Първоначално публикувано от fred
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
"Новите" управляващи?
Collapse
X
-
Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеЗа едно и също говорим значи. Сегашния дефицит е в резултат на несъобразени с приходите разходи. Но както и друг път съм казвал баланса по бюджетно салдо е преди всичко фискален инструмент.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Така както си говорите, някой дали знае, на, и по какъв принцип, и най вече с какви средства се изплаща нашия красив външен дълг.....интересно това никъде, ама абсолютно никъде не се казва или коментира...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
ББ и сие пак произведоха новина... нямало да има икономии в бюрокрацията, защото правителството не можело да променя бюджетни параметри без одобрение на парламента
Направо се зачудих кой има парламентарно мнозинство
Да се чуди и мае човек, след прословутото 3:5:8 надуване и всичките издънки, що ги търпят тия хрантутници зад бюрца само да измислят нови начини да влудяват останалите, че да си оправдават заплатите...Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТака както си говорите, някой дали знае, на, и по какъв принцип, и най вече с какви средства се изплаща нашия красив външен дълг.....интересно това никъде, ама абсолютно никъде не се казва или коментира....
Външния ни дълг не се изплаща. Плаща ме си само лихвите по него...А като имаме 2.5 млрд. излишък ги използвам за цитирам БСП: "социални дейности, здравеопазване и подобряване на инфраструктурата"...
Сега става много забавно с ЧЕЗ, ЕОН И ЕВН....Аз лично отданва чаках някой да направи нещо, най-малкото да спрът да НИ ДЕРЪТ... Но малко се поизхвърли, че ще анулира приватизацията им...Все пак тайничко се надявам някой от ДКЕВР да изгори и да се намалят цените на тока....Всяка година с по 10% нагореА ония в ДКЕВР заплати по 12-15хил лв. вземат ама и това никой не коментира...
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщениеТова за ЧЕЗ,ЕОН,ИВИЕН е следващия кьорфишек! Ще видите,че не само няма да намалят, а дори ще дигнат тока!
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТака както си говорите, някой дали знае, на, и по какъв принцип, и най вече с какви средства се изплаща нашия красив външен дълг.....интересно това никъде, ама абсолютно никъде не се казва или коментира....
Comment
-
Аз само искам да напомня кой сигнализира за "Октопода" в Енергетиката ... ся ББ дуе мускули... смешен е вече!
Лошото е, че всичко ни се пише на нас... "мат'риала" както ни беше нарекъл веднъж
Днес примерно научих, че приходите в бюджета са спаднали с 25% ... това вече не е криза... това си прилича на катастрофа, според скромното ми мнение.
Тука коментираме с приятели какво да правим щото се задава много сериозна скрита инфлация (нищо че сме във валутен борд) от няколко дена борсите за метали правят реиндексация на цените и не искат да продават нищо... Цената на скрапа върви нагоре...
Мисля си че идват много, ама много тежки времена и с тези смотльовци ще гризнем голямо дърво
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеАз само искам да напомня кой сигнализира за "Октопода" в Енергетиката ... ся ББ дуе мускули... смешен е вече!
Лошото е, че всичко ни се пише на нас... "мат'риала" както ни беше нарекъл веднъж
Днес примерно научих, че приходите в бюджета са спаднали с 25% ... това вече не е криза... това си прилича на катастрофа, според скромното ми мнение.
Тука коментираме с приятели какво да правим щото се задава много сериозна скрита инфлация (нищо че сме във валутен борд) от няколко дена борсите за метали правят реиндексация на цените и не искат да продават нищо... Цената на скрапа върви нагоре...
Мисля си че идват много, ама много тежки времена и с тези смотльовци ще гризнем голямо дървоAlfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеИскрено се надявам да грешиш колега,защото ако се сбъдне прогнозата ти не виждам какво бъдеще има България.Още една тежка криза ще довърши остатъците от икономиката ни и ще сложи край на държавата.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
По всяко време можем да ги сменим ама болшинството вече е на принципа мързи ме да отида и да си защитавам правата и от там работата става много сериозна.Нормални здравомислещи хора почти не останаха.Простотията и незаинтересоваността да се помисли за бъдещето се ширят.
Моля се за чудо и да стане нещо хубаво.Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Че трябва да ги сменим час по-скоро, трябва, ама само кажете с кого ...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеМи с тия управляващи начело излизането от кризата е мътна и кървава. То от нас си зависи де, теоретично винаги можем да ги сменим.
Пак да кажа: така трудно ще стане; първо трябва народа да тръгнеда гласува, после да мисли като гласува и чак тогава може да стават тези теоретични нещица!166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
И пак се нацелиха в нета... явно страха от място в което може да се обменя информация без цензура е страшен.
http://dnes.dir.bg/news.php?id=6285063#cmts
От МВР са били поискани законодателни мерки, за да могат потребителите в страната, които теглят пиратски софтуер, музика или филми да бъдат следени чрез интернет доставчиците. Предлага се потребител, нарушил авторските права, да се предупреждава два пъти, след което да бъде глобен.
Пиратство ли ... дрън дрън.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
Comment