Известие

Collapse
No announcement yet.

Доган: Аз съм властта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На миналите избори гласувах за Атака, сега мисля пак да повторя Иначе на евроизборите пуснах бюлетина за "Зелените", но на идващите парламентарни избори тови би означавало ненужно разпиляване на гласове. Време е да натоварим всички мангали, помаци и турчоля на конски вагони, и да ги пратим да си гласуват в задграничните секции в Бурса и Истанбул
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      Абе то при турците няма проблем, поне аз не виждам Хората си гласуват за себе си, ами ние какво правим не ми е ясно!!? А иначе, че Доган е най-големия политик в България съм го разбрал още преди години.
      Доган сам си каза какво е - инструмент (маша) в ръцете на генералите от ДС.
      Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Абе то при турците няма проблем, поне аз не виждам Хората си гласуват за себе си, ами ние какво правим не ми е ясно!!?
        Кратко и ясно.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
        Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

ей момчета ето ме на аз съм турче и аз кат вас не съм ходил да гласувам щото до сега кви ли неща не обещаха включително и ДПС но резултата е една голяма нула .Кажете ми една причина да отида да гласувам след като и който и да е гледа първо да напълни собствения си джоб ,а пък моя е празен ква файда тъй че на 5 взимам въдицата и на язовира пък кото ште да става

Comment

Нямам думи,но не към доган а към нашия народ!

Comment

Смятайте в каква междугалактическа помия живеем, щом дори за българите, най-дорият ни политик е нагъл, далавераджия, който най-безцеремонно казва в очите на хората, че в Сатовча, ако някой иска да прокопса, трябва да го избере него, защото той дава парите и му трябват още депутати, за да има повече влияние. Точка. Даже по-добре: Амин.
              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                Време е да натоварим всички мангали, помаци и турчоля на конски вагони, и да ги пратим да си гласуват в задграничните секции в Бурса и Истанбул
                Мисля, че е време всички да се дотътрим до избирателните секции и аз мисля да направя точно това.По причина, че съм на работа до 17.30ч.(ще отразявам изборния ден) и въпреки това ще отскоча до родния Радомир да гласувам.Призовавам всеки да направи точно това!!!
                sigpic
                Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
                .:: My PRECIOUS ::.

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                  Време е да натоварим всички мангали, помаци и турчоля на конски вагони, и да ги пратим да си гласуват в задграничните секции в Бурса и Истанбул
                  Колега, какво по-точно ти направиха мангалите, помаците и турчолята? Абстрахирай се от кокошкарски кражби и престъпления, българите също не им отстъпват в това. Виновни са само и само българите. Кой прави коалиция с Доган? Кой пуска мангалите с условни присъди да колят още? А кой влезе в парламента и се разпадна, защото всички се оказа пияници, педофили или малоумни?
                  Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                  Mazda 6 2.3 2005
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от sero146 Покажи съобщение
                    ей момчета ето ме на аз съм турче и аз кат вас не съм ходил да гласувам щото до сега кви ли неща не обещаха включително и ДПС но резултата е една голяма нула .Кажете ми една причина да отида да гласувам след като и който и да е гледа първо да напълни собствения си джоб ,а пък моя е празен ква файда тъй че на 5 взимам въдицата и на язовира пък кото ште да става
                    Грешиш Приятелю, принципите на демокрацията се основават на сменяемоста на лидерите и на партиите на изборите. Некадърните или тези които чувстваш че не правят каквото трябва ги пращаш да си ходят и даваш доверието си на други които отново ако не се справят пак ги пращаш да си ходят и така .... Корупцията и некадърното управление правят народа беден а политиците богати.
                    Ако не си доволен от Доган Можеш да да го смениш има достатъчно голям избор от партии все пак не живеем в Иран или Северна Корея завършвам с думите на Васил Левски" Българи, турци, евреи и пр. ще бъдат равноправни във всяко отношение: било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото и да е било." Ще имаме едно знаме, на което ще пише: "Свята и чиста република"
                    Last edited by dimo; d.m.y г., 17:56.
                    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                      Грешиш приятелю, принципите на демокрацията се основават на сменяемоста на лидерите на изборите. Некадърните или тези които чувстваш че не правят каквото трябва ги пращаш да си ходят и даваш доверието си на други които отново ако не се справят пак ги пращаш да си ходят и така .... Корупцията и некадърното управление правят народа беден а политиците богати.
                      е как да стане колега като от 15 години насам гледаме същите маймуни на сцената давам си гласа на този дето малко му вярвам а той отива и се сайузява пак сас старите мошенници тъй че трябва коренна промяна и после остава ли смисъл от всичката работа???

Comment

Просто всички трябва да станата и да дадат своя глас. А не да оставяме бъдещето си в ръцете на турци, цигани или нашите родни пенсионери.
                        Alfa Romeo GTV

Comment

Няма да дойде редът на Бай Тошо квото и да дойде на власт,но наистина стана ИРАК-ИНДУНИСТАН вБългария,и трябва най-сетне да си знае всяка жаба гьола.

Comment

Типичничничко за нас българите,на масата и по форумите мн я нищим и разбираме политиката,да не забравя и футбола...затова ни е такава родината...
                            Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива.

Comment

Първоначално публикувано от Bacard Покажи съобщение
                              Типичничничко за нас българите,на масата и по форумите мн я нищим и разбираме политиката,да не забравя и футбола...затова ни е такава родината...

Comment

За мен работат ще се оправи така-коалиция ГЕРБ-Атака-и Волен да е шеф на МВР
                                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Working...
                                X