Известие

Collapse
No announcement yet.

АЕЦ - що е то и има ли ползи от него

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
    Омръзна ми...търсете си смисъла сами, следващия път когато пиша в темата, ще за да постна снимки от изграждането...
    Сори, ама до сега нищо конкретно не си казал. Разделът за чат и празни приказки е другаде. И не се прави на обиден. Щото нещата са точно на обратно. Благодаря.
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Омръзна ми...търсете си смисъла сами, следващия път когато пиша в темата, ще за да постна снимки от изграждането...
      Тук повечето хора твърдят че не са против изграждането изобщо, а против изграждането на неизгодна цена от неизгодни инвеститори при заробващи условия това обаче изглежда само ти не разбра .
      Най-интересно ми е че след като беше позатихнала темата защо реши да я "разбуташ" след като нямаш какво да кажеш или допълниш или просто ти се спами . Изключвам дебелашките подмятания и "намеци" .
      Не можа да кажеш нищо съществено и нищо смислено в полза на твърдението че новото предложението на руснаците е най-добро и най желателно.
      .....
      Kакво ще пишем ние по форумите едвали има значение за някого, освен за самите нас тук и сега. интернет Форумът е уникално място на което се събират хора с различни интереси ,професии ,жизнен стандарт и от различни точки на страната.Хора които в реалния живот може никога да не се срещнат а дори и да се срещнат дори небиха говорили един с друг .Всеки има възможност да сподели с другите какво мисли дори да води разговори каквито в ежедневието си няма ского да води да се уважаваме и да не изпадаме в крайности .
      Last edited by dimo; d.m.y г., 15:26.
      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Така е Димо.
        Last edited by fred; d.m.y г., 21:50.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

• Утре по обед, развитие по темата....
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

Утре по обед, развитие по темата....
            Да.. щели да ходят да оглеждат площадката. И ББ каза, че щяло да е голяма загуба, ако сега се спре строежът.
            Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              И ББ каза, че щяло да е голяма загуба, ако сега се спре строежът.
              Мндаа, само дето биби като каже колко е часът, аз си поглеждам часовника ...

Comment

Утре по обед, развитие по темата....
                33утрета и 33 обяда изминаха какво стана с обещаното развитие ?
                Last edited by dimo; d.m.y г., 01:04.
                sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                  33утрета и 33 обяда изминаха какво стана с обещаното развитие ?
                  колегата чака секретния доклад да кацне на бюрото му, за да обяви развитието... Защото той нали всичко знае преди всички, но тоя път не биде...
                  Lexus IS200

Comment

• Гледам пак нямате представа какво става, ма така е като получавате инфо само от Гугъл, а секретния доклад не е толкоз секретен и е анекс продължаващ договора на Атомстройекспорт за още 6 месеца и то от преди седмица...що ли не спират да работят, кат няма пари...наистина що ли!

Ми то нали има само гьол....
                    http://www.dnes.bg/crime/2010/04/14/...ne-i-nek.89359 -
                    реакторен фундамент и турбинна зала
                    http://www.mediapool.bg/show/?storyid=164111&srcpos=5
                    пристанище
                    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=447661
                    реакторен фундамент
                    http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...velichavaneto/
                    административен корпус...
                    ....

...ми айде като набирате инфо само от Гугъл, ми четете внимателно, не дрънкайте глупости!
                    Last edited by Crusader; d.m.y г., 21:49.
                    Mitsubishi Outlander
                    Mitsubishi Space Star
                    Daihatsu Terios

Comment

Гледам пак нямате представа какво става, ма така е като получавате инфо само от Гугъл, а секретния доклад не е толкоз секретен и е анекс продължаващ договора на Атомстройекспорт за още 6 месеца и то от преди седмица...що ли не спират да работят, кат няма пари...наистина що ли!

Ми то нали има само гьол....
                      http://www.dnes.bg/crime/2010/04/14/...ne-i-nek.89359 -
                      реакторен фундамент и турбинна зала
                      http://www.mediapool.bg/show/?storyid=164111&srcpos=5
                      пристанище
                      http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=447661
                      реакторен фундамент
                      http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...velichavaneto/
                      административен корпус...
                      ....

...ми айде като набирате инфо само от Гугъл, ми четете внимателно, не дрънкайте глупости!
                      Колега ,данеби да намекваш че злоупотреби там не е имало няма и няма да има ?
                      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                        Колега ,данеби да намекваш че злоупотреби там не е имало няма и няма да има ?
                        Злоупотреби? В България? При участие на руска компания?

Ти нещо?

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                          Злоупотреби? В България? При участие на руска компания?

Ти нещо?
                          вярно бе, забравх че партията и тя е там което напълно изключва вероятноста от злоупотреби май наистина ми доиде много предавам се
                          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Е не съм казал че не е имало злоупотреби /то май само правосъдието така мисли/ ,но май и Вас Ви хвана Бойковщина-та, ей тва параноята е страшна работа или не е параноята, ми май е димка, димка която да скрие колко е некадърно правителството, а мишлета-та да си играят на ченгета и да се следят един друг, кой плаща или не плаща данъци, пък Дянков си е в борда на фонда за ликвидиране на ядрените отпадъци от Козлодуй, а Биби и Цецка са пипнали изпълнението на куп обществени поръчки...
                            ...и целия цирк със АЕЦ - Белене е щото Биби и сие няма да вземат от баницата /щото други вече са взели/ и сега я мъдрят да прекроят договорите че да има пак комисионни...
                            А иначе Вие си говорете, не пречите на никого, то каквото има да стане - ще стане!
                            А партията я няма вече, лигльовците които управляват АЕЦ Белене в момента са плод на Бибищината, /да кажем че с повечето от тях сме търкали училищните чинове заедно, а и после в университета пак/, та знам за какви хора иде реч.
                            Last edited by Crusader; d.m.y г., 10:53.
                            Mitsubishi Outlander
                            Mitsubishi Space Star
                            Daihatsu Terios

Comment

/да кажем че с повечето от тях сме търкали училищните чинове заедно, а и после в университета пак/, та знам за какви хора иде реч.
                              Значи е време да направите среща на класа и покрай това и ти да вземеш парче от баницата..
                              Lexus IS200

Comment

• Може и да съм взел вече...

Що мислиш че имам толкос зор за АЕЦ! Тва в кръга на шегата!
                                Истината е че вярвам че тая страна има нужда от икономика - произвеждаща, незвисимо дали е АЕЦ, фабрика за клечки за зъби или нещо друго...важното е да се произвежда, да се изнася и да влизат пари в Бг. и докъто това не бъде осъзнато от всички - работата няма да стане. А полицейщината дето я пробутват сегашните управляващи няма да ни доведе на добър край!
                                Колега, ти каквкво произведено в българия изделие си купи в последния месец?
                                Last edited by Crusader; d.m.y г., 16:38.
                                Mitsubishi Outlander
                                Mitsubishi Space Star
                                Daihatsu Terios

Comment

Working...
                                X