Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново за един "луд" и "опасен" партиен лидер

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Волен видя че съществува една определена дупка, и съществува една група електорат която не искаше да е нито синя, нито червена, нито жълта и си я електорира много успешно......същото направи и Бойко по мое мнение, но той няма толкова акъл как да го направи, мисля че царя го изигра всички това, за мене той е най - добрия политик в цяла БГ, не коментирам другите неща - дали е гад, дали си слага сутиен вечер и прочее - говоря че той най - разбира от политика....
    Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
    Аз продължавам да твърдя, че Сидеров за тези 4 години единствен остана верен на принципите и идеите, с които влезе в парламента.
    Нямам нищо против него, но на теория в обстановката в БГ в момента, това не е особенно трудно......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

pinky , поправи ме ако греша - политика не трябва да е специалист по икономика или политика...

политика трябва да е добър лидер... дори и да е специалист по нещо пак му трябват консултанти за другите области ... незнам дали разбираш на къде бия...

никой не е специалист по всичко, а тези , които се имат за такива - ха
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
        Пинчера хапе като Доберман тъй като добермана е генетично модифициран пинчер (поради вродената му злоба)
        Та в тоя ред на мисли, ако на Сидеров се създадат благоприятни условия за генетична мутация... (мисля че разбираш метафората)
        ще се превърне в Доберман-пинчер както е и цялото име на тази порода.
        Под благоприятни условия разбирай изпълнителна власт. За 4 години той не е бил в нея и затова и принципите и идеите му не са променени.
        "Тъй като властта развращава..." нататък го знаете!
        Браво, браво, ей така се защитава теза, дори и аз ще се въздаржа от последващи коментари. Надявам се разбираш каква оценка е това...........
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

то и доган е добър политик по смисъла на тази дума, но е толкова корумпиран колкото и волен ще стане ако недай си боже вземе властта.
          fulvia s2 coupe, delta HFturbo, T25 d4d
          ex - 145 jr, Y 1.2, r 620 sdi, dedra 1.8, 126 p

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
            Аз продължавам да твърдя, че Сидеров за тези 4 години единствен остана верен на принципите и идеите, с които влезе в парламента.
            Така е, вкара един педофил в парламента, доведения си син, който спред мен е определено за освидетелстуване, още няколко с налудничеви погледи, един дебел глупак, който го напусна и лъга заради него, други още пет шест напуснаха групата, прави сметка как се издигат там в листите, като при Ж Ганчев, с яко плащане, абе нищо не прави и разтяга локуми, напълно е последователен и бъди сигурен, че така ще продължи.Влезе с демагогия и я спазва докрай, абе не е луд който изяжда зелника, а който му го дава.
            Политик у нас е изкривена, като значение / и Доган е лош политик и Сидеров и много други/ добър политик е този, който допринася за развитето на обществото, на хората,на държавата, който спазва принципи основани на честността и уважение.Който вижда напред в бъдещето и съумява да убеди и други да го послдват в един по труден път от този, да си пазиш задника. Къде е по лесно да повтаряш на дебилите че зле и затова не са виновни те, а циганите, турците, евреите, американците и както се казваше в един старв виц, колоездачите.
            Last edited by fred; d.m.y г., 14:12.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              Така е, вкара един педофил в парламента, доведения си син, който спред мен е определено за освидетелстуване, още няколко с налудничеви погледи, още пет шест напуснаха групата, прави сметка как се издигат там в листите, като при Ж Ганчев, с яко плащане, абе нищо не прави и разтяга локуми, напълно е последователен и бъди сигурен, че така ще продължи.Влезе с демагогия и я спазва докрай, абе не е луд който изяжда зелника, а който му го дава.
              Не си прав, винаги първия път стават грешки, ти го написа дори, когато спорихме за Костов, относно Бисеров и Цонев.
              Системата така е устроена, че няма как без първоначален здрав капитал да направиш стройна партийна структура. Пари ти дават, чак когато влезеш в парламента. И не забравяй, че коалиция атака не е сегашната партия атака.
              Познавам добре Димитър Стоянов и никак не е луд.
              Просто има малък проблем при изказа си, но това нищо не означава.
              Стабилно момче е.
              К.М.

Comment

Налжих си да го чуя цялото...
                Първата половина от "речта" може да се чуе от всеки дядо на пейка в парка. Сегашните са маскари!!! и вариации на тая тема 8 минути. После некъв икономически напън.
                1)Ниския корпоративен данък било в минус. Докога ще се продължавая с тоя безумен начин на мислен че предприемачите са "лошите"?
                2)Плоския данък? и той му пречи.
                3)Турция в ЕС ще смаже България - пълна кретения даже не се поддава на коментар.
                3) Рязко повишение на доходите. Типичен лозунг като за пред избори. И откъде бе гълабо, рязко повишение? Ръси ги и материала попива.
                4) Равен достъп до образование. Къде е неравния достъп питам аз?
                17 минути пълно нищо. Ю. Вучков също може така. Ма нема полза от целата работа.
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Чета с огромен интерес този раздел
                  Като цяло съм съгласен с fred и pinky. Обаче, Доган е наистина много добър политик. Лошото е, че интересите, които защитава, не съвпадат с тези на българския народ.
                  '05 166 V6
                  '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                    Налжих си да го чуя цялото...
                    Първата половина от "речта" може да се чуе от всеки дядо на пейка в парка. Сегашните са маскари!!! и вариации на тая тема 8 минути. После некъв икономически напън.
                    1)Ниския корпоративен данък било в минус. Докога ще се продължавая с тоя безумен начин на мислен че предприемачите са "лошите"?
                    2)Плоския данък? и той му пречи.
                    3)Турция в ЕС ще смаже България - пълна кретения даже не се поддава на коментар.
                    3) Рязко повишение на доходите. Типичен лозунг като за пред избори. И откъде бе гълабо, рязко повишение? Ръси ги и материала попива.
                    4) Равен достъп до образование. Къде е неравния достъп питам аз?
                    17 минути пълно нищо. Ю. Вучков също може така. Ма нема полза от целата работа.
                    Не обичам преднамерените лесно манипулируеми хора.
                    Лъха ми на това от твоите писаници.
                    Започвам да ти отговарям, защото не си чул:
                    1. Има адски много страни, където облагането е силно диференцирано. Навсякъде в развитите западни държави богатия плаща повече от бедния. Брат ми е в Белгия, вземат му половината заплата, защото е голяма. Защо да не вземаш данъци от Васил Божков, ще го фалираш ли?
                    2. Половин Европа е против Турция в ЕС или не съм прав, я помисли пак дали това е лудост?
                    3. Рязко повишение на ПЕНСИИТЕ каза Сидеров и каза, парите да се вземата от безумното трупане и неясно харчене на излишъци.
                    4. Кой може спокойно да учи РЕДОВНО висше образование, без да бачка, малко са тези младежи. Но бачкане и РЕДОВНО учене е гола вода работа. Определено образованието и здравеопазването не са достъпни за всички. В Австрия образованието е НАПЪЛНО безплатно.
                    Надявам се да си винаги толкова преднамерен, когато те оправят за 800 дни, когато ти намаляват сега сметката за парно, и когато режат предизборно ленти за строителство на метро десет месеца по рано от започването на работата.
                    К.М.

Comment

Не е ли по-лесно просто да прочетеш един неутрален материал на тема данъчна политика?
                      Защо ние сме против Турция? Освен налаганата омраза.
                      Каза "политика на рязко повишаване на доходите". Това, съчетано с първа точка, не се получава. Пак - прочети малко за данъчната политика.
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                        Не е ли по-лесно просто да прочетеш един неутрален материал на тема данъчна политика?
                        Защо ние сме против Турция? Освен налаганата омраза.
                        Каза "политика на рязко повишаване на доходите". Това, съчетано с първа точка, не се получава. Пак - прочети малко за данъчната политика.
                        Пинки не се дръж като професор не ти отива това дебелашко отношение.
                        Аз твърдя, че ниския корпоративен данък е "олигархична свинщина", която е в полза само и единствено на червената монархо-комунистическа паплач.
                        Аз съм твърдо против Турция в ЕС, но това може да бъде една отделна тема.
                        Доходите могат да бъдат увеличени, убеден съм в това.
                        Не ми разтягай локуми "вземи прочети".
                        Какво да чета, след турне на кайли миноуг от 3 000 000 евро печалба и прибраха във Великобритания 1 700 000 ДАНЪК Пинки, ето това е данъчна политика, другото е слугинаж в полза на олигарсите освинили се до откат.

Опровергай с нещо конкретно това, което съм написал, дай ми пример, каква е ползата някой богаташ да плаща по малък данък, давай примери, дай ми реинвестиране реално някъде да се е случило. В голям мащаб. Не не и не, само скъпи коли и курви до откат. Това е жалкия ни капитализъм.
                        Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 15:09.
                        К.М.

Comment

И Кайлито в коя категория олигарси попада
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                            И Кайлито в коя категория олигарси попада
                            Ти, ако не напишеш нещо оригинално няма кой.
                            Просто давам пример, за какви данъци става въпрос, в България ще и вземат 300 000. Надявам се да ме разбра добре, ако не, съжалявам, не мога по просто да ти го обясня.
                            К.М.

Comment

Чакай малко сЯ - кажи ми само ЗАЩО искаш да ти взимат 55% данък, МОЛЯ ТЕ?!?!?!
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                Чакай малко сЯ - кажи ми само ЗАЩО искаш да ти взимат 55% данък, МОЛЯ ТЕ?!?!?!
                                ЗА ДА НЕ СЪБИРАТ С СМС ПАРИ ЗА БОЛНИ ДЕЦА КОЛЕГА СКЪП. След този твой пост аз онемявам.
                                Бъди здрав и щастлив.
                                Говорим за корпоративен данък..................
                                К.М.

Comment

Working...
                                X