Известие

Collapse
No announcement yet.

За КОГО ще гласувате на следващите парламентарни избори?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Да не говорим, че всяка инициатива, подета от Слави, накрая бива опошлена и опорочена.
    Е що накрая?
    Гражданинът С.Т. е пошъл от самото си начало.

ПП И кое тва момиче. Да не е същото, дето понеже нямало работа и й било скучно (нищо че ми яде парите) казало на министъра, че не може да пуши?
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Същата ли е тази патка заспала, дето я уволнили и сега ще си отмъщава?!
      Какви керливи ризи бе, Сфинки - нали ще казва това което й наредят
      Па мисли малко, даева мааму
      sigpic

Comment

• пак конспирации сънувате ... Слави ще превзема парламента с едно момиче депутат
        ще спечели кокурса за автомагистрала Тракия сигурно Ще се пребори за някой милион ли какво ли или ще направи Слави милионер ,
        изобщо ама хич не сте схванали смисъла на идеята
        дано да стане тогава ще ви се изясни...евентуално

Comment

• та да ре4ем 4е комаи разбрах как става , е има логика словата ви.
          Благодариа за садеиствието.
          хаиде успех за изборите
          и хаиде да отделим по малко свободно време 4е после жалка работа ще настане в БГ

Comment

• Първоначално публикувано от koleff Покажи съобщение
            жалка работа ще настане в БГ
            Поредната жалка работа.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

• e жалка за какво за политиците или за нас накраиа

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                .....
                Явно никой не е гледал вчера Слави , не че го гледам редовно но вчера случайно попаднах и се загледах
                Слави смята да издигне за мажоритарен кандидат във Варна едно 24 годишно момиче . Събиране на подписи и така нататък да се прави на доброволни начала пък ако стане стане . Ако успее да влезе тва момиче в парламента всяка седмица ще е в шоуто и ще вади кирливите ризи на народното събрание и т.н.
                Прави се без пари и без идеята да се изкарат пари
                Общо взето бъг в политическата система , ама трудно отстраним бъг щото ще е депутат
                бе не знам, ама на т'ва май му се викаше популизъм...
                то и един друг преди време пишеше по вестниците, че ще прави 'чистка' първо не-знам-къде-си, после в парламента...; преди него друг пък щеше да оправи държавицата за 800 дни и да не си търси 'бащинията'...
                изобщо народа си умира да бъде манипулиран, някой да му каже това, което той мисли - да псува управниците заради нещо, да обещае промяна и охолство без да се налага да се работи примерно... и прочие благи нещица
                не искам да разсъждавам повече, че само се изнервям
                166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                x145 1.6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от koleff Покажи съобщение
                  e жалка за какво за политиците или за нас накраиа
                  Е, ми ти щом си в Люксембург, не си отишъл от добро там, предполагам, че не си политик.
                  Last edited by old alfist; d.m.y г., 00:08.
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                    Е що накрая?
                    Гражданинът С.Т. е пошъл от самото си начало.

ПП И кое тва момиче. Да не е същото, дето понеже нямало работа и й било скучно (нищо че ми яде парите) казало на министъра, че не може да пуши?
                    Е в началото, когато беше просто "шоумен" и пееше за комбайнера - на-на-най-на беше си,патичен. Ама когато се взе за последна инстанция, почна да става гнусен...
                    Типичен пример за опорочаване - скандалът с "ин виво". Вместо да проведат професионално журналистическо разследване и да разкрият мизерника, обидил жените, те обвиниха по някакви улики първо един, после друг и накрая у хората остана съмнение, че въобще е имало такава реплика.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      С едно уточнение, не Доган управлява държавата а комунистическата клика, на която Доган е верен съратник и ДС сътрудник.Всичко което казваш ти се случва по волята на Българската Комунистическа/ако искаш я наречи Социалистическа/партия и нейните издънки, една от които е ДПС.Та това се случва с волята и действията на тези българи, които подкрепят подобни организации. В числото тези организации влиза и Атака, чиято задача е чрез празни лозунги да подкрепя тази политиката, която описваш.
                      Това все едно аз съм го писал за пореден път мнението ми се припокрива на 100%. За съжаление голяма част от феновете на Атака не осъзнават че тази организация е сателит на БСП своеобразен троянски кон .
                      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                        пак конспирации сънувате ... Слави ще превзема парламента с едно момиче депутат
                        ще спечели кокурса за автомагистрала Тракия сигурно Ще се пребори за някой милион ли какво ли или ще направи Слави милионер ,
                        изобщо ама хич не сте схванали смисъла на идеята
                        дано да стане тогава ще ви се изясни...евентуално
                        славчо също играе за БСП под формата на подобни глупости се цели отвличане на гласовете на неориентираните (тези които не са избрали имам предвид) от опонентите на комунистите
                        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Големи анализатори, големи експерти сме всички - затова сме на това деридже. Всички разбираме от футбол, икономика и политика и нищо от тях не ни е като на "хората" - щото сме много умни и големи "гяволи".
                          За това нека всеки да гласува по съвест - ако никой не намира достоен да не го прави. Няма смисъл да се изкривяват нещата, защото стават още по-сбъркани.
                          Колкото и да ни е мъчно на всички, трябва да извървим своя път.
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                            трябва да извървим своя път.
                            И да гласуваме бих допълнил отново. На всички ни е ясно че сме обезкоражени и отчаяни поради отминалите 20 години, но трябва да ни е ясно че само ние можем да променим тази свинщина, изразяваики смело своя вот. Ясно е също така че няма да стане с магическа пръчка защото държавата ни е един обран и сериозно плевясал бустан, но поне може да започнем промяната, пък поколенията след нас и да я усетят.
                            ALFA 156 2.4 JTD 140 PS THE BEST

Comment

• Всеки който е решил да гласува за някоя партия има свои аргументи и не искам да ги оспорвам думите ми са към тези които не са решили още или пък се колебаят.

Веднъж на 4 години някой те пита какво мислиш и веднъж на 4 години можеш да кажеш официално и законо дали си доволен от дадено управление или не си.
                              Кажи сега защото после още 4 години никой няма да те пита
                              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Навремето Левски е казал на селяните:
                                Когато спрете да постите в сряда и петък ще станете мъже-виж Захари Стоянов, биография на Левски за подробности.
                                Аз не съм Левски или З.Стоянов, но мога да ви кажа, че ще се оправим, когато 50+10% разберат, че Костов не е тово, което повтарят ДС агентурате и че по добре е Костов да дойде отколкото цялата друга пасмина, ама за тия неща трябва много каша да се яде
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X