Известие

Collapse
No announcement yet.

ИСТИНСКИЯТ АЛФИСТ ГЛАСУВА!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    И ся като изфърлите Доган от власта, след 4 години тук ще слушам призиви айде братя да гласуваме че да изфърлим Х от власта че незнам си какво - и до кога така - голия смисъл на гласуването е да гласуваш ЗА нещо или някой, а не да го направиш ПРОТИВ някой - щото поне 8 от тия 10 дето призовават за гласуване тука ще го направят като просто гласуват за някой, само и само да е против ДПС...
    Ето затова сме били рая цели 500 години. И тогава голяма част от народа са казвали "е за кво да ги махаме турците, по-добре ли е да дойдат руснаците или англичаните." Нема такъв народ. Те сега ни @бат, ама ние ще търпим, щото и другите може пак да ни @бат
    2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      Те сега ни @бат, ама ние ще търпим.
      Обясни ми как го правят.......някак си по различно от БСП, СДС и НДСВ навремето може би?
      Как точно тебе те ++++++ ДПС и турците?
      Плюс това бъркаш робство с това което е в момента, съжалявам че не знам как точно да го нарека.....
      Пиес - гледам че под аватара ти пише да гласуваме против мафията, ама за кого точно да го направим, че да е против тях.....дай ми прост и бегъл пример, дори и да е някой за който ти не би гласувал, изброи ми 1-2 варианта само......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• И аз се отчетАх...дано Доган да е тъжен утре...
        Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива.

Comment

Обясни ми как го правят.......някак си по различно от БСП, СДС и НДСВ навремето може би?
          Как точно тебе те ++++++ ДПС и турците?
          Плюс това бъркаш робство с това което е в момента, съжалявам че не знам как точно да го нарека.....
          Пиес - гледам че под аватара ти пише да гласуваме против мафията, ама за кого точно да го направим, че да е против тях.....дай ми прост и бегъл пример, дори и да е някой за който ти не би гласувал, изброи ми 1-2 варианта само......
          То не е чак робство, ама и не се иска да ходиш да се биеш с турците. Иска се само да отделиш хх минути от времето си и да гласуваш.
          БСП е мафия. Не, че няма корупция във всички останали бг партии, но само там (и в ДПС, но там е авторитарно) краденето е организирано!!! Организирана престъпна организация с такива мащаби това е мафия. Разполагат с мощни средства за пропаганда, контролират медии, плащат на уж независими журналисти, провеждат дългогодишни дезинформиращи кампании и т.н. само и само да са на власт и да крадат и то в такива мащаби, че... 200 млн. викаш. То ако беше за 200 млн. нямаше да си чешем езиците тук толко време.
          Това "всички са маскари" го измислиха точно, за да разколебят хората да не гласуват, докато техните хора са първи в секциите. Те и всичките да са маскари, другите са дребни невинни маскари. При СДС никой не можеше да загради планина и да не пуска никой в нея. Даже и полицията.
          Като дойде некой безгрешен, примерно Господ с ангелите да управлява, всички ще гласуваме за него, но дотогава ще гласувам за най-малко зло. Аз лично - за СДС.

Comment

БСП е мафия. Не, че няма корупция във всички останали бг партии, но само там (и в ДПС, но там е авторитарно) краденето е организирано!!!
            Добре де, за да имат толкова много гласове, значи за други те не са мафия, плюс това на мен не ми дреме дали краденето е организирано или не.....плюс това ако медиината пропаганда тръбеше секи ден че Бойко е мафиот, сега тука тая песен щеше да се пее, за Доган никой нямаше да се сеща, както беше 15 години.....
            Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
            Организирана престъпна организация с такива мащаби това е мафия. Разполагат с мощни средства за пропаганда, контролират медии, плащат на уж независими журналисти, провеждат дългогодишни дезинформиращи кампании и т.н. само и само да са на власт и да крадат
            Добре де, ти как си я мислиш тая работа, Доган с тая пропаганда да си позволи пак да прави изявления че той бил Власта, и прочее - може би пропагандата е само в угода на другите, а нему не.....или обратното......пропагандата за всеки следващи избори започва 2-3 години преди да настъпят те, това което пропагандиращите искат да стане започва по медиите още години преди тях, за да се формира общественото мнение.......сега е на ред бате ви Бойко, медиите го подфанаха и подготвиха първо за кмет, сега за по нагоре, Доган просто е мотива който се ползва......

Това "всички са маскари" го измислиха точно, за да разколебят хората да не гласуват, докато техните хора са първи в секциите.
            Пак противоречие - как така уж Доган го измислил, пък сега излиза че пак той пропагандира гласуване.....не ми се вързва......пък и все пак не е нужно да имаш кой знае колко развито логическо мислене за да го разбереш това - видя се че вече няколко петилетки от политиката се излиза само при смъртен случай - се едни и същи са, сегиз тогис си сменят боята......
            При СДС никой не можеше да загради планина и да не пуска никой в нея. Даже и полицията.
            Е тогава на мода бяха заводи, предприятия - пък и представяш ли си какви балъци трябва да са СДС за да не се сетят че и планина може да се краде.....и как да ги избера........
            Като дойде некой безгрешен, примерно Господ с ангелите да управлява, всички ще гласуваме за него, но дотогава ще гласувам за най-малко зло. Аз лично - за СДС.
            Имаш право на избор, и аз го уважавам......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Добре де, за да имат толкова много гласове, значи за други те не са мафия...
              Стига сме мели все едно и също. Червените баби са си пак толкова и все по-малко, само че от общо 6 млн. и нещо, 3 млн. не гласуват. Затова и имат толкова %. Надявам се този път да не е така.

... пропагандата за всеки следващи избори започва 2-3 години преди да настъпят те, това което пропагандиращите искат да стане започва по медиите още години преди тях, за да се формира общественото мнение......
              Пропагандата на БСП никога не е спирала. Виж, че БГ е единствената страна, където "пазарна икономика", "приватизация" и въобще "демокрация" са мръсни понятия. В нормалните държави тези принципи са в основата на благосъстоянието и просперитети им.
              Как го направиха?! Ми, дадоха полит. чадър на мутрите, фалираха банките и гепиха спестяванията на хората, така че да си кажат "тва ако е демокрацията..., при тошо си беше по-добре" и т.н. и т.н.

Пак противоречие - как така уж Доган го измислил, пък сега излиза че пак той пропагандира гласуване.....не ми се вързва......
              Много ясно, че ше иска да се гласува. Нали вижда, че другите се организират срещу него и той иска да си организира електората на макс.

Е тогава на мода бяха заводи, предприятия - пък и представяш ли си какви балъци трябва да са СДС за да не се сетят че и планина може да се краде.....и как да ги избера........
              Тия заводи трябваше да се продадат още след 1990, а не да седят да ги източват 8-10 години и чак тогава. Много от тях можеше и да не ги затворят, напр. Балкан, ако ги бяха продали по-рано. При продажбите се е крало, няма спор. Никой не може да изкорени корупцията просто така, ама поне като го хванат някой да го махат, а не Р. Овч. сега да ми го предлагат пак, все едно сме забравили каква "проверка" направи на вальо топлото и не видели джакузито и солариума в кабинета му и фиктивните даставки да оборудване за милиони евро и даже и фактурата за дъвки за 20 000 лв. не видели. Ама щом те кефи да те боцкат така, няма грижи, и аз ти уважавам мнението.

Comment

• Ок....

Comment

Ама щом те кефи да те боцкат така, няма грижи, и аз ти уважавам мнението.
                  Мен никой не ме боцка, нито боцнат се чуствам, много съм си добре, със всяка изминала година все по добре ставам......мерси все пак за уважаването на мнението, оставям темата без присъствие......на тоя етап.....

Comment

• Първоначално публикувано от Bacard Покажи съобщение
                    И аз се отчетАх...дано Доган да е тъжен утре...
                    И аз.Сега чакам резултатите.
                    sigpic
                    Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                    BMW E30
                    BMW E36

Comment

• до 13:00ч. е вече 30% активноста, това е много добре...дай Боже, дай Боже....
                      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Добре де, аз не мога да разбера къде спахте вие през сичките тия години дето Доган беше във власта
                        Хм, обикновено чак след изборите негласувалите философи почват да търсят кой им е виновен - изчакай до 17 часа поне... Извинявай за тона, но точно войнстващо негласуващ да обвинява активните, че са спали... :-/
                        Last edited by bass; d.m.y г., 15:07.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                        Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Мен никой не ме боцка, нито боцнат се чуствам, много съм си добре, със всяка изминала година все по добре ставам......мерси все пак за уважаването на мнението, оставям темата без присъствие......на тоя етап.....
                          На мен тази държава нищо не ми е дала!
                          А аз цял живот и давам!
                          Това, че имаш право да абдикираш-ОК, възползвай се от него
                          sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
                          http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
                          !!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!

Comment

• Първоначално публикувано от bass Покажи съобщение
                            Извинявай за тона, но точно войнстващо негласуващ да обвинява активните, че са спали... :-/
                            Водим някакъв дебат само бре, аз не съм прокурор за да обвинявам, камо ли да съм войнствен.......

Comment

• Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                              Колеги алфисти ако докато гласувате забележите нещо нередно веднага сигнализирайте на възможно повече места и то веднага включително и на медиите .
                              ето и списък с избирателните комисии по райони
                              http://www.is-bg.net/cik2005/doc_new...rik_adress.pdf
                              Важно е изборите да се проведат честно и демократично .
                              Тоя линк е стар. Информацията е стара. Току що звъняхме и жената, кояко трябваше да е предс. на РИК Благоевград каза, че вече не е там.
                              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
                                до 13:00ч. е вече 30% активноста, това е много добре...дай Боже, дай Боже....
                                Еха... тука към 14:00 когато минах да гласувам активността беше преминала 50% (и то отдавна) по думите на членове на комисията!
                                Ха дано... и аз искам тоя арогантен Доган да е тъжен утре! Не стига, че има наглостта да не ходи на работата за която аз му плащам ами ...
                                Have A Nice Day
                                o/_______\o
                                (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                                []=о===о=[]

Comment

Working...
                                X