Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗА или ПРОТИВ Република Турция в ЕС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Колкото за завладяване на Родината ни от Турция,това може да го твърди само човек,който не знае сеашното положение и изобщо няма представа от отбраната на една държава.За скептиците ще уточня,че в момента и то като дългосрочна перспектива,въздушното ни пространств се защитава с дейното участие на турските ВВС и ПВО.Морскоте ни граници от Турския ВМС.Щабовете за съвместно командване са на територията на Турция и началник щаб там е българин.Между БГ и ТР има безвизов режим.
    Колкото за правата на човека,от около половин година законодателството им е съобразено и преведено с европейското.Прелюбодеянието вече не е термин и следователно субект на съдебно преследване.Казвам го само като един пример.Колкото за боя от полицията,да!Там не те питат какъв си!Щом не слушаш-налагат!И то здраво!За това там не може да се случат нещата,които се случват у нас,главно в Омуртаг и други смесени райни.Ха сега вие мислете

Батко, като скокнат турците в Родопите утре, други ден да искат да се присъединяват към Турция, я си помисли добре Турция на чия страна ще застане. И също така си помисли добре, кога те имат по голям шанс- когато страна извън ЕС иска да присъедини територия от ЕС или когато страна от ЕС иска да присъедини територия на друго страна от ЕС под влиание на хората живеещи на тази територия! Не казвам , че ще стане в близките 20 години, но като дългосрочна цел си го имат турците това!
    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      Батко, като скокнат турците в Родопите утре, други ден да искат да се присъединяват към Турция, я си помисли добре Турция на чия страна ще застане.
      Дори да приемем абсурда те да искат присъединяване към Т утре или вдруги ден(нещо което дори и развинтеното въображение на медиите не лансирало още), какво ще стане - нищо.....ще си искат.....и дори да приемем че Турция вземе страна - ко пак ще стане - нищо - да не мислиш че ще ни обявят война и че ще ни земат запас - нищо подобно....се едно макетата из пиринско да искат присъединяване към Македония....или обратното......аз лично досега не съм чул някой от родопите да иска да се присъединява към Т.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

стига мнения,не са за там

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Дори да приемем абсурда те да искат присъединяване към Т утре или вдруги ден(нещо което дори и развинтеното въображение на медиите не лансирало още), какво ще стане - нищо.....ще си искат.....и дори да приемем че Турция вземе страна - ко пак ще стане - нищо - да не мислиш че ще ни обявят война и че ще ни земат запас - нищо подобно....се едно макетата из пиринско да искат присъединяване към Македония....или обратното......аз лично досега не съм чул някой от родопите да иска да се присъединява към Т.....
          Не си прав колега
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

В дебат като тоя няма рефер който да каже кой е прав и кой не, всеки си има мнение и убеждение което да изрази......така правя и аз.....не знам дали съм прав или не, но със сигурност имам мнение, и винаги изслушвам ответното, независимо дали го споделям или не.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              макетата не са консерви като.....и нищо общо няма примера ти.те като ще искат да бегат по-близо им е така от колкото чрез.а и тяхната идея е не те там а тук да е там.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                макетата не са консерви като.....
                В какъв смисъл консерви?????
                Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                и нищо общо няма примера ти.те като ще искат да бегат по-близо им е така от колкото чрез.а и тяхната идея е не те там а тук да е там.
                Е се тая - тогава да дам пример с бурагите там - те искат там да е тука, но къф е ефекта - пак никакъв....

Comment

Батко, като скокнат турците в Родопите утре, други ден да искат да се присъединяват към Турция, я си помисли добре Турция на чия страна ще застане. И също така си помисли добре, кога те имат по голям шанс- когато страна извън ЕС иска да присъедини територия от ЕС или когато страна от ЕС иска да присъедини територия на друго страна от ЕС под влиание на хората живеещи на тази територия! Не казвам , че ще стане в близките 20 години, но като дългосрочна цел си го имат турците това!
                  Колега,пак ме накара да се обаждам,въпреки,че се бях зарекъл да не пиша повече в тая тема,защото от една страна ,живееме с различни понятия,имаме различно по количество информация,а ако щете и сме в различни времена.Тука не искам да влизам в тънкостите на глобализацията,а тя щем не щем си идва.От друга страна,точно една от идеите на ЕС е,че никой не може да има териториални претенции към друга държава.Както знаеме в ЕС и НАТО няма борци за свобода,а терористи!Мислете ив тая насока.Пак ви казвам:Това,което представлява ДПС у нас,не може да съществува в Турция.Не светската власт в Турция е заплаха за нас.Напротив!Турците в родопите не могат да скокнат да се присъединяват по много причини.Тая,която нас ни интересува най-много е факта,че самата Турция няма да го одобри и ако трябва сама ще помага,за да се решат нещата още в зародиш.Иначе ще даде страшен прецедент и сама ще се навлече неприятностти с други,в пределите и народи.По нагоре някой беше казал,че Русия има малка част от Европа.То бива,ама чак пък толкова!?Я погледнете картата.Границата на Европа на изток е Урал.
                  В предвид деня,хайде да ми простите,ако съм ви засегнал с нещо и бодро НАЗДРАВЕ на всички
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Я ме светни тогава колко е БВП на Турция на глава от населението, като толкова много по- напред от нас?
                    Тия анкети за сравнение ги остави!...ако говориш за Брутен Вутрешен Продукт
                    САмо да вметна..селското им стопанство е по развито от нашето...да не говорим за автомобилостроенето...те имат лиценз поне за 4-марки автомобили, който пройзвеждат, а ние май и велосипеди не пройзвеждаме вече в Ловеч......кой, какъв продукт дава или се възползва от него..сам можеш да разбереш, без да сравняваш някакви си статистики...особено, ако са политическа поръчка!
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      Тия анкети за сравнение ги остави!...ако говориш за Брутен Вутрешен Продукт
                      САмо да вметна..селското им стопанство е по развито от нашето...да не говорим за автомобилостроенето...те имат лиценз поне за 4-марки автомобили, който пройзвеждат, а ние май и велосипеди не пройзвеждаме вече в Ловеч......кой, какъв продукт дава или се възползва от него..сам можеш да разбереш, без да сравняваш някакви си статистики...особено, ако са политическа поръчка!
                      ОК, но хората затова сравняват БВП, защото аз може да изкарвам 10 000 лв, но да храня 10 човека, а ти да изкарваш 3000, но да храниш само себе си, а сега ми кажи, кой ще живее по- добре- ти или аз? Турция може да има 4 марки, който да произвежда, но това не означава, че са цъфнали и вързали. Сам можеш да се досетиш защо заводите не са в България, а в Турция. 1-во там вътрешния пазар е много по голям, 2-ро цената на труда е много по- малка.
                      Lexus IS200

Comment

ОК, но хората затова сравняват БВП, защото аз може да изкарвам 10 000 лв, но да храня 10 човека, а ти да изкарваш 3000, но да храниш само себе си, а сега ми кажи, кой ще живее по- добре- ти или аз? Турция може да има 4 марки, който да произвежда, но това не означава, че са цъфнали и вързали. Сам можеш да се досетиш защо заводите не са в България, а в Турция. 1-во там вътрешния пазар е много по голям, 2-ро цената на труда е много по- малка.
                        За цената на труда не съм съгласен!
                        Европейската част на Турция са много по добре според мен в всяко едно отношение, отколкото ние!
                        А що се отнася до Анадола и по на там към Азия...то ние цигански махали нямаме ли?...и то във всеки град!
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                          За цената на труда не съм съгласен!
                          Европейската част на Турция са много по добре според мен в всяко едно отношение, отколкото ние!
                          А що се отнася до Анадола и по на там към Азия...то ние цигански махали нямаме ли?...и то във всеки град!
                          Имаме.. Но и в Ню Йорк си имат гета нали? Не ми се спори за това дали в Турция са по- добре от нас, в крайна сметка не съм видял човек, който иска да живее там, което е красноречив факт само по себе си.
                          Lexus IS200

Comment

Турция е азиатска държава - какъв Европейски съюз за тях .
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                              Турция е азиатска държава - какъв Европейски съюз за тях .
                              Мисля, че в това изречение темата се изчерпва.
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ами не, не се изчерпва. Отчасти има европейска територия.
                                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                                Roosevelt

Comment

Working...
                                X