Известие
Collapse
No announcement yet.
БСП с/у ГЕРБ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pent Покажи съобщениепоследно ще вдигат ли прага за влизане в парламента?
то прагът не е от голямо значение ...
стига да има нормална избиратерлна активност, а не само пенсиите и дпс да пуснат своя вот ..Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениемай не
стига да има нормална избиратерлна активност, а не само пенсиите и дпс да пуснат своя вот ..Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Нормална избирателна активност, ще има когато има нормални избраници...а при нас политиците се роят от едно също котило, като мухи с различна партина принадлежност....иначе мерака им е един и същи...да се напапкат подобаващо
с евтини кюфтета
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Това е вярно, но има и друго.В крайна сметка и сред населението няма идея как да се "оправим", просто чакаме някой да махне "лошите" и вичко ще тръгне.Няма осъзното мнение, което да изисква промени-промени в законите, които давата вратички, промени в законите които регулират органи, които прилагат или провеждат различни държавни решение, промени в социална сфера, образование, здравеопазване.Без такива промени няма да има оправяне.Но никой не иска тия промени, съответно и не се предлагат, даже от кумува срама.Тук таме нещо се направи, колкото да отчетем пред ЕС и това е...
Това е доста изгодно точно на партии от типа БСП, НДСВ, ДПС и т.н., защото им позволяват както досега да си правят общо взето каквото искат.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение...ама като знам ентелектуалното ниво на редовя гласоподавател, току виж една от тях спечелила изборите ...166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеТе и двете партии са пълна скръб, ама като знам ентелектуалното ниво на редовя гласоподавател, току виж една от тях спечелила изборите ...
Та случаят е следния - в личното заведение на един приятел имаше една барманка, която ми харесваше, но не бях говорил много с нея до този момент, тогава реших че е време да поговорим и да разбера какво мисли за изборите и т.н. Седнахме заговорихме се и като стигнах до нормалния въпрос - "Ти за кой мислиш да гласуваш" и отсреща получих потресаващ за мен отговор - "За Бате Бойко, разбира се"!!! Във нашата община за кандидат на ГЕРБ беше една бифша фуста и алкохоличка, която за мен е деградирала личност с красиво лице и крака, която едва е завършила средното си образование, и няма нищо общо с Бойко Борисов, най-вероятно даже той не знае, че тя е в неговата партия!!! По отговора на девойката си направих изводите за умствения и багаж и повече не посмях да говоря на сериозна тема с нея!!! А тя даже почна да ми обяснява колко бил красив Бате Бойко, колко бил мъжествен и др. такива глупости, а дали сексапила и мъжествеността му са достатъчни за управление на държава????? Проблема е че това девойче нямаше умствения багаж да прецени, че не се гледа визията, а акъла на даден човек!!! Такива случаи ги има страшно много, а заради личности като тази девойка сега в нашата община цялата администрация и общински съвет включително и Кметицата ни(от ГЕРБ) всеки петък и събота си правят купончета в механата на хотела(за сметка на бюджета на общината естествено)!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеТе и двете партии са пълна скръб, ама като знам ентелектуалното ниво на редовя гласоподавател, току виж една от тях спечелила изборите ...Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениемай не
стига да има нормална избиратерлна активност, а не само пенсиите и дпс да пуснат своя вот ..
п.с. аз вече изобщо не си правя труда да гледам подобни представления и опити за масова манипулация... дори коментарите за тях са по-интересни и поне дават някаква истинска гледна точка166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение... дори коментарите за тях са по-интересни и поне дават някаква истинска гледна точка166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
Comment