Известие

Collapse
No announcement yet.

За КОГО ще гласувате на следващите парламентарни избори?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

краденето никога няма да спре докато са същите к.....и във зданието наречено парламент щом и братя Галеви искат да влезнат вътре да ядат хляб правете сметка за какво става въпрос жална ни маика скоро преди няколко дена четох във един вестник че имали гарантирани 50 000 гласа
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
      братя Галеви ... имали гарантирани 50 000 гласа
      Мндаа, още една причина да не се гласува ...
      Или?
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
        Мндаа, още една причина да не се гласува ...
        Или?
        твърдо ще гласувам както винаги съм го правел и всички трябва да го направят
        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Аз ще гласувам за себе си
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
            Като толкова ТЕ е гнус от политиците, ами иди, напиши на бюлетината "Кур за политиците!"
            Ооооо, аз тоя подход го приложих в данъчната декларация миналата година, преди плоския данък
            Категорично не бях съгласен да ме стрижат за пореден път по тарифата за най-богатите (не щото съм богат, а щото схемата е идиотска), поради което украсих бумагата с едно:
            "Да му изсъ'ънат мЪдете на тоз, който разхити или открадне и една стотинка от тази сума!"

Отчаян ход, ама друго в рамките на закона не ми хрумна

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
            Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от bass Покажи съобщение
              Ооооо, аз тоя подход го приложих в данъчната декларация миналата година, преди плоския данък
              Категорично не бях съгласен да ме стрижат за пореден път по тарифата за най-богатите (не щото съм богат, а щото схемата е идиотска), поради което украсих бумагата с едно:
              "Да му изсъ'ънат мЪдете на тоз, който разхити или открадне и една стотинка от тази сума!"

Отчаян ход, ама друго в рамките на закона не ми хрумна
              Хахаха, току-виж някой се стреснал. Можеше да се консултираш с вируса за някоя по-тежка клетва.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Те имат имунитед ве.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                  Не гласувам от което води ,че и не протестирам и данъци няма да плащам докато не се спре да се краде в тази държава (ако изобщо е държава )
                  Може и те да са хора и да искат да ядат хляб , но няма да ядат от моя докато не си го заработят .

Ама ти си за затвора заедно с политиците ни бре момче!!!
                  Lexus IS200

Comment

Естествено, че трябва да гласувате всичките!!! В София не усещаме тази масова дискриминация, но в по - малките провинциални селца с преобладаващо пумашко население се усеща сериозен натиск от страна на турците. Заплашват българите с това, че няма да имат работа ако не гласуват за шибаното ДПС, ще им запалят къщите и няма бял свят да видят. Ей хора събодете се бе, аз и моето семейство не сме видяли хубаво от комунизма, предполагам че и повечето тук. Защо искате да ни наричат еничари!!! Гласувайте за бъдещето на децата ни, ако ние не си помогнем няма кой да го стори. Вън БСП, ДПС, Царе и всякакви такива смотаняци!!!
                    markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
                    Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
                    Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
                    Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщение
                      Естествено, че трябва да гласувате всичките!!! В София не усещаме тази масова дискриминация, но в по - малките провинциални селца с преобладаващо пумашко население се усеща сериозен натиск от страна на турците. Заплашват българите с това, че няма да имат работа ако не гласуват за шибаното ДПС, ще им запалят къщите и няма бял свят да видят. Ей хора събодете се бе, аз и моето семейство не сме видяли хубаво от комунизма, предполагам че и повечето тук. Защо искате да ни наричат еничари!!! Гласувайте за бъдещето на децата ни, ако ние не си помогнем няма кой да го стори. Вън БСП, ДПС, Царе и всякакви такива смотаняци!!!

В тая връзка се сещам за рекламата на БСП дето се върти. Тия са големи измекяри.. БСП знае, че не е достатъчно, но щяло да направи още повече. Обаче ако БСП дойде още един мандат на власт, то тогава аз лично ще си обърна всичките пари в евро или долари, защото тия са способни да бутнат и валутния борд даже и да осъмнем една хубава сутрин с 3-4 лв еврото.

А Атака изобщо не ги коментирам- това е една банда, може да имат добри намерения, но нямат грам акъл как да ги осъществят.
                      Lexus IS200

Comment

за гласуването,

само да изкажа мнение по анкетата, че движение "Напред" не е включено и аз като съм от ВМРО, няма къде да си сложа гласа по анкетата
                        Иначе сте прави че ако не гласувате, само помагате на комунистите и на турците да си изберат депутатите с по-малко гласове и с по-малко разходи. Който не гласува не само че не помага на себе си, ами даже напротив - пречи на другите дето се опитват да се спасят от примката дето им я залагат тея гореописаните партии. Жив пример - сами видяхте през 2005та, че никоя от партиите не можа да събере кворум и аха-аха да се проведат нови избори (на последния възможен ден се разбраха). Ама трябва да имаш малко политическа култура за да осъзнаеш колко е важен гласа ти. Затова гласувайте за който искате от десните партии, пък да видим.
                        Alfa 156 2.0 - ех,
                        Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                        Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                        Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                          ...БСП знае, че не е достатъчно, но щяло да направи още повече...
                          Това е нагло. На откриването на предизборната кампания (ако не бъркам събитието) на БСП, председателя на софийската организация Р. Овч. каза, че не били свършили 3 неща (не построили магистрали, провалил се с евро-парите и третото не помня), ама през следващия мандат щели да ги направят. ДО КОГА БЕ? До кога да ги чакаме? Наглост до безобразие.
                          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Ей вънка тези комунисти, защото не се издържа вече. Аз пък ако бсп / нарочно не го написах с големи букви/ спечелят изборите, което е невъзможно по принцип, ще се обърна всички пари в евро и долари и ще напусна страната!!!
                            markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
                            Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
                            Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
                            Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

Виждали сте сигурно рекламата кой бил приятел с Бойко, естествено главния виновнике е "злодея" Костов /това е от някаква подкоалиционна партия на комунягите/.Подписката за регистриране на оня кафеджия бившия лидер на СДС беше събрана с помоща на ДПС, което е отново друга част на БСП
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Искам само да попитам, защо в анкетата няма отговор "отрицателен вот"?
                                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                                X