Абе, доганчо пак е трета политическа сила, та не знам дали ще е тъжен. Особено ако теорията ми за наливане на гласове в герб е вярна.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИСТИНСКИЯТ АЛФИСТ ГЛАСУВА!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеТоку що и аз се разписах в урните...
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМен никой не ме боцка, нито боцнат се чуствам, много съм си добре, със всяка изминала година все по добре ставам......Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеАбе, доганчо пак е трета политическа сила, та не знам дали ще е тъжен. Особено ако теорията ми за наливане на гласове в герб е вярна.
Мани-Беги не ми се вЕрва!
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМен никой не ме боцка, нито боцнат се чуствам, много съм си добре, със всяка изминала година все по добре ставам......мерси все пак за уважаването на мнението, оставям темата без присъствие......на тоя етап.....Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеИ кооо... викаш "закаления" Бат Каубойко ш'са УгЪни (без да сЪ счупи) и шЪ праЙ коалиция с него след изборите?
Мани-Беги не ми се вЕрва!Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Аз за 2-ри път гласувах и за 1-ви за парламентарни избори! Гласувах за една чиста България управлявана от Българи! Стига сме търпяли турчлята да дърпат конците на управляващите! Стига! Стига! 5 века са ни смазвали, а сега на червено килимче им правим път към парламента! Стига! Жал ми е за Васил Левски, Христо Ботев и всички други видни БЪЛГАРИ, които са си дали живота, за да можем да живеем свободно! Ако видят как предаваме интересите на държавата и нейния суверинитет, то биха се обърнали 100000000 пъти в гробовете си!
Стига турчлия се е месила в вътрешните работи на България! Стига сме го допускали! България няма нужда от поробителя и от второ робство! Сънародници! Разберете, че никой не иска България да съществува и за това се опитват по всякакъв начин да ни разделят, за това се провежда политика, която принуждава младите хора да се преместят да живеят и да работят в чужбина, а останалите БЪЛГАРИ да ги претопяват умишлено! Особенно в някой области като Източните Родопи, Търговище, Разград и т.н.! Това им е целта! Съсипаха образованието, защото това е единственият начин да манипулират народа!
Ако нещо не се направи по въпроса, то съм сигурен, че турският ще стане втори официален език и всеки ден по 2 пъти ще ви пеят мазни ходжи от новопостроенната джамия до вас! Отделно съм сигурен, че ще стане второ косово в България и турчлята ще искат голяма част от Родопите да се откъснат от България! Помнете ми думите!
Обаче ние сме си виновни! Ние сме си виновни, защото допуснахме тази измет 20 години да ни упрявлява! Да граби и да руши държавата! Ние сме виновни, защото не сме обединени като народ и да си пазим интересите на държавата и нейния суверинитет! Ние сме овце, които живеят ден за ден без да мислят за бъдещето! За бъдещето на нашите деца! Лошото е, че тази пропаганда накара младите да не тачът и обичат БЪЛГАРИЯ и да търсят лесната алтернатива, а именно да се махнат... точно това очаква продажниците в парламента!
За това единственната алтернатива е партия ГЕРБ. За мен това е най-добрия вариант и то, ако поеме самостоятелен мандат, защото ако БСП спечели, получаваме и ДПС и отново ще се краде, продава на безценица и руши държавата, нова национална катастрофа и нещата, които изброих по-горе...
Най-лошото, драги сънародници, е това, че не излизаме да гласуваме! Мислим си: "Абе защо да гласувам при положение, че никой не ми е спечелил доверието! Всички са продажници!" или си мислим, че като не гласуваме даваме "наказателен вот", но това е пълна глупост! Тъй като партиите с постоянен електорат печелят голям процент от гласоподавателите и по този начин този електорат определя крайните победители в гласуването! Това действие е нелепо и без смисъл! Единственият начин е да гласуваме масово БЪЛГАРИТЕ и да се обединим в 1-2 партии, а не да си разпръсваме гласовете между 100! По-този начин пак партиите с постоянен електорат печелят!
Искам да изкажа огромното си възмущение от това как настоящото българско правителство не протестира срещу проблема с турчлята, а именно изборния туризъм, гласуването на няколко места и най-вече огромният брой на избирателни секции в турчлия и рекламите по телевизиите им и билбордовете!.
А БЪЛГАРИТЕ, които живеят в Европа и САЩ, Канада не могат да гласуват! От една страна в някой от държавите законите не им позволяват да открият повече секции, но в голяма част от другите е можело, а от българска страна им е било остро отказано да бъдат открити и финансирани! До колкото знам към 20 секции са били открити със средства на български граждани!!!
Мога много да пиша, но просто няма смисъл... това всички го знаем! Просто исках да изкажа позицията на едно 18 годишно момче, което ОБИЧА БЪЛГАРИЯ и МИЛЕЕ за нея! Нека се обединим като народ и успеем да възродим БЪЛГАРИЯ на пук на другите страни! Можем, братя!Alfa Romeo 156 1.8 TS 144HP 1998
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеЕ колега , не си много прав това , че ти просперираш с някакав частен бизнес да кажем , не значи , че държавата е добре. Се пак много хора са учили за доктор за пожарникар и т.н. обаче на тях държавката им плаща 1 нищожна заплатка с която да живеят колкото да не умрат от глад. Ама ако ти се запали къщата същият тоз човек ще дойде да ти я гаси. Такаче , всеки трябва да се включи и да помогне, няма значение , че на него му било добре."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеТа ето и гласоподавателите , които се бяха запътили да гласуват . Повечето бяха такива . Дядото с червената блуза едва вървеше и беше с 2 бастуна (може би и трети в чантата) , но е отишъл да пусне глас за партията (познайте коя)Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Над 100 са били секцийте в Турция. Гласувалите са около 45 000 турци. В Гърция е имало само 2 Секций, там хората са чакали по 4 часа, за да дадът гласа си. Срам и позор!
Днес в кв. Изток (циганската маала) на гр. Пазарджик пристигнаха 6 автобуса с ямболски регистрации...Last edited by търтей; d.m.y г., 00:12.
Comment
-
Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщениеНад 100 са били секцийте в Турция. Гласувалите са около 45 000 турци. В Гърция е имало само 2 Секций, там хората са чакали по 4 часа, за да дадът гласа си. Срам и позор!
Днес в кв. Изток (циганската маала) на гр. Пазарджик пристигнаха 6 автобуса с ямболски регистрации...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Кой гласувал, гласувал - сега да видим какво си избрахме, че имаше една стара приказка - На нов началник и на малко прасе не се радвай, защото не знаеш каква свиня ще излезе.
Радостното е поведението на гласоподавателя - изборната активност е нещо не нормално за действителността ни."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
Comment