Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗА или ПРОТИВ Република Турция в ЕС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
    Ами не, не се изчерпва. Отчасти има европейска територия.
    да 3%
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      Мисля, че в това изречение темата се изчерпва.
      А Кипър?
      Дали не беше в Азия?
      100% може би?
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Ами не, не се изчерпва. Отчасти има европейска територия.
        Но столицата й Анкара се намира в Азиа - което автоматично я причислява като Азиатска държава . От което следва - къф да го дирят в ЕС ?
        За мен въпроса се изчерпва с това .
        Турция > ЕС
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
          А Кипър?
          Дали не беше в Азия?
          100% може би?
          Принципно си прав .
          Но - Кипър географски се намира в Азия, но културно и политически се приема за европейска страна.
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

т.е. географското местоположение не е най-важното?
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

т.е. географското местоположение не е най-важното?
              Да!!! От иконоическа гледна точка Турция е по-добре да е в ЕС. По-добре и за БГ.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                Принципно си прав .
                Но - Кипър географски се намира в Азия, но културно и политически се приема за европейска страна.
                Много точно!Кипър е в ЕС!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

А Кипър?
                  Дали не беше в Азия?
                  100% може би?
                  Е и? Да съм твърдял, че мястото му е в ЕС?

И по същество - ти примерно какво мислиш по темата?
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Е и? Да съм твърдял, че мястото му е в ЕС?

Да ама е бивша английска колония и виж до преди еврото каква им беше валутата!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Мисля, че ако отговори на изискванията за членство поне толкова пълно и почтено колко България, няма проблеми
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Мисля, че ако отговори на изискванията за членство поне толкова пълно и почтено колко България, няма проблеми
                        E, те това е резонния отговор! В ЕС са размити граници, територии, вероизповедания, етноси и др. Всичко е икономика и интереси. Никой не би приел някого в неговото семейство, когато не е от неговата черга. Отделен въпрос е компромисите, които са направени да ни приемат нас и какви могат да бъдат за Турция. Критериите падат все повече, властват интересите/т.е.парите/. Така, че колкото и да си лаем, никой няма да ни пита.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

Добре го каза,но не отгоярят и на 20% от изискванията,на които отговаряме ние.Те са ПОНТИ,Англичаните са разбрали,че от тях не става нищо и за това са се оттеглили.Ще се поясня с няколко каламбура за Понтите.Понтиус е човек,който живее на островите,Тоест морски човек.
                          Знаете ли,защо понтите купуват по две перални-защото само на една им се клати коритото за пране.
                          Отиват понти да живеят в Атина и минава боклукчийската кола и хората питат сина,който си пуши на терасата:Абе,боклук имате ли?-чакай да питам мама?
                          -едни хора питат,дали имаме боклук?
                          -А имаме,имаме.Не искаме повече!
                          Защо понтите правят секс на вестници!?
                          Защото са чули,че вестниците от нищо правят голяма работа.
                          На власите им омръзнало да четат все за понтите и решили и те да направят някоя голяма глупост,та да пишат и за тях.Мислели дълго и решили.Построили мост насред Сахата.След една седмица вестниците писали:един понтиус на един мост насред Сахара -лови риба
                          Йорико,техния бледен аналог на Хитър Петър,почнал да строи навес.Обяснил,че сина му със снахата ще си дойдат от Германия с Мерцедес.Не може тая кола да стои на слънце.Следобед,обаче продължил надолу по улицата с навеса.Обяснил човека:-а сина се обади.Няма да дойдат с мерцедеса , ще дойдат с влак.
                          мога и още да ви кажа и мои лични преживявания и още много весели случки с понтите.Имам и колега,който много си го обичам,ама си е понт.Славен момък.Навсякъде си го обичат по света,защото е много стойностен човек,въпреки простотиите му.Просто е много забавен

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                            Имаме.. Но и в Ню Йорк си имат гета нали? Не ми се спори за това дали в Турция са по- добре от нас, в крайна сметка не съм видял човек, който иска да живее там, което е красноречив факт само по себе си.
                            ОК)...няма да спорим...но знеш ли колко хора искаха 1989г. да живеят там...предимно българи!
                            Казваха му "Голямата екскурзия"
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Гърците наистина са загубена работа, лошото е че са по напред от нас и то главно заради приемането им ЕС и аз също имам наблюдения, познавам и българи, които са се установили там, но това е друга тема.
                              Общо взето намазаха, заради това, че бяха гранична зона с бившия Варшавски договор, заради което бяха приети лесно в ЕС, тогава и парите бяха повече и контрола по слаб, та хем крадяха, хем остана и за проекти:
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                Гърците наистина са загубена работа, лошото е че са по напред от нас и то главно заради приемането им ЕС и аз също имам наблюдения, познавам и българи, които са се установили там, но това е друга тема.
                                Общо взето намазаха, заради това, че бяха гранична зона с бившия Варшавски договор, заради което бяха приети лесно в ЕС, тогава и парите бяха повече и контрола по слаб, та хем крадяха, хем остана и за проекти:
                                ааа няма по-българско или по-скоро балканско мнение ей ще ви извадят очите тия гърци
                                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Working...
                                X