Известие

Collapse
No announcement yet.

Правопис

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

От всичко, което се бърка в правописа НАН-МНОГО мразя писането с МАЛКИ БУКВИ. За мен е недопостимо началото на едно изречение да започва с МАЛКИ букви. Това просто ми вади очите многоооо брутално'... Като малък сънувах как Паисии Хилендарски беше написал "История славянобългарска" с малки букви...

Уважавам всички колеги и знам че всички сте много добронамерени, приятни и т.н. хора, но за мен е недопостимо да се правят чак толкова ОЧЕПРОБОЖДАЩИ(нова дума) грешки...
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Опасявам се, че този раздел може да се превърне в секта. Следващата крачка е - цензура на мисленето.
      Еха, цензура в мисленето. Това дори партията майка не можа да го постигне. Хайде по-реално да гледаме на нещата, моля.
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Опасявам се, че този раздел може да се превърне в секта. Следващата крачка е - цензура на мисленето.
        Добре де, какъв е проблема, ако на някой не му харесва - просто да не чете радела! Аз например чета редовно (и пиша в тях) два-три раздела, други само преглеждам отвреме навреме, а има и такива, които не съм отварял; казано по друг начин: всеки да чете/пише там, където му е интересно, но да ИМА избор!
        Сега се сещам за разни писания в 'тунинг и рацинг' (сигурно има и на други места)... нямам думи просто! Ако ще е такъв целия форум защо изобщо да има раздели?
        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
        x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
          Славчо, дали обърна внимание за кой раздел става въпрос?
          Щото тайничко си мисля, че не си.
          Тайничкото ти мислене е грешно ..... и да се засрамиш ,защото ти използваш думи като "уфтсъ"
          Просто пиша за форума като цяло

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
          ...... Тук(форума, а не раздела) е мястото за взаимопомощ дори и с цената на грешно написана буква,а на който не му харесва да хваща гората!
          Alfa156 Against All

Comment

Ами то си е дефинирано много ясно като възможност за модераторите.

Оставено мнение на kirilitsa или с демонстрация на неуважение към езика = 2 точки. Пет такива награди и потребителя си почива за 3 дни.

Друг е въпроса че все още си затваряме очите.
            Но и това ще се промени. Като не става с блага дума.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Седя си аз тук и се чудя на разни постове, един говори за цензура на мислене, друг " на който не му харесва....", а май за грамотност си говорехме. Защо се опитвате да ме убедите, че неграмотността не е проблем? Защо си намирате оправдания? Защо държите да няма български език?

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                Седя си аз тук и се чудя на разни постове, един говори за цензура на мислене, друг " на който не му харесва....", а май за грамотност си говорехме. Защо се опитвате да ме убедите, че неграмотността не е проблем? Защо си намирате оправдания? Защо държите да няма български език?
                Aз лично, още в пост 3 изразих мнението си по въпроса. В поста с "мисленето" използвах хипербола, с която искам да кажа да не се отива към крайности.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                  Ами то си е дефинирано много ясно като възможност за модераторите.

Оставено мнение на kirilitsa или с демонстрация на неуважение към езика = 2 точки. Пет такива награди и потребителя си почива за 3 дни.

Друг е въпроса че все още си затваряме очите.
                  Но и това ще се промени. Като не става с блага дума.
                  Ще се присъединя към това. И ако може, граматически-брутално изглеждащите постове, освен намесата на модератора, да се оставят за присмех на видно място. Тогава, барем, някои може и да се засрамят. И да се понапънат малко...

Comment

Така.
                    От този момент, в този, раздел неграмотните постове ще бъдат редактирани, или при фрапантни случаи направо трити, а авторите им ще си отнасят предвиденото нарушение.
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                      Така.
                      От този момент, в този, раздел неграмотните постове ще бъдат редактирани, или при фрапантни случаи направо трити, а авторите им ще си отнасят предвиденото нарушение.

Comment

Working...
                      X