалване на всеки разклатил власта на червените феодали води точно до тук... масово хората не гласуват, изборите се решават с правилно насочени малцинствени гласове, феодалите са непоклатими, а ние все по-зле.
    Всички които не гласуват са съучастници във престъпленията на политиците!
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      Тогава ако спечели мнозинство някой като Болен и загубим и малкото, което имаме, да не питаш "Кой ми сра в гащите?!?"
      Болен нямя да спечели, бате Бойко ще е победителя, то се знае предварително и комунистите барабар със него

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Тогава ако спечели мнозинство някой като Болен и загубим и малкото, което имаме, да не питаш "Кой ми сра в гащите?!?"
        Добре казано.
        Общо взето, въпросът не е политически, защото да не гласуваш не е поитическо решение. Всъщност за нищо не е решение, но както и да е. Не очаквам изведнъж да се породи разбиране. Ще трябва по-сериозно да се опарим, тъй като нямаме навика да се учим от чужди грешки. Народопсихология.
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
          20 години обработка в стил 'всичките са маскари', съчетано с организириано окалване на всеки разклатил власта на червените феодали води точно до тук... масово хората не гласуват, изборите се решават с правилно насочени малцинствени гласове, феодалите са непоклатими, а ние все по-зле.
          Всички които не гласуват са съучастници във престъпленията на политиците!
          във последното изречение си във грешка
          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Обори ме тогава

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

много просто и кратко гласуваики за тези които са във парламента а аз многа се съмнявам че ще влезнат нови със нови и свежи идеи за развитието на държавата ти гласуваш за едни престъпници а по големи престъпници от тия във парламента няма сещаи се кои са те и кои учавстваше във разграбването на държавата и лошото е че тоя процес продължава а сега ми кажи че не е така аз няма и отказвам да гласувам за престъпници ти ако искаш гласуваи всеки има правото на избор

Comment

щеше да е така, ако при негласуване, мястото оставаше незаето.
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                  много просто и кратко гласуваики за тези които са във парламента а аз многа се съмнявам че ще влезнат нови със нови и свежи идеи за развитието на държавата ти гласуваш за едни престъпници а по големи престъпници от тия във парламента няма сещаи се кои са те и кои учавстваше във разграбването на държавата и лошото е че тоя процес продължава а сега ми кажи че не е така аз няма и отказвам да гласувам за престъпници ти ако искаш гласуваи всеки има правото на избор
                  Колега... това не е довод, опитай пак.
                  Политическата ни система е нагласена така, че при негласуване твоя глас автоматически отива за феодалите.

Comment

Прощавайте, ама някой знае ли системата Д`Онт какво представлява?
                    Особено ми е интересно от тия негласуващите колко са наясно?

Victor D’Hondt се изписва на латиница името на тоя пич, ако ви се чете.
                    Last edited by търтей; d.m.y г., 12:00.
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Политическата ни система е нагласена така, че при негласуване твоя глас автоматически отива за феодалите.
                      А, ако гласува - пак отива там. В единия случай е директно, в другия индиректно.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

защо да не е довод?аз мисля че е достатъчен довод за моя отрицателен вот то като гласуваш за тях пак гласа ти отива за същите феодали които ни управляваха толкова години и именно за това няма да гласувам за да изразя моето недоволство и пак казвам отказвам да гласувам за престъпници ти ако искаш гласуваи право на избор и мнени е

Comment

Знам каква система се ползва у нас, системата обаче работи само с гласувалите.
                          А негласувалите приравняват нейните резултати към 100% и позволяват 20% от имащите право на глас да решават изборите.

Comment

Защото отказа от гласуване НЕ Е и никога не е бил отрицателен вот!
                            Отказа от гласуване е равнодушно приемане на ставащото.

Comment

а гласуването за същите престъпници какво е ?

Comment

Значи за теб абсолютно всички субекти на политическата ни сцена са престъпници, еднакво виновни и еднакво лоши така ли да те разбирам?
                                Защото да обяснявам елементарното - че се гласува не за спасители в ръжта, а за по-малкото зло ми се струва банално.

Comment

Working...
                                X