Първоначално публикувано от Pinky
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ЗА или ПРОТИВ Република Турция в ЕС
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеМисля, че в това изречение темата се изчерпва.
Дали не беше в Азия?
100% може би?Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеАми не, не се изчерпва. Отчасти има европейска територия.
За мен въпроса се изчерпва с това .
Турция > ЕСНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеА Кипър?
Дали не беше в Азия?
100% може би?
Но - Кипър географски се намира в Азия, но културно и политически се приема за европейска страна.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
т.е. географското местоположение не е най-важното?I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениет.е. географското местоположение не е най-важното?2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеПринципно си прав .
Но - Кипър географски се намира в Азия, но културно и политически се приема за европейска страна.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеА Кипър?
Дали не беше в Азия?
100% може би?
И по същество - ти примерно какво мислиш по темата?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеЕ и? Да съм твърдял, че мястото му е в ЕС?
И по същество - ти примерно какво мислиш по темата?На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеИ по същество - ти примерно какво мислиш по темата?Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеМисля, че ако отговори на изискванията за членство поне толкова пълно и почтено колко България, няма проблемиAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеМисля, че ако отговори на изискванията за членство поне толкова пълно и почтено колко България, няма проблеми
Знаете ли,защо понтите купуват по две перални-защото само на една им се клати коритото за пране.
Отиват понти да живеят в Атина и минава боклукчийската кола и хората питат сина,който си пуши на терасата:Абе,боклук имате ли?-чакай да питам мама?
-едни хора питат,дали имаме боклук?
-А имаме,имаме.Не искаме повече!
Защо понтите правят секс на вестници!?
Защото са чули,че вестниците от нищо правят голяма работа.
На власите им омръзнало да четат все за понтите и решили и те да направят някоя голяма глупост,та да пишат и за тях.Мислели дълго и решили.Построили мост насред Сахата.След една седмица вестниците писали:един понтиус на един мост насред Сахара -лови риба
Йорико,техния бледен аналог на Хитър Петър,почнал да строи навес.Обяснил,че сина му със снахата ще си дойдат от Германия с Мерцедес.Не може тая кола да стои на слънце.Следобед,обаче продължил надолу по улицата с навеса.Обяснил човека:-а сина се обади.Няма да дойдат с мерцедеса , ще дойдат с влак.
мога и още да ви кажа и мои лични преживявания и още много весели случки с понтите.Имам и колега,който много си го обичам,ама си е понт.Славен момък.Навсякъде си го обичат по света,защото е много стойностен човек,въпреки простотиите му.Просто е много забавенНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеИмаме.. Но и в Ню Йорк си имат гета нали? Не ми се спори за това дали в Турция са по- добре от нас, в крайна сметка не съм видял човек, който иска да живее там, което е красноречив факт само по себе си.)...няма да спорим
...но знеш ли колко хора искаха 1989г. да живеят там...предимно българи!
Казваха му "Голямата екскурзия"По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Гърците наистина са загубена работа, лошото е че са по напред от нас и то главно заради приемането им ЕС и аз също имам наблюдения, познавам и българи, които са се установили там, но това е друга тема.
Общо взето намазаха, заради това, че бяха гранична зона с бившия Варшавски договор, заради което бяха приети лесно в ЕС, тогава и парите бяха повече и контрола по слаб, та хем крадяха, хем остана и за проекти:Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеГърците наистина са загубена работа, лошото е че са по напред от нас и то главно заради приемането им ЕС и аз също имам наблюдения, познавам и българи, които са се установили там, но това е друга тема.
Общо взето намазаха, заради това, че бяха гранична зона с бившия Варшавски договор, заради което бяха приети лесно в ЕС, тогава и парите бяха повече и контрола по слаб, та хем крадяха, хем остана и за проекти:ей ще ви извадят очите тия гърци
Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
Comment