...и още го набиват....ха-ха а животно и на това ще изтрае, помнете ми думата!
Известие
Collapse
No announcement yet.
"Новите" управляващи?
Collapse
X
-
То, че ще издържи, ще издържи... по-интересния въпрос е кой ще се облажи максимално като тия си отидат след 3 години и остане с разработена система за тоталитарно управление и ореол на спасител.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Пак грешка!
"ВАС: Длъжниците могат да пътуват в страните от ЕС
Забраната противоречала на европейските норми и свободното прrдвижване в съюза"- цитат от в.Класа
Пак се изложиха управниците ни!Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеААааа, не мой така! Тоя с черната риза е по-як!
по-надолу в линка http://forum.investor.bg/viewtopic.p...66db09dd856f1e
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеМдам...хубаво се смеем,ама Рони Колман е с фанелка на 'бат БойкоLast edited by търтей; d.m.y г., 23:14.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Лелееееее... БиБи излязъл втори в някакво проучване! http://bgvesti.com/index.php?option=...:zr&Itemid=105 Ужас!!! Агенцията да се закрие незабавно!Преките виновници да се накажат строго,а целият народ да се извини!!!
sigpic33201
930 Quattroporte
Comment
-
Alfa Romeo 155 2.0 16V; FIAT Bravo 1.4 T-Jet 16V 150 PS
Овладяването на принципите на скептицизма не изисква научна степен – това е доказано на практика от успелите търговци на автомобили на старо. Карл Сейгън
Comment
-
Ами сега???
Първоначално публикувано от Azatril Покажи съобщениеКарам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Ръкопляскането ми беше по-скоро саркастично колегаAlfa Romeo 155 2.0 16V; FIAT Bravo 1.4 T-Jet 16V 150 PS
Овладяването на принципите на скептицизма не изисква научна степен – това е доказано на практика от успелите търговци на автомобили на старо. Карл Сейгън
Comment
-
Абе преди малко гледах некви новини и ББ каза, че имало неразгласени дейности, с които щели да запълнят фискалния резерв.
'Начи възможностите са: обират некоя банка и/или са чели темата у форумо ....
п.с. Май поста ми е за чат раздела, ма не се сдържах, извинете ме166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
Comment