Известие

Collapse
No announcement yet.

БСП с/у ГЕРБ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

(добре дощли в страната на ДПС) това го видях снощи по новините на СКАТ.И сякаш това е самата истина за мое съжаление.

Каква е връзката с темата?
    Last edited by търтей; d.m.y г., 22:49.
    Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

Я. Чесало за пръстите . Да ви припомня само един цитат на Бай Ганьо: "Сите са маскари!"

Чесалото за пръстите в раздел спам
      Last edited by търтей; d.m.y г., 22:48.
      Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Ся ще го видим и бат ви бойко как ще се представи като премиерче, че от доста време го гласят....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Ся ще го видим и бат ви бойко как ще се представи като премиерче, че от доста време го гласят....
          По-зле от сегашния охлюв едва ли ще е.
          2014: Deutschland über alles

Comment

Е па защо да не е по зле - нали после електората трябва да насочи вярата си към друг????
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Кое подхванато от Бърбойко до сега е свършило добре, че премиерството да е различно?
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

А ние ше гласуваме ли, или ще кажем, че така или иначе всички са маскари и няма смисъл?
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аз мисля,че гражданина Борисов няма намерение да става премиер.По скоро се е вгледал в президенския пост и тогава..."...Вся власть советам..."
                  Бог да пази България!
                  Alfa Romeo 156 1.8 TS '2003
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm '2008

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                    А ние ше гласуваме ли, или ще кажем, че така или иначе всички са маскари и няма смисъл?
                    Па така - аз ще изчакам да видя кой ще направи нещо задоволително през мандата си, и следващия, ето тука на обещавам да гласувам за него.....иначе не.....

Comment

за гласа

Само да вметна, че като не гласувате за който сте си решили, тея които искат да останат във властта, ще могат по-лесно да спечелят, щото гласа ви се губи - по-малко гласове за тяхната опозиция, следователно - по-лесна победа и повече депутати за тях. Да не гласуваш когато си против политиката на управляващите е най-страшното нещо.
                      Alfa 156 2.0 - ех,
                      Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                      Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                      Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Абсолютно вярно е това - но какво да направя като не мога изобщо да реша за кой от хайваните да гласувам, тъй като видях какво направиха сини, червени, жълти, пембени и прочее.....ще излиза че гласувам не за някой който аресвам, а просто защото трябва да извърша тоя тъй свещен акт.....

Comment

ще излиза че гласувам не за някой който аресвам, а просто защото трябва да извърша тоя тъй свещен акт.....
                          Това е достатъчна причина, просо защото демокрацията работи така.
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Па така - аз ще изчакам да видя кой ще направи нещо задоволително през мандата си, и следващия, ето тука на обещавам да гласувам за него.....иначе не.....
                            И така може да чакаш цял живот да се случи... нещо

Абсолютно вярно е това - но какво да направя като не мога изобщо да реша за кой от хайваните да гласувам, тъй като видях какво направиха сини, червени, жълти, пембени и прочее.....ще излиза че гласувам не за някой който аресвам, а просто защото трябва да извърша тоя тъй свещен акт.....
                            Да помогна ли в критерия за взимане на избора? Просто избери по-малкото зло!
                            Както и в живот много често се е случва... не да се избира между това което ни харесва и това което не ни харесва... а да избираме по-малкото зло!
                            Май му "викат" прагматичност!
                            Но задължително избери нещо... на никого нищо не доказваш с не-гласуването си... дори по-скоро помагаш... сещай се на кого! Също така ако не гласуваш нямаш право да мрънкаш след това, нали знаеш!
                            Have A Nice Day
                            o/_______\o
                            (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                            []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                              Да помогна ли в критерия за взимане на избора? Просто избери по-малкото зло!
                              Както и в живот много често се е случва... не да се избира между това което ни харесва и това което не ни харесва... а да избираме по-малкото зло!
                              Значи първо аз съм болен оптимист.....
                              Второ не мога да приема че трябва да избера по малко зло, при положение че тоя избор не ми е наложен с закон, по малко зло се избира при липса на избор, а аз имам такъв, нелогично е да се самоуспокояваш че видиш ли си направил правилен избор, като си избрал по - малко зло - при положение че можеш да избереш да не избираш нищо.....това си е по добре, от по малкото зло....все пак оптимиста винаги ще намери нещо по добро от "по малкото зло", и ще се стреми към него......в случая да се оправя сам спрямо обстоятелствата, а не да чака да го оправят сини, зелени, червени и прочее разцветки.....
                              По тая тема вече не ми се спори, имам си право на гледна точка, а вие да не сте съгласни с нея......

Comment

Значи първо аз съм болен оптимист.....
                                ...все пак оптимиста винаги ще намери нещо по добро от "по малкото зло", и ще се стреми към него......в случая да се оправя сам спрямо обстоятелствата
                                - а не мрънка по форумите!
                                ...а не да чака да го оправят сини, зелени, червени и прочее разцветки.....
                                Чакат да ги оправят само педерастите ... пардон гейовете...
                                Прагматичните хора правят информиран избор при който изборът в последствие им помага (или най-малко им пречи) в реализацията на целите им!
                                По тая тема вече не ми се спори, имам си право на гледна точка, а вие да не сте съгласни с нея......
                                Никой не спори просто дискутираме и не мога да приема, че още един млад и мислещ човек (рядко срещано явление напоследък) ще пропилее гласа си и може би ще помогне в зомбирането на обществото! А също така разбира се ще намали шансовете за сбъдването на моите цели... следователно правя каквото мога според силите си да го убедя за моята кауза и за да реализирам целите си.
                                Надявам се да разбираш логиката ми и, че не влагам нищо лично!
                                Have A Nice Day
                                o/_______\o
                                (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                                []=о===о=[]

Comment

Working...
                                X