Първоначално публикувано от koolio
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Партизани, паметници и прочие
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЗа съжаление, това че не си чувал (или пък си) нищо не значи.
Не че не стига това да опропастиш бъдещео на едно дете,понеже има "народен враг" в рода си. Но поне изродщини като Ястребно не е имало.
Освен ако някой не представи информация за противното?Last edited by търтей; d.m.y г., 19:43.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Всички репресии срещу комуниситте у нас идват в отговор на терора и атентатите, които извършва БКП.Партизани в някои области също режат глави и прочее.
Да не забравяме и това, сега и преди 1944 г не са избити хиляди деца има няколко жертви, което не е практика.И това все пак да отбележим.
Не ги оправдавам, но не можем да твърдим че това било честа практика.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Специално за Ястребино имам доста информация, че поне 98% от историята е изфабрикувана след 9.ІХ.
Което не би ме учудило.
Разбира се може и информацията ми да е погрешна.
Така или иначе терорът си е терор. Затова и паметници на подобни безумни и човеконенавистни режими трябва да има само и единствено в музеите.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
-
Деца са убивани и преди и след 44-та година,но действително,историята за ястребинчетата е изфабрикувана точно както за Панфиловци,Млада гвардия и прочие.
Друго исках да ви разкажа.Бях малък,но аз помня подробностите.Мозъка ми е като гъба и попива всичко.Майка ми имаше една приятелка,която е била само на 15 години,когато са арестували баща и,защото е имал малко магазинче за немски бои.Малко по-късно я арестуват и нея и я изпращат в Белене.За надзирателките лесбийки,побоищата с маркучи и поливането със студена вода зимата не ми се говори,но едно нещо ми се наби много силно в главата.Повечето млади момичета и тя включително за били кастрирани.Тогава знаех как се скопяват прасетата,но нямах представа как се прави при жените и за това ми се наби в главата.Тя нямаше деца.Зверството има много измерения!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Така е, вчера попаднах на един сайт със снимки за престъпленията на комунизма, изобщо, е едвам изгледах няколко, отвратително.Има снимки от насилията в Русия след революцията още, зверства на червената армия при предвижването и, абе гадост...Комунизма и фашизма са най отвратителните човешки идеологии.И сред фашистите е имало идеалисти, някои не знаели и т.н, едни и същи оправдания.Разликата е, че фашизма е всепризнато оплют, докато комунизма не съвсем, поради факта, че СССР е бил съюзник във Втората световна война, дефакто, поради историческия период през който са съществували, комунизма е бил на власт повече години и е изтребил много повече хора, отоклокото фашизма.
И пропагандата е тази, която продължава да привлича разни наивници и всякакви други към подобни кретенски учения.Last edited by fred; d.m.y г., 11:23.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеТака е, вчера попаднах на един сайт със снимки за престъпленията на комунизма, изобщо, е едвам изгледах няколко, отвратително.Има снимки от насилията в Русия след революцията още, зверства на червената армия при предвижването и, абе гадост...Комунизма и фашизма са най отвратителните човешки идеологии.И сред фашистите е имало идеалисти, някои не знаели и т.н, едни и същи оправдания.Разликата е, че фашизма е всепризнато оплют, докато комунизма не съвсем, поради факта, че СССР е бил съюзник във Втората световна война, дефакто, поради историческия период през който са съществували, комунизма е бил на власт повече години и е изтребил много повече хора, отоклокото фашизма.
И пропагандата е тази, която продължава да привлича разни наивници и всякакви други към подобни кретенски учения.
Ако се върнем до римската империя отново бихме видели същите жестокости, можем да продължим пътуването и да погледаме жестокости по време на прочистването на северна америка от коренното и население. Жестокости има и е имало навсякъде, а аз мисля, че най големите жестокости предстоят да се случат. Някой набожен би казал: "защото така е писано в светото писание"
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеТака е, вчера попаднах на един сайт със снимки за престъпленията на комунизма, изобщо, е едвам изгледах няколко, отвратително.Има снимки от насилията в Русия след революцията още, зверства на червената армия при предвижването и, абе гадост...Комунизма и фашизма са най отвратителните човешки идеологии.И сред фашистите е имало идеалисти, някои не знаели и т.н, едни и същи оправдания.Разликата е, че фашизма е всепризнато оплют, докато комунизма не съвсем, поради факта, че СССР е бил съюзник във Втората световна война, дефакто, поради историческия период през който са съществували, комунизма е бил на власт повече години и е изтребил много повече хора, отоклокото фашизма.
И пропагандата е тази, която продължава да привлича разни наивници и всякакви други към подобни кретенски учения.Първоначално публикувано от RAT Покажи съобщениеКолега fred, ако имахме възможност да видим снимки от Великата френска революция, и всичко, което се е случило след това сигурно бихме останали отново погнусени и отвратени. Аз много пъти съм си задавал въпросът, защо по време на революции и войни хората са способни на подобни жестокости и то хора, които не са и допускали, че биха играли подобна роля.
Ако се върнем до римската империя отново бихме видели същите жестокости, можем да продължим пътуването и да погледаме жестокости по време на прочистването на северна америка от коренното и население. Жестокости има и е имало навсякъде, а аз мисля, че най големите жестокости предстоят да се случат. Някой набожен би казал: "защото така е писано в светото писание"
Иска ми се да видите неща, които се случват в момента и после да коментираме, в кой режим начините на насилие са били по-жестоки и изобретателни.
Един чул че някога и някъде нещо се е случило, друг имал информация... А къде отиде фактологията и изобщо им ли смисъл да да пускаме постове от такъв тип?Last edited by Pepo; d.m.y г., 12:13.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениечакам го да ми отвори тема за САЩ от сорта на "Как да разбираме и прилагаме идеите на Свободата, Демокрацията и Опазването на човешките права 18+)Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеАко сте чели постовете по-горе, няма как да не сте видели, че онзи ден качих снимки от Guantanamo и Abu Gharib, но търтей ги свали и с право, защото наистина не са за гледане, да не кажа, макар че бяха детска работа с другите, които спестих (чакам го да ми отвори тема за САЩ от сорта на "Как да разбираме и прилагаме идеите на Свободата, Демокрацията и Опазването на човешките права 18+)
Иска ми се да видите неща, които се случват в момента и после да коментираме, в кой режим начините на насилие са били по-жестоки и изобретателни.
Един чул че някога и някъде нещо се е случило, друг имал информация... А къде отиде фактологията и изобщо им ли смисъл да да пускаме постове от такъв тип?
Но каквото и да говорим САЩ е едно, а Русия съвсем друго.И сега в Русия цари някакво полуфеодално общество, което никога не си е отивало.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеТака е, сега не смятам, че трябва да правим конкурс по жестоки снимки.Насилието го е имало и ще го има.
Но каквото и да говорим САЩ е едно, а Русия съвсем друго.И сега в Русия цари някакво полуфеодално общество, което никога не си е отивало.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеИ сега в Русия цари някакво полуфеодално общество, което никога не си е отивало.
Знам какво е там, ходих неотдавна156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеЕ, сега те хванах неподготвен. Признавай веднага, че не си бил, не си видял, а говориш наизуст
Знам какво е там, ходих неотдавна
Щото и аз съм бил, пък мнението ми съвпада с това на фред.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеИ какво е?
Щото и аз съм бил, пък мнението ми съвпада с това на фред.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Comment
Comment