If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз мисля,че гражданина Борисов няма намерение да става премиер.По скоро се е вгледал в президенския пост и тогава..."...Вся власть советам..."
Бог да пази България!
А ние ше гласуваме ли, или ще кажем, че така или иначе всички са маскари и няма смисъл?
Па така - аз ще изчакам да видя кой ще направи нещо задоволително през мандата си, и следващия, ето тука на обещавам да гласувам за него.....иначе не.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Само да вметна, че като не гласувате за който сте си решили, тея които искат да останат във властта, ще могат по-лесно да спечелят, щото гласа ви се губи - по-малко гласове за тяхната опозиция, следователно - по-лесна победа и повече депутати за тях. Да не гласуваш когато си против политиката на управляващите е най-страшното нещо.
Alfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
Абсолютно вярно е това - но какво да направя като не мога изобщо да реша за кой от хайваните да гласувам, тъй като видях какво направиха сини, червени, жълти, пембени и прочее.....ще излиза че гласувам не за някой който аресвам, а просто защото трябва да извърша тоя тъй свещен акт.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Па така - аз ще изчакам да видя кой ще направи нещо задоволително през мандата си, и следващия, ето тука на обещавам да гласувам за него.....иначе не.....
И така може да чакаш цял живот да се случи... нещо
Абсолютно вярно е това - но какво да направя като не мога изобщо да реша за кой от хайваните да гласувам, тъй като видях какво направиха сини, червени, жълти, пембени и прочее.....ще излиза че гласувам не за някой който аресвам, а просто защото трябва да извърша тоя тъй свещен акт.....
Да помогна ли в критерия за взимане на избора? Просто избери по-малкото зло!
Както и в живот много често се е случва... не да се избира между това което ни харесва и това което не ни харесва... а да избираме по-малкото зло!
Май му "викат" прагматичност!
Но задължително избери нещо... на никого нищо не доказваш с не-гласуването си... дори по-скоро помагаш... сещай се на кого! Също така ако не гласуваш нямаш право да мрънкаш след това, нали знаеш!
Have A Nice Day
o/_______\o
(Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
[]=о===о=[]
Да помогна ли в критерия за взимане на избора? Просто избери по-малкото зло!
Както и в живот много често се е случва... не да се избира между това което ни харесва и това което не ни харесва... а да избираме по-малкото зло!
Значи първо аз съм болен оптимист.....
Второ не мога да приема че трябва да избера по малко зло, при положение че тоя избор не ми е наложен с закон, по малко зло се избира при липса на избор, а аз имам такъв, нелогично е да се самоуспокояваш че видиш ли си направил правилен избор, като си избрал по - малко зло - при положение че можеш да избереш да не избираш нищо.....това си е по добре, от по малкото зло....все пак оптимиста винаги ще намери нещо по добро от "по малкото зло", и ще се стреми към него......в случая да се оправя сам спрямо обстоятелствата, а не да чака да го оправят сини, зелени, червени и прочее разцветки.....
По тая тема вече не ми се спори, имам си право на гледна точка, а вие да не сте съгласни с нея......
Значи първо аз съм болен оптимист.....
...все пак оптимиста винаги ще намери нещо по добро от "по малкото зло", и ще се стреми към него......в случая да се оправя сам спрямо обстоятелствата
...а не да чака да го оправят сини, зелени, червени и прочее разцветки.....
Чакат да ги оправят само педерастите ... пардон гейовете...
Прагматичните хора правят информиран избор при който изборът в последствие им помага (или най-малко им пречи) в реализацията на целите им!
По тая тема вече не ми се спори, имам си право на гледна точка, а вие да не сте съгласни с нея......
Никой не спори просто дискутираме и не мога да приема, че още един млад и мислещ човек (рядко срещано явление напоследък) ще пропилее гласа си и може би ще помогне в зомбирането на обществото! А също така разбира се ще намали шансовете за сбъдването на моите цели... следователно правя каквото мога според силите си да го убедя за моята кауза и за да реализирам целите си.
Надявам се да разбираш логиката ми и, че не влагам нищо лично!
Have A Nice Day
o/_______\o
(Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
[]=о===о=[]
Comment