Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗА или ПРОТИВ Република Турция в ЕС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е може да се спам , но неможах да се сдържа.
    ЕВАЛА колега
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Наистина Турция е доста по различно от представата на много от нас.Да не говорим че страната се променя бързо, даже от 1970 и сега има огромна разлика.
      Съгласен съм принципно с Мордохай, но има и едно което ме спира да подкрепя абсолютно кандидатурата.
      Турция е голяма държава и това което се вижда в Европейската и част е по различно от азиатската.Ако наблюдавате нещата там и в момента, имат доста силна и многобройна ислямистска партия, която бива озаптявана единствено от силната клика на военнте да си кажем и донякъде от представители на интелигенцията и светските партии.Тази партия има силно влияние извън Европейската част на Турция.
      Механичното приемане на Турция във вида в който е сега е опасна, защото може да настъпят непредвидими промени в турската политика.
      Спазването на Правата на човека и политичесикте свободи, които изисква ЕВросъюза приложени в Турция може да изтикат прогресивно мислещите в кьошето.Просто Турция не е нормалната европейска държава в пълния смисъл.
      Затова казах в предишния си пост, че съм съгласен, но когато тя успее да изпълнява еврокритериите, което на практика е много сложно. Турция се използва като щит против агресинвния ислям, който беше на власт в Ирак, може да се върне пак, за Иран няма какво да коментирам.Така че там нещата са сложни и дебели бих казал
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Твърдо ПРОТИВ. Искате да се залее цяла европа с чалмите, че сега са много малко ли?
        Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
        Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Буквално в първия момент,в който те усетят,че си сапиенс , те отделят моментално от стадото и ти дават всичко,за да можеш да си свършиш работата.

А такаааа, и какво става със стадото? Идва в останалите европейски страни.. Не че сега не идват, ама пак има контрол някакъв. А пък ние Българите трябва да сме 100% против влизането им в ЕС и да поставим националните си интереси над икономическите изгоди от евентуалното й членство, защото така Турция постига заветната си цел- да стъпи трайно в Европа. А за тези от вас, който са забравили и са бягали от часовете по история, тая жмел ни е държала в робство 500 години! Има достатъчно много други страни, с които да се прави търговия, да не говориме, че Турция и географски не е в Европа.

П.С. Естествено, че турците не хранят лоши симпатии към нас. И аз да съм се гаврил с майките ви и аз няма да имам лоши симпатии към вас, даже пак ще искам да го направя!!!
          Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 10:01.
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            На тоя им етап на развитие - Не, мерси.
            - Кюрдите
            - Кипър
            - Арменците
            - Ислямските радикали.

ПРОТИВ.
            ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
            sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
            0898463130-Румен

Comment

За !!!
              Не смятам сега да обяснявам икономическата логика.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Турците трябва да направят няколко много важни неща преди да си мечтаят за членство в ЕС.
                Първото е да изплатят обезщетение на собствениците на земи, които са били изгонени от Одринска Тракия и Мала Азия.
                Второто е да признаят Арменския геноцид, в който биват убити над 1 млн. арменци (1915 - 16 г.).
                sigpic
                Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                BMW E30
                BMW E36

Comment

Не мога да не изразя възхищението си от знанията и начина на представянето им на Мордохай.
                  Но всичко това не значи, че Турция има място в Европейския съюз. Най-малкото, защото географски не е в Европа. И заради неспазването на човешките права там - доста по-сериозно от това тук, дето като нариташ някой крадлив циганин веднага някой пиши "Дискриминация!"
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Па след Турция,сигурно и Израел ше ревнат да влизат в ЕСАз сега немога да кажа да или не,защото не съм мислил по въпроса,но самия факт че териториално не се намира в Европа,сам говорино да не забравяме че и Турция,Русия и дори Израел играят на Европейски първенства по футбол,което кво значи че вече са започнали някаква интеграция
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      ...но самия факт че териториално не се намира в Европа,сам говорино да не забравяме че и Турция,Русия и дори Израел играят на Европейски първенства по футбол...
                      Не си съвсем прав, защото част от Русия и част от Турция са в Европа, а Израел играе в Европа, защото ако отидат при арабите, няма да им се върне отбора жив....
                      Ама и аз като тебе, още се чудя кое е по-добре "осанна" или "разпни го"...
                      145, 1.6 boxer
                      156, 2.4 JTD - ex
                      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                        Не си съвсем прав, защото част от Русия и част от Турция са в Европа, а Израел играе в Европа, защото ако отидат при арабите, няма да им се върне отбора жив....
                        Ама и аз като тебе, още се чудя кое е по-добре "осанна" или "разпни го"...
                        части от тях наистина са в Европа,но какви,съвсем малки,все си мисля че ако влезнат тогава трафика на какво ли не ще се засили,защото Европа/ЕС/ ще има директна граница с Азия,и без това сме на пъпа винаги,заради близоста ни с Турция.Да не говорим за наплива на турци тогава в Европа,те и без тва сега са 10 млн. поне само в Германия,абе ше настане ужас според мен

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          ....
                          Прав си, ще залеят ЕУ-то, а и индустрията им може да почне да задушава европейската - от автомобили та до дрехи. Ще станат като китайците. Затова ми се струва, че няма да ги пуснат. Ще им дойде нагорно на европейските икономисти да се борят хем с жълти, хем с турци, хем с американци...
                          145, 1.6 boxer
                          156, 2.4 JTD - ex
                          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Какво ли зависи от нашто мнение...?
                            Това референдум ли е
                            И да кажа само Турция е доста по напред от нас нищо, че сме в ЕС!
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                              Прав си, ще залеят ЕУ-то, а и индустрията им може да почне да задушава европейската - от автомобили та до дрехи. Ще станат като китайците. Затова ми се струва, че няма да ги пуснат. Ще им дойде нагорно на европейските икономисти да се борят хем с жълти, хем с турци, хем с американци...
                              германия отдавна е залята с турски гастарбайтери...преди още ние да сме ходили там...факт!
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                Какво ли зависи от нашто мнение...?
                                Това референдум ли е
                                И да кажа само Турция е доста по напред от нас нищо, че сме в ЕС!
                                В това спор няма

Comment

Working...
                                X