If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не позна прасчо! Гледам всички други новинарски канали (БТВ не е сред тях, не ми харесва политиката им), за разлика от теб знам няколко езика и не съм като кон с капаци да прочета една статия в някой безизвестен сайт и веднага да й повярвам. Напиши някой ключова дума на англ. в google.bg и ще разбереш какво имам впредвид.
Не позна прасчо! Гледам всички други новинарски канали (БТВ не е сред тях, не ми харесва политиката им), за разлика от теб знам няколко езика и не съм като кон с капаци да прочета една статия в някой безизвестен сайт и веднага да й повярвам. Напиши някой ключова дума на англ. в google.bg и ще разбереш какво имам впредвид.
Написах
Излизат доста сайтове.
Пробвай на енглиш
Не се сърди, пошегувах се
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Сигурно си го търсил доста този измислен сайт, аз намерих още един. Не е много трудно да си признаеш, че грешиш, но явно на теб ти се иска да е истина тази лъжлива новина. Нямам намерение да споря с радиото, успех продължавай да си вярваш.
Сигурно си го търсил доста този измислен сайт, аз намерих още един. Не е много трудно да си признаеш, че грешиш, но явно на теб ти се иска да е истина тази лъжлива новина. Нямам намерение да споря с радиото, успех продължавай да си вярваш.
Еми не знам, аз го написах на английски
Излязоха доста сайтове, но щом не искаш да вярваш все ми е тая.
Свикнах покрай малката да не обръщам внимание на инфантилен инат
Аз не греша, а просто поствам новина, която съществува в медийното пространство.
Какво повече от това мога да направя за теб
Не ми трябваше никакво време, за да открия няколко сайта.
Радиото явно е твоят любим уред
К.М.
Всички деца са инати и се налагат.
Това означава инфантилен инат.
Инфант - дете. Детски инат.
На кого, не на кой Иначе, предполагам само... Накои хора си запазват инфантилното в тях, цял живот. Факт. Което всъщност не е чак толкова лошо, като се замисля.
На кого, не на кой Иначе, предполагам само... Накои хора си запазват инфантилното в тях, цял живот. Факт. Което всъщност не е чак толкова лошо, като се замисля.
Някои не накои.
Не е хубаво да има изречение с една дума, сложи запетая и тогава продължи с "което".
Във форумите трябва да се спазват общи граматични правила.
Мразя тъпите правила, мечтая за времето,когато ще можем да пишем :к"во, що, де и щото. Езикът трябва да следва желанията на хората и да ги улеснява, а не да ги затруднява.
К.М.
Според мен Цецка Цачева не трябва да си затваря очите а да спази конституцията и да обяви референдум по темата.Имаше една подписка,на ВМРО мисля,която събра необходимите гласове за това.
Според мен Цецка Цачева не трябва да си затваря очите а да спази конституцията и да обяви референдум по темата.Имаше една подписка,на ВМРО мисля,която събра необходимите гласове за това.
За съжаление събраха само необходимите за да се гласува в пленарна зала, където бе отхвърлен от гербаджиите. Пресна новина от онзи ден е, че общинския съвет във Варна отхвърли предложението им да се възстановят около 200 български имена на местности с турски наименования в региона (наложени през 1836), въпреки че бяха открити 17 (седемнадесет) припокривания с местности край Истанбул. Ма все пак местните са си ги избирали, не коментирам.
Alfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
Comment