Известие

Collapse
No announcement yet.

БСП с/у ГЕРБ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    Не. Просто не искам разни, дето не могат правилно да си напишат името, да определят кой ще ме краде.
    Изобщо нямам претенции да определям, кой ще те краде. Изборът е изцяло твой.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Добре де ора, вии найстина ли си мислите че между ДПС и БСП от една страна, и от друга Царя, Боби, СДС със сичките му там разклонения и ДСБ и прочее мръхльовци има някаква съществена разлика - независимо дали на власт ще са едните, другите, или който и да е......ма абсолютно никаква разлика няма - МА АБСОЛЮТНО НИКАКВА РАЗЛИКА НЯМА, повторих го два пъти за да го запомните.....единствената разлика е че медийното пространство нася изкуствена омраза първо към ДПС, после към турци, етноси, макар че може и да не беше в тая последователност......Доган имал обръч от фирми - мноо важно - Костов преди това да не би да нямаше, тоя преди него да не би да е бил на сухо - да не би бат бойко след като спечели да няма да има - ще имат - и ква е разликата......разликата е във вътрешното удволетворение на човек че бил направил нещо - като не направил нищо......
      Навсякъде политиците крадът - при нас разликата е че наште освен че крадът, не ни дават да си вадим хляба на спокойствие, да не говорим че всячески се опитват да ни пречат със хилядите бюрократцити, никому ненужни и неприложими закони, и още неща дето не си заслужава хабенето на клавиатура....
      Да наистина мисля, че има разлика... но сме още недозрели да я усещаме и най-вече създаваме.
      Не става само с негласуване... трябва и акъл!
      (Първо се гласува, после се настоява да се спазват обещанията, накрая се излиза по улиците.)

А тия тези - всичките са маскари - обслужват точно креатурите на бившата номенклатура и ДС и за това се прекарват по всички възможни начини, направо ми е жал млади и мислещи хора да виждам как се връзват.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Днес гледах едно сутрешно предаване по една голяма телевизия, в което беше участник Р.Овч.
        Преди да зададе въпроса си водещият поясни, че има ляво настроено крило в ГЕРБ, склонно да води диалог с БСП.
        На въпрос от водещият дали БСП има нагласа за диалог с ГЕРБ, гостта отговори, че щом е "За доброто на България" са възможни всякакви коации, без да отрече такава възможна връзка.
        Мисълта ми е, че заглавието на темата може да се промени след няколко месеца и вместо "с/у", да стане "и".
        Ако някой, го e гледал да ме поправи - може да не съм слушал внимателно.
        Last edited by old alfist; d.m.y г., 19:34.
        sigpic

Comment

• А защо точно БСП с/у ГЕРБ?Днеска по пътя от София до моят край,на много билбордове имаше предизборни плакати на ДПС и Кошлука.Дане би да има изненади а?

Comment

• Все повече се убеждавам че герб е креатура на партията майка
            - Всички си задават още един въпрос, който трябва да изясните. Ако ГЕРБ не успее да вземе мнозинство, с което да състави самостоятелно правителство, какво правите?
            - Оставаме опозиция. Обещали сме го на хората си.
            Демек ако/като спечели изборите и няма пълно мнозинство (което е почти сигурно) няма да е във властта. Чудесно. Само че тогава на власт ще окаже БСП + сателити.

Много умно.

Цитатът е от в. Стандарт
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              Все повече се убеждавам че герб е креатура на партията майка

Демек ако/като спечели изборите и няма пълно мнозинство (което е почти сигурно) няма да е във властта. Чудесно. Само че тогава на власт ще окаже БСП + сателити.

Много умно.

Цитатът е от в. Стандарт
              Имаше една песен на Жоро Минчев (мир на праха му) - че властта с кръв се взема, с кръв се дава.
              Та ако някой много я иска - да знае как става.
              Партията майка може да е гъз, но не е правена у дупе (за всенародно съжаление). Проз народ (некой да ме обори при желание) - слаба държава. Само един умен казваше, че всички са маскари - но на него му се присмиваха.
              Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• "Народа прост, живота тежък скучен" бе написал и Вапцаров още преди 1944 г, демек преди "народа" уж да вземе властта /Сталин я взе като нахлу в България и даде властта на нацоналните предатели от БКП, срещу безропотното служене на комунистическия СССР/.
                То народа винаги си е прост, разликата е че на Запад управляват останалите 10%., а у нас не.
                Last edited by fred; d.m.y г., 17:00.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  "Народа прост, живота тежък скучен" бе написал и Вапцаров още преди 1944 г, демек преди "народа" уж да вземе властта /Сталин я взе като нахлу в България и даде властта на нацоналните предатели от БКП, срещу безропотното служене на комунистическия СССР/.
                  То народа винаги си е прост, разликата е че на Запад управляват останалите 10%., а у нас не.
                  АБСОЛЮТНО ВЕРНО!!!
                  Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Жорж Ганчев
                    Александър Томов
                    Симен Втори
                    Волен Сидеров
                    Бойко Борисов
                    ... следващия популист ...

А като погледнем последните правителства.
                    - Костов /голямото лапане приватизация на РМД. т.е. раздаване на наши хора вместо продажба на инвеститори с пари и т.н./
                    - Симеон, да си прибера мойто, престъпна продажба на БТК за без пари.
                    - 3-на коалиция. Понеже няма големи неща за приватизация. Заменки, ама те са от край време и
                    новия хит. Злоупотреби с евро пари. Факт е че дали че ни свиха юздите навреме май се поукротиха нещата.
                    * Не съм фен на БСП. Опитвам се да разсъждавам. Вбесявам се от почти нищо не правенето за пътищата за цял мандат, не се разбраха явно кой да гуши. Многото власт на ДПС. Тарикатлъци на дребно със заменки и т.н. не на последно място тъпата черна пиар кампания срещу Б.Б. и него не го харесвам, но не е този начина според мен за една кампания.
                    * Алтернативата Б.Б. за мен не е алтернатива типичен популист, при това става опасен с власт може много бели за станат в икономически план най-вече. Пък от друга страна една промяна може и да е здравословна.
                    Но той така или иначе ще си събере гласове, по скоро е добре да има и нещо да го балансира.
                    * Варианта да пусна и невалидна бюлетина или да не гласувам за мен не стои, това си е право и ще си го използвам.
                    От друга страна евровота не е чак толкова важен според мен, не толкова колкото парламентарния.

Специално за тази неделя ще прегледам листите на основните играчи и ще си избера...

* А в Библията пишеше по делата ще ги познаете...
                    sigpic
                    Alfa Romeo 156 2.4JTD
                    Mazda CX-5

Comment

• Първоначално публикувано от IVO_GWM Покажи съобщение
                      ....
                      От друга страна евровота не е чак толкова важен според мен, не толкова колкото парламентарния.

* А в Библията пишеше по делата ще ги познаете...
                      С това че евро-вота не е "чак толкова важен" не съм съгласен колега!
                      Както каза в едно предаване по "Хоризонт" мисля Л.Дилов син (много уважавам този човек като ум) "Повече от половината от законите ни, са буквално преписани (преведени) от европейските..." така че може би все пак, трябва да помислим добре...
                      Лично аз например, съм против, онова "младо говедо" (Г.Калоянчев "Инспектора и ноща") от Атака пак да бъде депутат в Европарламента и да представлява (или по-скоро да срами) България.
                      Have A Nice Day
                      o/_______\o
                      (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                      []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от IVO_GWM Покажи съобщение
                        Специално за тази неделя ще прегледам листите на основните играчи и ще си избера.
                        И аз вчера гледах пак "менюто" и пак не мога да си избера нищо.
                        Един го виждам печен на бавен огън, друг задушен в трап, трети плувнал в собствен сос и т.н.
                        А пък гледам, че хората се кефят на "обедното меню".
                        sigpic

Comment

• Абе гласувайте за някой от 2те партии щот инак ще има кърпа на главата с притурка подобие на кофичка от кисело мляко.

Comment

• Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                            Абе гласувайте за някой от 2те партии щот инак ще има кърпа на главата с притурка подобие на кофичка от кисело мляко.
                            ALFA 156 2.4 JTD 140 PS THE BEST

Comment

• И не само гласувайте, а всички да гласуват!

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                                Днес гледах едно сутрешно предаване по една голяма телевизия, в което беше участник Р.Овч.
                                Преди да зададе въпроса си водещият поясни, че има ляво настроено крило в ГЕРБ, склонно да води диалог с БСП.
                                На въпрос от водещият дали БСП има нагласа за диалог с ГЕРБ, гостта отговори, че щом е "За доброто на България" са възможни всякакви коации, без да отрече такава възможна връзка.
                                Мисълта ми е, че заглавието на темата може да се промени след няколко месеца и вместо "с/у", да стане "и".
                                Ако някой, го e гледал да ме поправи - може да не съм слушал внимателно.
                                Точно това "ляво настроено крило в ГЕРБ" ще е първото нещо което ще се счупи ( отцепи ) ако случйно съберат някакво по значително мнозинство и директно се връщаме в сегашната ситуация, което никак не е желателно за това е желателно или ГЕРБ да вземе много голяма преднина или десните партии да се представят по добре от очакваното ,а най-добре и двете заедно че да имам някакво раздвижване на пластовете иначе си оставаме затънали в същото блато и тези избори все едно няма да са се състояли .
                                sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Working...
                                X