Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗА или ПРОТИВ Република Турция в ЕС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Omni Покажи съобщение
    Някой хора се чудят цялден каква глупост да измислят. Според мен статията е пълна измислица.

По-темата, аз съм Против.
    Сигурно живееш на село и гледаш само бтв.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Сигурно живееш на село и гледаш само бтв.
      Не позна прасчо! Гледам всички други новинарски канали (БТВ не е сред тях, не ми харесва политиката им), за разлика от теб знам няколко езика и не съм като кон с капаци да прочета една статия в някой безизвестен сайт и веднага да й повярвам. Напиши някой ключова дума на англ. в google.bg и ще разбереш какво имам впредвид.
      ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Не позна прасчо! Гледам всички други новинарски канали (БТВ не е сред тях, не ми харесва политиката им), за разлика от теб знам няколко езика и не съм като кон с капаци да прочета една статия в някой безизвестен сайт и веднага да й повярвам. Напиши някой ключова дума на англ. в google.bg и ще разбереш какво имам впредвид.
        Написах
        Излизат доста сайтове.
        Пробвай на енглиш
        Не се сърди, пошегувах се
        К.М.

Comment

• Незнам какво си написал, но новина като тази нямаше да убегне на нито една новинарка, не само, а дори и 3-4 дена щяха да я въртят тази новина.

sigpic

Comment

Незнам какво си написал, но новина като тази нямаше да убегне на нито една новинарка, не само, а дори и 3-4 дена щяха да я въртят тази новина.
            Май наистина живееш на село и гледаш само бтв и снн

http://balkanstory.wordpress.com/201...e-their-lands/
            К.М.

Comment

Май наистина живееш на село и гледаш само бтв и снн

http://balkanstory.wordpress.com/201...e-their-lands/
              Сигурно си го търсил доста този измислен сайт, аз намерих още един. Не е много трудно да си признаеш, че грешиш, но явно на теб ти се иска да е истина тази лъжлива новина. Нямам намерение да споря с радиото, успех продължавай да си вярваш.

sigpic

Comment

Сигурно си го търсил доста този измислен сайт, аз намерих още един. Не е много трудно да си признаеш, че грешиш, но явно на теб ти се иска да е истина тази лъжлива новина. Нямам намерение да споря с радиото, успех продължавай да си вярваш.
                Еми не знам, аз го написах на английски
                Излязоха доста сайтове, но щом не искаш да вярваш все ми е тая.
                Свикнах покрай малката да не обръщам внимание на инфантилен инат
                Аз не греша, а просто поствам новина, която съществува в медийното пространство.
                Какво повече от това мога да направя за теб
                Не ми трябваше никакво време, за да открия няколко сайта.
                Радиото явно е твоят любим уред
                К.М.

Comment

Свикнах покрай малката да не обръщам внимание на инфантилен инат
                  От кого ли е наследила това свое качество малката?
                  Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                    От кого ли е наследила това свое качество малката?
                    Ти дори не знаеш, на кой викам, малката.

Всички деца са инати и се налагат.
                    Това означава инфантилен инат.
                    Инфант - дете. Детски инат.
                    К.М.

Comment

Ти дори не знаеш, на кой викам, малката.

Всички деца са инати и се налагат.
                      Това означава инфантилен инат.
                      Инфант - дете. Детски инат.
                      На кого, не на кой Иначе, предполагам само... Накои хора си запазват инфантилното в тях, цял живот. Факт. Което всъщност не е чак толкова лошо, като се замисля.
                      Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                        На кого, не на кой Иначе, предполагам само... Накои хора си запазват инфантилното в тях, цял живот. Факт. Което всъщност не е чак толкова лошо, като се замисля.
                        Някои не накои.
                        Не е хубаво да има изречение с една дума, сложи запетая и тогава продължи с "което".
                        Във форумите трябва да се спазват общи граматични правила.
                        Мразя тъпите правила, мечтая за времето,когато ще можем да пишем :к"во, що, де и щото. Езикът трябва да следва желанията на хората и да ги улеснява, а не да ги затруднява.
                        К.М.

Comment

• Според мен Цецка Цачева не трябва да си затваря очите а да спази конституцията и да обяви референдум по темата.Имаше една подписка,на ВМРО мисля,която събра необходимите гласове за това.
                          Alfa 145 1.4 T. Spark 97
                          Fiat Coupe 2.0 16v 96

Comment

• Първоначално публикувано от thest Покажи съобщение
                            Според мен Цецка Цачева не трябва да си затваря очите а да спази конституцията и да обяви референдум по темата.Имаше една подписка,на ВМРО мисля,която събра необходимите гласове за това.
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от thest Покажи съобщение
                              Според мен Цецка Цачева не трябва да си затваря очите а да спази конституцията и да обяви референдум по темата.Имаше една подписка,на ВМРО мисля,която събра необходимите гласове за това.
                              За съжаление събраха само необходимите за да се гласува в пленарна зала, където бе отхвърлен от гербаджиите. Пресна новина от онзи ден е, че общинския съвет във Варна отхвърли предложението им да се възстановят около 200 български имена на местности с турски наименования в региона (наложени през 1836), въпреки че бяха открити 17 (седемнадесет) припокривания с местности край Истанбул. Ма все пак местните са си ги избирали, не коментирам.
                              Alfa 156 2.0 - ех,
                              Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                              Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                              Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

• Ердоган постави срок за приемането на Турция в ЕС.
                                smart.dir.bg/dnes/news.php?id=12311178&type=dnes
                                К.М.

Comment

Working...
                                X