Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново за един "луд" и "опасен" партиен лидер

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И Съкскобурготски няма... ама не пречи да им служи.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      И Сидеров какво взе, че нещо не ми се връзва, какво получи, защото другите, които визираш се оплюскаха доста, включително и Костов.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
        Познавам добре Димитър Стоянов и никак не е луд.
        Просто има малък проблем при изказа си, но това нищо не означава.
        Стабилно момче е.
        Сега се загледах

Младеж на 22-23 години, студент, "син" на партиен лидер отива в европарламента без опит и стаж, но е явно доста амбициран. Нямам против младежа, но знам че в доста отношения опита учи.

А като цяло съм съгласен че е стабилен е доста при това в доходите ама какво да се прави съдба.
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
        Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
          Сега се загледах

Младеж на 22-23 години, студент, "син" на партиен лидер отива в европарламента без опит и стаж, но е явно доста амбициран. Нямам против младежа, но знам че в доста отношения опита учи.

А като цяло съм съгласен че е стабилен е доста при това в доходите ама какво да се прави съдба.
          Какви са му доходите? Ти в час ли си изобщо колко взема евродепутатът.
          Колкото на нашите заплатите.
          Ако 2000 на месец са много пари............
          Предпочитам него отколкото някой дърт комунист знаещ руски език.
          К.М.

Comment

Еми за разлика от Доган, Сидеров доказано няма нищо общо с ДС.
            Доказано е че всичкисвързани с ДС са.........

Моля без такива заключения, тъй като 101% са грешни.

Всички Алфисти карат с превишена скорост, защото карат бедняшкото Ферари
            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
            Opel Astra J GTC

Comment

И Сидеров какво взе, че нещо не ми се връзва, какво получи, защото другите, които визираш се оплюскаха доста, включително и Костов.
              Доста взе... само архонтя колко му е кихнал за да е там не ми се мисли, па да не е само той
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

E какво се е оплюскал Костов?

Никаква разлика няма
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa
                  Първоначално публикувано от Kuku
                  Първоначално публикувано от morfius
                  Що ли се моря ...
                  Ти само виж заглавието на темата - думите "луд" и "опасен" са в кавички - това говори достатъчно
                  Ти пак бързо стопли, това е добър сигнал, развиваш се, мислиш все по добре, и по добре.
                  Това, че го пиша сега, означава ли, че съм го "стоплил" сега?!
                  Ти наеш колко неща съм "стоплил"?! -Треа ли сичките да ги изписвам по форума (КАКТО ПРАВИШ ТИ)???
                  И за разлика от мен, ти все по-добре и по-добре НЕ мислиш което явно си пролича от факта, че не разбра, какво казах с горния пост, съдържащ едно изречение - тия дето най-много ги мразиш... явно щото не ги разбираш и треа ти се обяснява по сто пъти
                  sigpic

Comment

2000 на месец са "МНОГО ПАРИ" но зависи в какво.

хероина е скъп, ако го броиме за мерна еденица

Спирам да пиша, защото няма смисъл.

А 2000 за човек, който нищо не прави са МНОГО.
                    Last edited by georgyg; d.m.y г., 16:49.
                    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                    Opel Astra J GTC

Comment

Доста взе... само архонтя колко му е кихнал за да е там не ми се мисли, па да не е само той
                      Говориш за човекът, който след като беше бит от мутри отиде и успя с демократични похвати да получи все пак някакво възмездие.
                      Архонта наистина уцели кьоравото с БИАД. Ето това е да имаш бизнес нюх.
                      Не го познавам, но той не е от големите мафиотски риби, мисля ще се съгласиш с мен.
                      К.М.

Comment

Всички евродепутати ще вземат 7400 евро заплата
                        Проект за реформа в плащанията предвижда избраниците да не се отчитат за 50-те хиляди евро, отпускани за регионалните им офиси
                        Проектът за заплатите и разходите в Европарламента предвижда от 2009 г. всички евродепутати да получават месечна заплата от 7413 евро и да не бъдат подлагани редовно на финансова ревизия за изразходването на 50-те хиляди евро, отпускани им годишно за откриване и поддръжка на офисите в избирателните им райони. Това съобщи електронното издание на в. "Юропиън войс".
                        Работна група под председателството на френския социалист Мартин Рур, зам.-председател на Европарламента, която включва други трима зам.-председатели и трима квестори, разработва правилата за реформа в плащанията. Тя бе договорена от лидерите на страните-членки на ЕС през 2005 г.
                        Сега заплатите на евродепутатите се определят от националните им парламенти. Това води до големи различия във възнагражденията на избраниците. Години наред най-скъпо платени са италианските евродепутати, които вземат по 144 000 евро годишно. Латвийските парламентаристи пък получават 12 500 евро годишно.
                        От 2009 г. евродепутатите ще бъдат реимбурсирани за разходите по пътуването им до и от Старсбург и Брюксел само ако могат да докажат разходите с пълна документация, предвиждат още промените.
                        Проектът на групата ще бъде разпространен сред политическите групи и се очаква да се постигне споразумение до началото на март, отбелязва изданието.
                        С въвеждането на реформата евродепутатите ще трябва да плащат данъци като всички останали служители в евроинституциите.
                        Голяма беднотия ще настане.
                        А относно 2000 на месец - ми адски много пари са за едно голо "нищоправене"
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                          Еми да си станал ти. Да е жив и здрав, аз съм доволен от всяка негова постъпка там. Представлява ме добре.
                          За другото, браво нормално беше да вземат повечко пари, но той на нашите мандата свърши засега, новите незнаем кои ще са.
                          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                            И аз намерих статията.....
                            http://www.segabg.com/online/article...d=4&id=0000701

Беднотия братче какво да се прави и съм без коментар.

И сега какво стана от 2000 на 15000 голямо увеличение е получил на заплатата.
                            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                            Opel Astra J GTC

Comment

А за него определено се съмнявам, той е сигурно с тия досиета, които ги покриха още в началото
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Малееее... Какво сте направили колеги!
                                Last edited by fade; d.m.y г., 17:34.
                                Have A Nice Day
                                o/_______\o
                                (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                                []=о===о=[]

Comment

Working...