Първоначално публикувано от Alfa User
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Доган: Аз съм властта
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеВ съвременните условия у нас, законността е нереалистично понятие. За съжаление нашето мислене изглежда идеалистично.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеТоест корупцията е нещо напълно нормално?Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеИмахме 1-2 такива случаи и видяхме, че и така не става."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеКои бяха че не сфащам?Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеМразя две неща..... расизма и циганите
Което какво точно иде да каже?Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение[...]Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеСДС, НДСВ, БСП през изминалите години.
Говоря за еднолична власт, ако речеш диктатура го наречи.......като Чавес да речем......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеГоворя за еднолична власт, ако речеш диктатура го наречи.......като Чавес да речем......Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеИзбиваш го на мазохизъм, май."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеисторията показва че великите държави и империи са били такива когато начело е бил един човек......Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеИ това има предимство - сгромолясват се изведнъж, а в другите случаи - бавно и мъчително."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеИначе все ще сме в "другите случай" - бавно и мъчително......за дълго време.....
Бавно и мъчително
за сметка на това продължително.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеА, не си ли противоречиш?! Естествено, че когато обществото, (в случая ТИ) не се интересува(ш) от това кой и как управлява и не гласува на избори, то мафията ще си седи на власт и ще си управлява, ще си краде и ще стават все по-нагли. За какво му е на един честен политик да се бори с тая мафия и да си рискува дори живота, след като вие незаинтересуваните ще кажете пак "абе, всички са масакри, дреме ми кура". Е, затова няма смисъл честните хора да се занимават с политика.
Много е лесно да седиш на компа и да плюеш тоя и оня, а ТИ какво правиш?! Я, кажи какво направи реално затова да се махнат дърветата покрай пътищата, в които загиват десетки хора всяка година?! Къде сигнализира, до кой писа?! Кво организира по случая?! Аз например, като видя някой да кара на зиг-заг или мине на червено ит.н. веднага звъня на 166, (вече може на 112). Ако си недоволен - трябва да реагираш, да си търсиш правата. Ти хем не гласуваш, хем се оплакваш от лошите пътища, дърветата и т.н. Ми най-малкото, което можеш да направиш е ДА ГЛАСУВАШ.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
Comment