Известие

Collapse
No announcement yet.

Правопис

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Правопис

Темата произлиза то тази за Гойко и партията майка.

Много ви е интересно поради что не се уважава родния ни език и се пише кой как свари пет за четири.
    Изобщо, ширещата се неграмотност ме хвърля в отчаяние ...

хора,колеги от форума,модератори,искам да се извиня на всички които са ме разбрали по грешно и са ми направили забележка.аз съм човек който обича да говори и да помага на когото и да било с каквото и да било както и аз съм се допитвал,и всяка 1на забележка дори и в 1 форум значи много за мен.с главна или малка буква,запетая или препинателен знак в такива моменти са без значение важно е смисъла.а до толкова кой ще е герб или бсп..........нека по-добрия спечели.

Смисълът в едно лошо и понякога неграмотно написано творение, обаче, се губи и е трудносмилаем от останалите участници. Прочее, правописът показва освен културата на пишещия, но и уважения към родния ни език.
    Last edited by търтей; d.m.y г., 22:48.

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
    хора,колеги от форума,модератори,искам да се извиня на всички които са ме разбрали по грешно и са ми направили забележка.аз съм човек който обича да говори и да помага на когото и да било с каквото и да било както и аз съм се допитвал,и всяка 1на забележка дори и в 1 форум значи много за мен.с главна или малка буква,запетая или препинателен знак в такива моменти са без значение важно е смисъла.а до толкова кой ще е герб или бсп..........нека по-добрия спечели.

Смисълът в едно лошо и понякога неграмотно написано творение, обаче, се губи и е трудносмилаем от останалите участници. Прочее, правописът показва освен културата на пишещия, но и уважения към родния ни език.
    в случая кое е правилно прочее или прочие?

Comment

Не се ли отклоняваме от темата ? Иначе съм съгласен с Търтея.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

лошо е да използваш името на друг и данните му за каквото и да било.

Comment

Ох пак ще спамя. Колега, да напишеш България с малка буква е едно, но после да твърдиш, че това не е толкова важно е направо безочливо.
          в случая кое е правилно прочее или прочие?
          И в това заядливо изреченийце ти липсват главна буква и двуеточие.
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
            Ох пак ще спамя. Колега, да напишеш България с малка буква е едно, но после да твърдиш, че това не е толкова важно е направо безочливо.

И в това заядливо изреченийце ти липсват главна буква и двуеточие.
            а тез главни букви не разбрахте ле че ги няма в моя речник ве?главна буква използувам само за нещо което трябва да е с главна буква а те се броят на 22те ми пръста.

и там под името на темата си сложете вашите щот не си спомням да съм я пускал.
            Last edited by galinves71; d.m.y г., 23:11.

Comment

Добре де, в твойто училище главната буква само за важни неща ли я използвахте?
              sigpic

Comment

България не е ли важно нещо?

Comment

Тук стана голяма бъркотия. Колежката Ранобудниче отдавна пусна такава тема :
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F2%FA%EF%EA%E8
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Аз честно казано не разбирам какво има да се обсъжда. Начинът е прост - отговорните лица във форума, т.е. модераторите, при наличие на неграмотен пост от даден потребител първо поправят и правят добронамерена забележка, после предупреждават и ако няма резултат- лишават неграмотния субект от възможността да тормози останалите потребители. На който не му изнася - на палатка!
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                      Аз честно казано не разбирам какво има да се обсъжда. Начинът е прост - отговорните лица във форума, т.е. модераторите, при наличие на неграмотен пост от даден потребител първо поправят и правят добронамерена забележка, после предупреждават и ако няма резултат- лишават неграмотния субект от възможността да тормози останалите потребители. На който не му изнася - на палатка!
                      То ако е така половината няма да пишат тук...

Comment

Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщение
                        То ако е така половината няма да пишат тук...
                        Ако искат
                        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          Абсолютно подкрепям! Освен това искам да допълня - в не една и две теми се допуска недобър тон, квалификации и обиди. Мисля, че модераторския екип е прекалено толерантен и либерален към езика и тона на юзърите.
                          Ако не се вземат мерки, скоро тук ще заприлича на гето...

Comment

Колеги ако смятате, че даден пост не отговаря на правилата или просто не му е мястото там може да го репортнете(има си бутонче за тази цел) -задължително ще му бъде обърнато внимание.

А, че във форума има изблици на неграмотност, простащина и гетовщина мисля е ясно на всички.

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                              ... може да го репортнете(има си бутонче за тази цел) -задължително ще му бъде обърнато внимание.
                              Аз от известно време не го виждам.
                              Знам, че не му е тук мястото, но не открих темата, в която за проба натиснах бутончето.
                              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Working...
                              X