Мога да Ви предложа, за проба, всички мнения с повече от една правописна грешка в този раздел да заминавам безвъзвратно в небитието?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Правопис
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеМога да Ви предложа, за проба, всички мнения с повече от една правописна грешка в този раздел да заминавам безвъзвратно в небитието?
Сори за офф-а
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеХи хи, знаеш ли тогава каква тишина ще настъпи в този форум?!?
Сори за офф-аНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеМога да Ви предложа, за проба, всички мнения с повече от една правописна грешка в този раздел да заминавам безвъзвратно в небитието?
да се включва и да показва(маркира) допуснати грешкиТова, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщениеИли да се вгради Автокоректор, та по време на писане на даден пост,
да се включва и да показва(маркира) допуснати грешкиНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениемисля, че матурите са леко по-различни
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеФайърфокс има такава опция вградена
Хубавото е, че когато има инсталиран резидентен Aspell проверката върви с добавки (Add-on, Plug in) и в много други програми даже и в IE
Аз работя с него вече много години и съм много доволен, алгоритъмът му е много бърз и в контекстно меню може да се избират много думи! Много е полезно, когато се пише на чужди езици. Друга "хубавня" е лесното превключване от един на друг език, пак само от контекстното меню.
Абее... изобщо...
Last edited by fade; d.m.y г., 21:45.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениемисля, че матурите са леко по-различни
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеи по-смислени нали?
надали са по-смислени...мисля, че са доста тъпо направени.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениенадали са по-смислени...мисля, че са доста тъпо направени
сегашните висшисти по нищо не могат да се сравнят на предишните (от преди 20г)макар само софийският да беше признат в европа.
Comment
-
Предполагам разбирате че голям масов форум няма как да си позволи да налага назакания за това че някой бърка как се пише онова дето втвърдява предното окачване.......това е абсурд, къде къде по цивилизовани западни форуми гледам че пишат както им кефне, абсурдни съкращения, и прочее......изобщо къде е проблема в цялата тая работа аз не мога да разбера, секи да пише както си иска, дали се излага или не си е негова работа, който не го кефи тва да го игнорира, и изобщо неща от сорта......аз тука съм на лафче, правилата изискват само писането дае на кирилица, за мен разлика между това тук, и седяне на сбирка на маса пак на лафче няма......там секи си говори разговорно, защо да е проблем ако и тук е така......И в крайна сметка какво - някой прави по 2 грешки на два реда постинг - много важно - това не го прави по малък пич, или по голяма шматка отколкото е.....ако е готин и точен, нямам нищо против да пише грешно всяка дума......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment