Известие

Collapse
No announcement yet.

Абе БСП са идиоти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
    Пу мааму много секретно са го направили. Значи ще заключа входа да не излизат пенсиите.
    Това не е особено демократично, но пък е типично за псевдодемократи като теб, т.е. фенове на Бай Мангау.

Призовавам да гласувате и да спазвате законовите и етичните норми и - каквото сабя покаже.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Призовавам да гласувате и да спазвате законовите и етичните норми и - каквото сабя покаже.
      А закона каза - изгори личната карта на баба си
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Вие още малко и ще искате да ги оковем във вериги.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Както и колегата Димо казва, моите родители са над 75 г и ще гласуват както винаги-против комунистите и техните сателити.Не всички баби и дядовци са с промити мозъци, има и свестни.В района където съм се родил и живял /между попа и БСФС/ като махнеш няколко кооперации изградени за верни партийни другари от БКП навремето/генерали, активни и пасивни борци и т.н./, всичко е било винаги синьо.
          А си и спомням, преди 10 тина години пътувх с рейса в ранна неделна утрин, изборна и се заговорихме с един възрастен човек, много любезен, който ми каза, че е станал рано да гласува.И аз си помислих, е този човек сега ще гласува за БКП, а в същото време той каза -Трябва да се гласува против тези червени бандити , та не губете надежда
          Last edited by fred; d.m.y г., 08:59.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Еее, то се знае, че другарите залагат на елементарни внушения, ама чак пък толкоз...
            Между другото наблюдавам нещо интересно (за съжаление неприятно): преди петнадесетина години казваха, че 'твърдия електорат' лека-полека ще измре (грубо казано); да, ама не - сега гледам, че 60-65 годишните (тогавашните 45-50 годишни - в разцвета!) разсъждават по подобен начин, по който са разсъждавали ТОГАВА 60-65 годишните!
            Бе не го обясних много добре, но идеята ми е, че червените бабички не намаляват!
            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
            x145 1.6 boxer

Comment

Който как ще да си гласува, всеки има право на избор, въпроса е колкото се може повече хора да излязат и да гласуват, а не да си дремат по домовете и после поради ниската избирателна активност ДПС да са напред и всички да пискат, а в същото време чрез НЕгласуването си са им помогнали

Comment

Абе колега то е елементарно тез бабички( и аз имам такива в родата ) , ще си пътуват от село до града само и само да гласуват за БСП щото им били дигнали пенсията с 50 лева. А що не погледнат децата им колко пари земат заплата? Е вчера БСП имаше събиране и аз отидох и поне пих на тяхна сметка , за тез 4 год. само тфа изкярих от тях
                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  Това не е особено демократично, но пък е типично за псевдодемократи като теб, т.е. фенове на Бай Мангау.

Дреми ми на... знаеш кво, дали ще ме помислиш за псевдодемократ. Важното е да не ме управляват изкуфели 100 годишни старци. Във входа е пълно с такива. Има един дядка май глух, правихме събрание на входа за което той естествено не беше разбрал, излиза и минава покрай нас и те му викат аре бе има събрание... той не може да зацепи и подминава със ситни стъпки. Казваш му добър ден, той гледа през теб като призрак, напълно неадекватен от години. На изборите, обаче БЕШЕ ТАМ и гласува. Не искам такива хора да решават съдбата ми и тази на детето ми.
                  2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                  X