Известие

Collapse
No announcement yet.

За КОГО ще гласувате на следващите парламентарни избори?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз пак ще попитам - а кои са тези, които не а маскари? Костов? Виденов? Волен? Яне? Доган?

Политическата система в България, наложена след падането на режима, може да произвежда само маскари. това е положението. Въпросът е да изберем по-малките маскари, защото ако дойдат по-големите може да стане наистина страшно.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• @търтей
      Гласували: 147.

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
        @търтей
        Гласували: 147.
        Мнда,
        а как ще коментираш факта, че СДС и Атака имат практически равен брой гласове?
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Демагогията гали ушите на лековерните...
          Атака е творение на ДС ... и ползва чудесно изтъркани техни методи.
          А Синята коалиция да ме извиняват ... ама не може след като деветдесет и някоя си станал за смях с такава кампания (колко добре се живее Х години след победата им) да я пробутваш отново 2009 е крайно малоумие
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Аз не съм гласувал, защото в анкетата няма тези, за които ще гласувам. Поне да имаше опция "други". А да казвам за кого ще гласувам не желая, също така не ме интересува кой за кого ще гласува. Дай първо да се научим че трябва да се гласува, а след това другото...
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Попрехвърлих набързо темата , и по коментарите и резултата от гласуването се ориентирах за настроенията на една малка част от младите хора в България каращи Алфи и останах с впечатлението , че основно ще се гласува за " ПО - МАЛКОТО ЗЛО " но , как го определяте това "по-малко зло"? Защото си мисля , че липсва информация в пространството и следователно , може би тези решения са по скоро надежда бързо някой да дойде на власт и да ни управи . Да, ама не . Ето един интересен коментар на ситуацията -
              "Човешко е човек да има желания. Често желанията се формират от човешки незадовелени потребности. Понякога желанията се превръщат в реалност, но понякога не. Когато бях дете и гледах как Стоичков им *бава мамата, ми се искаше да бъда и аз на терена и аз да им *бавам мамата. Предполагам, че и на теб ти се е случвало нещо подобно.Сега е изборно време и ситуациите са най-различни. Примерно Синята коалиция ни казва да изберем „добрите”. Всичко хубаво, но кои са добрите? Това за съжаление не уточняват. Малкият необлекчен Яне казва, че трябва да променим грешката в системата, показвайки хора като престъпници, които дори не са осъдени. Сергей, този дето ни е министър –председател, казва, че не го е срам да си поиска още веднъж да го изберем. Даже ни казва и защо не го е срам. Толкова е откровен, че мен ме хваща срам кви ги говоря за този човек. Волен както винаги залага на първично просташкото, което е нормално като се има предвид кои са му поддръжници, и размахва пръсти и ръце навсякъде. Клипът на ГЕРБ ни казва, че България може. Аз лично бих използвал към клипа и видео с Бойко, които ни информира,че играе централен нападател за Бистрица, ка си троши крака и казва : България може ... дори и на един крак. Меглена Кунева, представяща миришещата на нафталин партия, се държи елитарно и говори същите глупости, които ще костват 2 милиона и кусур гласа по-малко на тези избори, в сравнение с онези на които мадридския българин се върна у дома.Това на кратко е картинката. Знаете ли какво желание поражда в мен тази мила патриотична картинка? Не знаете? Ами иска ми се политиците, ама всички политици да имат една уста и поне за 2-3 минути да не говорят. Една уста, отворена за един честен българин. Ще клекна върху нея и ще си свърша работата. После ще хвърля хартииките. Сигурен съм, че ще им хареса."
              источника : http://finbel.blog.bg/lichni-dnevnic...jelanie.343701

и още нещо интересно : http://www.news.dnes.bg/article.php?id=72010
              Last edited by Доко; d.m.y г., 16:20.

Comment

• Имали изобщо смисъл да гласуваме и за кого?Май не.Те всички политици са едни и същи.Лично аз не виждам смисъл от тези избори.Някои казват няма значение за кого само да не са дпс.Те винаги ще бъдат във власта.Това е партията с най сериозни финансови възможности.А знаем за пари нашите политици какво ли не правят.По добре да мисля как да изкарам някой лев повече отколкото да се чудя на кой да дам възможност да краде и папка повече.Пред парите всички партии стават една.
                алфа 156 1.8тс16v

Comment

• Първоначално публикувано от fuji Покажи съобщение
                  Имали изобщо смисъл да гласуваме и за кого?Май не.Те всички политици са едни и същи.Лично аз не виждам смисъл от тези избори.Някои казват няма значение за кого само да не са дпс.Те винаги ще бъдат във власта.Това е партията с най сериозни финансови възможности.А знаем за пари нашите политици какво ли не правят.По добре да мисля как да изкарам някой лев повече отколкото да се чудя на кой да дам възможност да краде и папка повече.Пред парите всички партии стават една.
                  Утре да не съм те чул да се оплачеш от състоянието на страната, пътищата, органите и сие!
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Имали изобщо смисъл да гласуваме и за кого?.
                    Смисъл има , но темата е друга .

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Абсолютно, ако работихме, толкова колкото приказваме, можеше и да се получи нещо, въпреки политиците - но не сме се научили и да работим както хората.
                      Но и ти от "Не, на политиката в сайта" към мислене като Оберщурмбанфюрер, изглеждаш малко странно.
                      Айде, че "другарката с червената химикалка" трябва да ми провери произведението.

е имаш пражо 4е сам малко кат хитлер даааа

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                        Утре да не съм те чул да се оплачеш от състоянието на страната, пътищата, органите и сие!
                        То от оплакване файда няма.Дано новото правителство да направи нещата по добри за всички че голям преход направихме.Лично за мен не виждам подходяща личност или партия за която да гласувам.
                        алфа 156 1.8тс16v

Comment

То от оплакване файда няма.Дано новото правителство да направи нещата по добри за всички че голям преход направихме.Лично за мен не виждам подходяща личност или партия за която да гласувам.
                          Не се занимавай с глупоси, няма сммисъл да гласуваш.
                          Ще си губиш времето и спокойствието, та да ходиш да гласуваш.
                          Пък ДАНО изберат свестни(нали така или иначе има балъци, които си гласуват), а ако не, какво пък- другият път!
                          Стига бе!

Comment

• Мдаа и така се стига до един вид кастово деление-определени групи хора трябва да бъдат лишени от право на глас, защото те не осъзнават това право.А да гласуват определени групи от обществото.Ми явно имат право такива твърдения, а тия негласуващите да бъдат и обложени с допълнителни тежести, данъци и да им бъдат отнети привилегиите.
                            А в крайна сметка, по тези прояви си личи дали едно общество е узряло да бъде свободно или да си остане робско племе.
                            И какво значи дано, ами дано спечеля от Тото, всичко е друго е резултат от обществена принуда или липсата и.
                            Last edited by fred; d.m.y г., 12:15.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                              ...И какво значи дано, ами дано спечеля от Тото...
                              Е, то принципът е същият. Но и от тотото за да спечелиш трябва да пуснеш фиш (разбирай бюлетина).
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                                ...Но и от тотото за да спечелиш трябва да пуснеш фиш (разбирай бюлетина).
                                Е за т'ва говорим!

Comment

Working...
                                X