Известие

Collapse
No announcement yet.

"Новите" управляващи?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
    Богатство от над 10 000 на месец,а бедност 400-600 лв. на месец.

Всъщност като се замисля 600 си е доста добра заплата,но 400 и под 400 не стигат за нищо.
    Предполагам това е средно на член от семейството или на работещ?
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

• Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
      Предполагам това е средно на член от семейството или на работещ?
      На работещ,ако е на член си е доста добре като сума.Едно 4 членно семейство с доход 800 лв на месец.
      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Сивия сектор го създават хората,които не искат да си платят данъците.20 % от 2000 + % от горницата над 2000 май е доста повече от 10% от 3500 лв.
        За бай мангал съм съгласен ама там начините за да се накарат да работят са други ама няма воля за това.Има и бедни българи,ако не ти е ясно колега.Извън София малко са хората,които взимат над 800 лв. заплата и не е защото не работят или вършат по-малко работа.Живял съм и в малък град и имам много добра представа за стойността на парите и все още имам.Богатите трябва да плащат повече от тия 10% дето са им ги сложили,защото така те стават по-богати за сметка на хората с доход 260лв. ,които не са само цигани.
        П.С И да,завършил съм Търговска гимназия-Бургас с профил банково дело, и съм ги учил тези неща съвестно,така че моля те не ме изкарвай идиот на тази тема защото не е така.
        Явно си завършил гимназия по комунизъм... ей с това мислене винаги ще ни управляват милиционери, а ние ще рупаме и ще канибалстваме!

---------- Post added at 21:58 ---------- Previous post was at 21:57 ----------

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
        Богатство от над 10 000 на месец,а бедност 400-600 лв. на месец.

Всъщност като се замисля 600 си е доста добра заплата,но 400 и под 400 не стигат за нищо.
        5000 Е на месец е средна класа по нормалния свят бре колега, ех тоя развит социализъм
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
          Явно си завършил гимназия по комунизъм... ей с това мислене винаги ще ни управляват милиционери, а ние ще рупаме и ще канибалстваме!

---------- Post added at 21:58 ---------- Previous post was at 21:57 ----------

5000 Е на месец е средна класа по нормалния свят бре колега, ех тоя развит социализъм
          Да се надяваме, че тия убеждения се дължат само на възрастта на колегата и някога, когато се запознае по-отблизо с понятията, които гръмко цитира, ще има развитие в мисленето и няма да твърди, че примерно със 7 бона на месец си беден, а със 700 си богат.

Оня лаф, че ако до 25 години не си комунист, значи нямаш сърце, а ако след 30 продължава да си, значи нямаш ум, е бил валиден за едни по-отдавнашни времена, когато не сме разполагали с толкова информация и най-вече не сме имали историческия опит от опитите за "построяване" на тоя строй.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Всъщност да, не погледнах годините му... нека го поочука живота и ще разбере какво се опитвам да му кажа.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Така или иначе комунизмът и простотията натрапена през тези 50г. имат достатъчно плодове днес.
              Човек трябва даима нещо "у гъзо", да е чел достъчно, за да не повлиян от тази помия.
              Не е зле да си комунист на 20 г, но ако и на 30 г си такъв, значи си глупак гласи една мисъл, казана преди повече от половин век, може и повече.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

• Само не разбрах къде го в мен комунизма,защото съм далеч от мисленето,че всички са равни, а още повече,че за реалността на България 5000Е са адски много пари.Както и да е темата е за управлението.Не съм доволен от това,че се бавят адски много и от това,че си правят експерименти,но съм адски доволен от това,че поне се опитват да направят нещо за разлика от преди,когато само се крадеше.В последните месеци на преднишното управление се чудех кой ще е следващия идиотски закон,който ще приемат и колко могат да откраднат за това време.

Comment

• Идеята за начина на облагане е показателна, позволяват си го само ултра социални държави или възпитани в "развития социализъм" популисти.
                  Да наказваш работещ (трябва ли да натъртвам на работещ) човек, за това, че има опит и умения да изкарва повече от друг е ултра тъпо.
                  Особено на фона на цитираните граници и прагове... 2000 лв. - 1000 Е е социалната помощ в някои държави бре

Comment

Идеята за начина на облагане е показателна, позволяват си го само ултра социални държави или възпитани в "развития социализъм" популисти.
                    Да наказваш работещ (трябва ли да натъртвам на работещ) човек, за това, че има опит и умения да изкарва повече от друг е ултра тъпо.
                    Особено на фона на цитираните граници и прагове... 2000 лв. - 1000 Е е социалната помощ в някои държави бре
                    Така е ама защо махнаха необлагаемия минимум?Идеята ми е по-скоро за него,защото познавам много хора,които разчитат на минимална заплата и последното,което им трябва е да плащат данък.Просто трябва да е малко по-социална политиката,а не на бай мангал да му дават помощи за нищо,а на хората,които се опитват един голям...

Comment

Така е ама защо махнаха необлагаемия минимум?Идеята ми е по-скоро за него,защото познавам много хора,които разчитат на минимална заплата и последното,което им трябва е да плащат данък.Просто трябва да е малко по-социална политиката,а не на бай мангал да му дават помощи за нищо,а на хората,които се опитват един голям...
                      А е това е нещо друго, но не се решава като прехвърлиш проблема на друга социална група.

Comment

• Пак отбой!

Споко! Ей сега казаха, че няма да се вдига ДДС! Абе тъй ще е...един ден едно...на другия друго! Шантава работа!
                        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                          Споко! Ей сега казаха, че няма да се вдига ДДС! Абе тъй ще е...един ден едно...на другия друго! Шантава работа!
                          Ще му свикнем накрая. Обаче ще стане като във вица- магарето ми тъкмо свикна да не яде и взе, че умря.
                          Lexus IS200

Comment

• Ново 20...

Новата бомба:

Новината от днес е свързана с изплащането на болнични. Мярката не е окончателно одобрена от социалните партньори, но по нея има принципно съгласие, съобщи Дянков. Новата схема предвижда първият и вторият болничен ден да се заплаща на 80 на сто от работодателя, третият ден да е за сметка на работника, а НОИ да се включи от четвъртия ден.

Тия съвсем се омотаха...

Comment

• И така за 0 време ще спестим сума ти и милиарди.
                              А здравния министър на ББ няма нищо с липсващите 2 000 000, нали? Той Станишев е виновен.
                              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Новата бомба:

Новината от днес е свързана с изплащането на болнични. Мярката не е окончателно одобрена от социалните партньори, но по нея има принципно съгласие, съобщи Дянков. Новата схема предвижда първият и вторият болничен ден да се заплаща на 80 на сто от работодателя, третият ден да е за сметка на работника, а НОИ да се включи от четвъртия ден.

Тия съвсем се омотаха...
                                Честно ли ей нямат стигане тея (вече не знам как да ги наричам
                                sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Working...
                                X