Първоначално публикувано от koolio
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Още за Костов
Collapse
X
-
Някои от многото "лоши" неща направени от управлвнието на Костов:
Преговори за НАТО.(незнам защо на много хора не им хареса)
Преговори за ЕС.(хубаво е сега като минаваме на гръцката граница,примерно, за 30 сек. а не да висиме пред посолствата с месеци)
Почти всички търговски обекти,малки и голями,се сдобиха с касови апарати,дори и такситата (Много е гадно да плащаме данъци,нали?)
Задължително социално осигуряване.(щото както го бяхме подкарали без да плащаме осигуровки,като се пенсионираме пак щеше да ни е виновна държавата)
Отделен е въпроса,че системата може да бъде направена по добра!
Наистина лошото при Костов беше Доган!ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
ALFA 156 2.0 1999 - бивша
ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005
Comment
-
Вече бях започнал да губя надежда...! Хубаво е, че все още има трезвомислещи хора като Фред!
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеВече бях започнал да губя надежда...! Хубаво е, че все още има трезвомислещи хора като Фред!, като цяло винаги и във всяко време сме били и ще бъдем малцинство, което не трябва да ни плаши и отчайва.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
За хората които не са гледали "На четири Очи"
ето в резюме за съжаление няма още материал в vbox7
Отново бях силно респектиран от този човек, мисля си че това е Министър председателят който е нужен на България в момента!
Дано ББ го проумее и започне да се вслушва в съветите му... а не в гласа на улицата.
Comment
-
на КостовI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Уау, ама тва вече национален празник ли трябва да стане !?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
стана ми странно че още има хора който биха гласували мангала дето приватизира всичко , еба маиката на цялото производство в българия и закри 2/3 от всичко и прибра милионите - Костов
и Бойко не е цвете за мирисане ама поне им еба мамата на всички алчни - новата тройна коалиция - синята БСП и ДПСVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
WhitePower, а ти това от къде го знаеш за Мангала, нещо източници би ли посочил, конкретни примери?SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеWhitePower, а ти това от къде го знаеш за Мангала, нещо източници би ли посочил, конкретни примери?
Имай предвид че костаки е бил бивша разведка или поне се опитваше ама и там не го искаха ( оше доста преди 89та )Last edited by WhitePower; d.m.y г., 22:19.Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
Comment