Защо ли у някого има искуствено поведение и мислене,след като всички знаем точно какво чувстват към....?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Доган: Аз съм властта
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеТи наричаш "ГРИЖА" това, че разпределят много повече бюджетни пари за техните общини, за да гласуват после за тях?! За мен това си е чиста кражба, а не грижа, понеже тия пари се взимат от нас и се харчат за глупости, а не по приоритет! Всъщност разбираемо е, че ДПС го правят, но това, че БСП ГО ДОПУСКА ДОБРОВОЛНО, ЗА ДА БЪДАТ НА ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА - ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО. ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!
ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ МАФИЯТА, НЕ ВСИЧКИ СА МАСКАРИ!
Иначе си прав, за маскарите - ама аз ти казах добри политици няма - те са "лош", "много лош" и "некадърен" - това са възможните категории2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеПриемането на реалностите е болезнено, но изричането им не значи, че това е очевадна наглост.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеТочно това значи когато е незаконно!Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Аз ще ходя да гласувам, ако трябва да се избира ЕДИН човек който да управлява и да носи сам отговорноста си......историята показва че всички големи държави и империи са били най - могъщи и силни, когато са управлявани от 1 човек......така е било и векове с България......не знам кой как тълкува думата Демокрация, но в съвременния свят тя значи че всеки може да прави почти каквото си иска с власта, и да си стои в нея дори и да се е провалил....трябва да съм болен за да гласувам за това...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАз ще ходя да гласувам, ако трябва да се избира ЕДИН човек който да управлява и да носи сам отговорноста си......историята показва че всички големи държави и империи са били най - могъщи и силни, когато са управлявани от 1 човек......така е било и векове с България......не знам кой как тълкува думата Демокрация, но в съвременния свят тя значи че всеки може да прави почти каквото си иска с власта, и да си стои в нея дори и да се е провалил....трябва да съм болен за да гласувам за това....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАз ще ходя да гласувам, ако трябва да се избира ЕДИН човек който да управлява и да носи сам отговорноста си.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Боже колко истини има тука.Хора не изпускайте парата през свирката.Няма вече човек който да не знае тези неща.Колко пъти да ги пощим тия далавери и безпощадното и безбожно експлоатиране на тая държавица.Че то няма завоевател през цялата ни хилядолетна история който да се е отнасял по безмилостно към не я от сегашните политици.Време е вече вместо само да говорим да действаме.
Comment
-
Първоначално публикувано от balev64 Покажи съобщениеБоже колко истини има тука.Хора не изпускайте парата през свирката.Няма вече човек който да не знае тези неща.Колко пъти да ги пощим тия далавери и безпощадното и безбожно експлоатиране на тая държавица.Че то няма завоевател през цялата ни хилядолетна история който да се е отнасял по безмилостно към не я от сегашните политици.Време е вече вместо само да говорим да действаме.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАз ще ходя да гласувам, ако трябва да се избира ЕДИН човек който да управлява и да носи сам отговорноста си......историята показва че всички големи държави и империи са били най - могъщи и силни, когато са управлявани от 1 човек......така е било и векове с България......не знам кой как тълкува думата Демокрация, но в съвременния свят тя значи че всеки може да прави почти каквото си иска с власта, и да си стои в нея дори и да се е провалил....трябва да съм болен за да гласувам за това....
Много е лесно да седиш на компа и да плюеш тоя и оня, а ТИ какво правиш?! Я, кажи какво направи реално затова да се махнат дърветата покрай пътищата, в които загиват десетки хора всяка година?! Къде сигнализира, до кой писа?! Кво организира по случая?! Аз например, като видя някой да кара на зиг-заг или мине на червено ит.н. веднага звъня на 166, (вече може на 112). Ако си недоволен - трябва да реагираш, да си търсиш правата. Ти хем не гласуваш, хем се оплакваш от лошите пътища, дърветата и т.н. Ми най-малкото, което можеш да направиш е ДА ГЛАСУВАШ.
Comment
-
Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение...Соро ма и да се насерем да гласуваме - нищо добро няма да стане...
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЗаконността е утопия/за съжаление/. Това е само в нашите глави.Last edited by Old Fox; d.m.y г., 13:42.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеЕ не, беше ми направил впечатление, като човек който пише смислени неща.
В съвременните условия у нас, законността е нереалистично понятие. За съжаление нашето мислене изглежда идеалистично.
Може би така ти изглежда по-добре.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
Comment