Първоначално публикувано от firedragon
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
"Новите" управляващи?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеПредполагам това е средно на член от семейството или на работещ?Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеСивия сектор го създават хората,които не искат да си платят данъците.20 % от 2000 + % от горницата над 2000 май е доста повече от 10% от 3500 лв.
За бай мангал съм съгласен ама там начините за да се накарат да работят са други ама няма воля за това.Има и бедни българи,ако не ти е ясно колега.Извън София малко са хората,които взимат над 800 лв. заплата и не е защото не работят или вършат по-малко работа.Живял съм и в малък град и имам много добра представа за стойността на парите и все още имам.Богатите трябва да плащат повече от тия 10% дето са им ги сложили,защото така те стават по-богати за сметка на хората с доход 260лв. ,които не са само цигани.
П.С И да,завършил съм Търговска гимназия-Бургас с профил банково дело, и съм ги учил тези неща съвестно,така че моля те не ме изкарвай идиот на тази тема защото не е така.
---------- Post added at 21:58 ---------- Previous post was at 21:57 ----------
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеБогатство от над 10 000 на месец,а бедност 400-600 лв. на месец.
Всъщност като се замисля 600 си е доста добра заплата,но 400 и под 400 не стигат за нищо.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЯвно си завършил гимназия по комунизъм... ей с това мислене винаги ще ни управляват милиционери, а ние ще рупаме и ще канибалстваме!
---------- Post added at 21:58 ---------- Previous post was at 21:57 ----------
5000 Е на месец е средна класа по нормалния свят бре колега, ех тоя развит социализъм
Оня лаф, че ако до 25 години не си комунист, значи нямаш сърце, а ако след 30 продължава да си, значи нямаш ум, е бил валиден за едни по-отдавнашни времена, когато не сме разполагали с толкова информация и най-вече не сме имали историческия опит от опитите за "построяване" на тоя строй.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Така или иначе комунизмът и простотията натрапена през тези 50г. имат достатъчно плодове днес.
Човек трябва даима нещо "у гъзо", да е чел достъчно, за да не повлиян от тази помия.
Не е зле да си комунист на 20 г, но ако и на 30 г си такъв, значи си глупак гласи една мисъл, казана преди повече от половин век, може и повече.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Само не разбрах къде го в мен комунизма,защото съм далеч от мисленето,че всички са равни, а още повече,че за реалността на България 5000Е са адски много пари.Както и да е темата е за управлението.Не съм доволен от това,че се бавят адски много и от това,че си правят експерименти,но съм адски доволен от това,че поне се опитват да направят нещо за разлика от преди,когато само се крадеше.В последните месеци на преднишното управление се чудех кой ще е следващия идиотски закон,който ще приемат и колко могат да откраднат за това време.Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Comment
-
Идеята за начина на облагане е показателна, позволяват си го само ултра социални държави или възпитани в "развития социализъм" популисти.
Да наказваш работещ (трябва ли да натъртвам на работещ) човек, за това, че има опит и умения да изкарва повече от друг е ултра тъпо.
Особено на фона на цитираните граници и прагове... 2000 лв. - 1000 Е е социалната помощ в някои държави бреWelcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеИдеята за начина на облагане е показателна, позволяват си го само ултра социални държави или възпитани в "развития социализъм" популисти.
Да наказваш работещ (трябва ли да натъртвам на работещ) човек, за това, че има опит и умения да изкарва повече от друг е ултра тъпо.
Особено на фона на цитираните граници и прагове... 2000 лв. - 1000 Е е социалната помощ в някои държави бреAlfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеТака е ама защо махнаха необлагаемия минимум?Идеята ми е по-скоро за него,защото познавам много хора,които разчитат на минимална заплата и последното,което им трябва е да плащат данък.Просто трябва да е малко по-социална политиката,а не на бай мангал да му дават помощи за нищо,а на хората,които се опитват един голям...Welcome to the real world
Comment
-
Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщениеСпоко! Ей сега казаха, че няма да се вдига ДДС! Абе тъй ще е...един ден едно...на другия друго! Шантава работа!Lexus IS200
Comment
-
Ново 20...
Новата бомба:
Новината от днес е свързана с изплащането на болнични. Мярката не е окончателно одобрена от социалните партньори, но по нея има принципно съгласие, съобщи Дянков. Новата схема предвижда първият и вторият болничен ден да се заплаща на 80 на сто от работодателя, третият ден да е за сметка на работника, а НОИ да се включи от четвъртия ден.
Тия съвсем се омотаха...Welcome to the real world
Comment
-
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеНовата бомба:
Новината от днес е свързана с изплащането на болнични. Мярката не е окончателно одобрена от социалните партньори, но по нея има принципно съгласие, съобщи Дянков. Новата схема предвижда първият и вторият болничен ден да се заплаща на 80 на сто от работодателя, третият ден да е за сметка на работника, а НОИ да се включи от четвъртия ден.
Тия съвсем се омотаха...ей нямат стигане тея (вече не знам как да ги наричам
sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
Comment