Известие

Collapse
No announcement yet.

Доган: Аз съм властта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Доган: Аз съм властта

Ето до къде ни докарва нежеланието за гласуване!

http://econ.bg/news/article163543/dogan_az_sum_vlastta

ДПС е като бацил. Като влезе веднъж, няма излизане, посочил лидерът на партията пред симпатизанти в Шумен

Лидерът на ДПС Ахмед Доган направи поредно скандално изказване. По време на срещата си в село Кочан, община Сатовча Доган казва следното: "Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на фирмите в държавата. Искам да сте много наясно с този въпрос."

"Как депутат ще реши проблема за проектите и тяхното инвестиране. Не е възможно! Властта е в моите ръце...В мен е концентрирана властта, не е във вашия депутат. Искам да го знаете това", казва още Доган по време на срещата си, която се е състояла на 18 юни.

Според информация на кореспондента на БГНЕС в Шумен, че по време на срещата си в града Доган е определил "ДПС като бацил". "Като влезе веднъж, няма излизане. ДПС е конструирана по такъв начин, че да оцелее като партийна система. Тя трябва да се развива, да се разширява", заяви снощи лидерът на ДПС пред около 500 членове и симпатизанти на партията, препълнили залата на драматичния театър в Шумен.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Шефът на станишев в действие .
    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Е, ся с ръка на сърцето кажете, че не е прав.
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Прав е, то е ясно, ама че е прав сме си виновни ние
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Еми, сега на изборите, можем пак да си останем в къщи и да не гласуваме

Comment

E и такаива винаги има, ние не сме от тях, както се казва.
            Но има две неща-не съм спец, но едно е, че в списъците има много мъртви души, хора, които по една или друга причина не са в България и прочее, това от една страна надува общия дял и по този начин, партии от типа на ДПС и БСП печелят повече.
            Второто е, толерирането на избирателите в Турция, които гласуват за Доган/не че съм расист и т.н/Но, броя на секциите там е най голям, а в една Гърция където работят около 300 хиляди българи, е многократно по нисък.Всъщност, освен в Турция, българите в чужбина са поставени в по трудни условия за да пусната гласа си и това допълнително увеличава тежеста на Доган.
            sigpic

Comment

Ми след като само турците имат достатъчно самосъзнание да си поискат секция и да си дигнат задницитие и да загубят цели пет минути в гласуване, така ще е.
              Проблемът на тази дължава е изцяло в нас.

Comment

Даже само един депутат да остане от ДПС той ще е Доган ефенди-Шефът на станишеф .
                Ако допуснем само за миг се очертаее дане влезе (практически невъзможно) като депутат от ДПС то БСП (или сателитите им)ще го вкарат задължително.
                От политиката Доган може да излезе само по собствено желание. Като НЕгласувате за никого само увеличавате неговото влияние и сила .Като ГЛАСУВАТЕ го намалявате без значение за коя партия .
                sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                  Като ГЛАСУВАТЕ го намалявате без значение за коя партия .
                  Почти. Понеже Доган не е глупав. ДПС в момента налива гласове в ГЕРБ. Ха сетете се защо

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                    Почти. Понеже Доган не е глупав. ДПС в момента налива гласове в ГЕРБ. Ха сетете се защо
                    В Герб или в НДСВ?
                    Че на евроизборите май май в тях наливаха
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Почти да. но е по добре от нищо разбира се десните сили намалят влиянието му повече от майчината партия .
                      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

за Доган и изказването му

Това показва какви ненормалници управляват (до изборите поне). Ами ДПС искат-не искат, повече от 600 000 гласа да речем, няма как да изкарат. Друг е въпросът да им се противопоставят повече гласове, т.е. повече хора да гласуват.
                        От 1994г. се занимавам с избори ама сега вече виждам полека-лека как хората са задружни срещу ДПС, как дори по националната телевизия като дават репортажите за ДПС им дават черните намусени лица на "избирателите им". Мога да ви кажа само да гласувате, нещата могат да се променят. На евроизборите аз бях шеф на комисия и ви казвам че аз определях кои бюлетини бяха действителни и кои-не, аз занесох и регистрирах резултатите, така че нямаше шмекерии поне в това отношение. И знаете ли колко гласа имаха ДПС в мойта секция? 0
                        Alfa 156 2.0 - ех,
                        Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                        Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                        Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Както много добре знаем ДПС и НДСВ членуват в либаралния алианс на европа и двете партии са взаеимосвързани, тъй акто са част от един общ европейски политически пакт. Помагат си и ще си се подкрепят. А това че Доган конторолира държавата е факт от много отдавна - просто сега вече не му дреме и ги казва направо. Ние сме си виновни. ние и само ние. Не може да не гласуваш и после само да псуваш държавата - нямаш право. за да псуваш трябва да си гласувал. Разликата между поданника и гражданина е правото на глас!!! свободата да избираш и да търсиш отговорността от дебила който ТИ си подкрепил. тука идваме до следваото нещо и то е тоталната липса на гражданско общество у нас. Дори и да гласуваме ние пак си оаставаме поданници щото като се окаже че поредните пак са същите ние седиме и чакаме 4 години да ни шибат та да си ги избереме пак а не се юрнеме да ги бесиме по дърветата...това ни е проблема
                          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Ми след като само турците имат достатъчно самосъзнание да си поискат секция и да си дигнат задницитие и да загубят цели пет минути в гласуване, така ще е.
                            Проблемът на тази дължава е изцяло в нас.
                            При турците проблемът според мен не е само в съзнанието, а донякъде в стадния принцип-организират ги и гласуват, за който е казано, има и парични стимули и други, както и създаване на условия за гласуване, но в крайна сметка ние сме си виновни, така е.
                            sigpic

Comment

Абе то при турците няма проблем, поне аз не виждам Хората си гласуват за себе си, ами ние какво правим не ми е ясно!!? А иначе, че Доган е най-големия политик в България съм го разбрал още преди години.
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                              X