Известие

Collapse
No announcement yet.

"Новите" управляващи?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
    Коментари:
    http://www.youtube.com/watch?v=CviDNbxPyls

Човека е бивш служител на ДАНС - проверено! Може да потърсите и предните ми мнения, мисля споделих инфо преди да са излязли СРС -тата. Подчертавам не съм привърженик на БСП, ДПС ...Янето или определена партия.....просто не съм тъп за да вярвам на "приказки" от 1001 гербера.
    Е защо пък трябва да му вярваме точно на него.

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
      Коментари:
      http://www.youtube.com/watch?v=CviDNbxPyls

Човека е бивш служител на ДАНС - проверено! Може да потърсите и предните ми мнения, мисля споделих инфо преди да са излязли СРС -тата. Подчертавам не съм привърженик на БСП, ДПС ...Янето или определена партия.....просто не съм тъп за да вярвам на "приказки" от 1001 гербера.

Нито на разговора по телефона може да се вярва, нито на този...
      И ще ти кажа защо! Помисли малко и гледай внимателно, слушай още по-внимателно!
      Значи момичето както обясняваше по телефона, че някой от кола на НСО и ударил с ЮМРУК колата... Първо от къде вижда с какво? Как видя, че човек с риза, златист часовник и удря колата, през прозорец на джип. Само си представи в движение това как я охлизва и в движение я удря... Супер нереално! Това с удара по тавана е пълна лъжа!
      Удара... КОЛИТЕ СА БИЛИ С ВКЛ. СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ. => отбиваш и даваш път.
      А на момчето което на видима възраст беше не повече от 28 .. и е работил в НСБОП, ДАНС и още къде беше... първо му личеше че не говори със свои думи, а по-скоро като робот... четящ или наизустил.
      Слави е пич! От продавач на мартеници сега е на челно място в държавата и е пример за успех. Но тази му заигравка е тъпа.. Това да се чидиш от къде да си смучиш пръстите за да плюеш... Критика да, но той се унася напоследък.

Comment

• ситуацията в БГ е много добре показана в този виц:

Господ решил да оправи веднъж завинаги ситуацията в българското здравеопазване. Отишъл в една поликлиника и станал редови лекар. Появил се първият пациент - парализиран и в количка. Сложил Бог ръка на рамото му и тържествено казал:
        - Стани и ходи, сине!
        Болният става и тръгва. ИЗлиза в коридора, там навалица от чакащи. Питат го:
        - Е, как е новият доктор?
        - И той като другите... Дори кръвното не ми измери...
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
          ситуацията в БГ е много добре показана в този виц:
          Викаш, всичко е цветя и рози, ние само се оплакваме?
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• По-скоро е "игра на топка на обЕд"... за което би трябвало да "благодАрим много! айде..."
            Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              Викаш, всичко е цветя и рози, ние само се оплакваме?
              бе иначе си умно момче
              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от drum Покажи съобщение
                А на момчето което на видима възраст беше не повече от 28 .. и е работил в НСБОП, ДАНС и още къде беше... първо му личеше че не говори със свои думи, а по-скоро като робот... четящ или наизустил.
                ....
                Ами например момчето е имало колеги в ДАНС ......и го познават !
                Та за това къде е работил определено е истина!
                Май не си слушал изказванията на депутати след изслушването му...мислиш ли . че ще го изслушат , ако не е работил там ?..........айде поне да не бъдем коне с капаци!
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• http://www.mediapool.bg/show/?storyid=180120&srcpos=1

no comment
                  166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                  x145 1.6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                    вижте какво, и аз съм твърд противник на сегашното управление, но това, което се получава вече е жалко

цветанов е в управленческия елит - стигнал е нагоре, съответно и средата му е невъзможно да е случайна. нормално е неговите приятели и познати също да са на високо ниво, НО НЕ задължително, защото той ги е бутнал...

с кой да си е приятел цветанов ? с дюнерджии и разносвачи ли ?

еми нормално познатите и приятелите му да са от сферата на правосъдието?!

този феномен на "виждане" на схеми там където ги няма е малко първосигнален вече...

като разни изсмукани уравнения от страните на пирамиди и скрити знаци на илюминати...

а за нивото на показаната журналистика в тази статия няма да говоря, само ще ви насоча вниманието към олигофренските изсмукани от пръсти глупости, които са написали

"Председателят на етичната комисия във ВСС Цони Цонев каза, че ще гласува за Янева, защото е с "характер". Той също като други свои колеги не уточни какво точно има предвид и дали смята, че другите трима кандидати нямат характер."

освен това как може да твърдиш нещо подобно на това:

"Той заяви, че ВСС предварително си формира мнението за кандидатите, а презентациите не са обърнали неговото мнение в полза на друг кандидат."

дебил, как може да знаеш дали са били убедени предварително или не ? използваш твърдението на трето лице, което подобно на собствените си твърдения си е формирало мнение, без да е възможно да се докаже

като цяло неграмотна журналистика - затова не пада управлението - тези които трябва да ги свалят и разобличават са некадърници
                    Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 13:54.
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                      .....
                      Хм, по принцип съм съгласен с тебе... обаче:
                      *дали наистина един съдия с 4 г трудов стаж като такъв е 'нещо повече' от колегите си - нали все пак ще е някакъв 'ръководител' (да уточня: по принцип съм много ЗА млади хора с необременен начин на мислене да заемат всякакви ръководни позиции)
                      *няма лошо в това да си пиеш ракията с ЦЦ - ама как тъй става, че се 'издигаш' баш когато той 'има думата'?!
                      *левскар, футболен съдия; 30 кръг на А група, свири Левски - ЦСКА (двата отбора са с равни точки, който победи е шампион); 89 минута, спорна ситуация и евентуално дузпа за Левски; какво ще отсъди?
                      *http://www.on-parliament.com/media/2...7%D0%B0%D1%89/

Мога да продължа, но няма смисъл (изобщо не исках да коментирам); все си мисля, че поне съдилищата в нормалните общества трябва да са политически независими...

пс: за журналистиката в бг съм напълно съгласен, ама е съвсем отделна тема; скоро по някъкво радио слушах интересно изказване: накакъв вестникар обясняваше, че реално вестниците се издържали, като продават съдържанието си - рекламата не била достатъчна, защото интернет е по-атрактивно място за рекламодателите... А спорд мен некадърници винаги ще има - става проблем, когато започнат да стават мнозинство!
                      x145 1.6 boxer

Comment

..
                        отзад напред: за вестниците - да, както и новинарските сайтове ... с прекалено много журналисти съм имал контакт вече (аз моята крехка възраст) и съм работил и с вестници и новинарски сайтове и е истина за съдържанието

относно аргументите ти:

все добри... това, което казах, не им противоречи, по-скоро беше насочено към прибързаното достигане до заключения, което е обхванало обществото ни

и да вметна - относно опит/възраст нещата са много субективни... с опита и възрастта мъдростта не винаги идва.

може пък и да е добра кандидатура, която просто да е в разрез с разбиранията на закостеняли съдии (не казвам, че са такива, просто излагам една от много възможни хипотези)
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

• Хм, аз приемам доводите ти - както сам каза дори не си противоречим особено (просто говорим за различни неща).
                          Политически назначения винаги е имало и ще има - мен по скоро ме подразни факта, че този път става въпрос за по принцип 'надпартийна' институция! В никакъв случай не съм си правил прибързани заключения - напротив, дори по радиото чух за оставката на Д. Здравкова и след това прочетох за гласуването...
                          Както и да е, едва ли това има особено голямо значение - по скоро е някаква демонстрация, показност или както там го наречете кой са 'силните на деня', а мен това ме дразни!
                          x145 1.6 boxer

Comment

Както и да е, едва ли това има особено голямо значение - по скоро е някаква демонстрация, показност или както там го наречете кой са 'силните на деня', а мен това ме дразни!

да, това е най-лошото в случая....
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

• Най-големият самотник на републиката

Мнозина може би вече са забравили, но премиерът Бойко Борисов в ранните дни на своята политическа кариера записа и едно актьорско участие. Това стана в българската сапунена опера „Забранена любов”. Сцената в която се появи тогавашния кмет на София беше кратка, но пък изпълнена с драматично напрежение и сценаристко слагачество.
                              На някакъв свръхлуксозен, буржоазен прием с благотворителна цел, целият елит очакваше да дойде кметът на София. И той се появи в медийния си блясък. Тогава главната гаднярка на филма – една злобна корпоративна вещица, го хвана под ръка и прелъстително го попита: „Реши ли дали ще се кандидатираш за премиер”. На този въпрос тогавашния кмет отговори с многозначителната фраза: „Когато реша – първо на тебе ще кажа!”.
                              Репликата му винаги е била скандална, въпреки, че когато я произнесе розовата медийна среда беше толкова любвеовилна към Борисов, че никой не му я натри в лицето. Но помислете сега – дори в онези дни, дори в престорения филм, тогавашния кмет всъщност твърдеше, че когато вземе каквото й да е решение първо ще го сподели с богатите си приятелчета. Култово.

Нещо от артистизма на неговата изява можем да доловим и днес в публичният образ на премиера. Сапуненото поведение е станало запазена марка на Борисов и той винаги прибягва до него, когато политическата ситуация стане напечено. Трябва да го признаем – това е първият български министър-председател, който реално знае как да се възползва от страстта към мелодрамата в българската колективна душа.
                              В серия от интервюта навръх 52-ия си рожден ден премиерът реши да поднесе още една малка част от артистичната си душа на народа, за да могат хората да видят, че Борисов страда повече от всички. Пред вестник „Труд” министър-председателят постигна нови висини в театралното описание на живота си. Пред задаващата въпроси журналистка, ръководителят на правителството тъжно споделя, че личният му живот не може да бъде тема на разговор, защото е приключил.
                              Това е крайъгълният камък на актьорския свят на Бойко Борисов. Цялото му артистично творчество е изградено около идеята за самотата на отдадения управленец. Не напразно на него принадлежи фразата, че всяка вечер си стои сам като куче в „Бояна”. В интервюто пред „Труд” темата за изолацията му е развита в нова тоналност – той призовава репортерката да се качи до спалнята му, за да види, че няма да открие женска дреха там. Министър-председателят се самоизографисва като съвършения аскет на републиката, самотник номер едно, изолираният от външния свят гений, отдаден на строежа на магистрали и бетонното бъдеще на страната.
                              Трябва да възприемаме тези твърдения като актьорска игра и като нищо друго. В българското безвремие паметта не означава нищо, защото памет може да има само там, където има време, но все пак нека да припомним прословутите скандални записи на премиера. Те не разкриват образа на самотник, напротив разкриват човек, който е готов да извива ръце само и само да уреди приятелите си със спокойствие на топлите им службички. Един управленец за когото играта на футбол „по обед” е най-пиковият момент от деня, а всичко останало просто начин да минава по-бързо времето.

Темата за самотата в образа на Борисов бързо прелива в класическата тема „не ме разбират”. Нея премиерът разви в телевизионната рубрика „По пантофи” на Валерия Велева (само за протокола – жената, която му изпече баница и занесе на крака в Банкя в деня в който стана ясно, че ГЕРБ печели изборите). Изведнъж Борисов като герой от роман на Достоевски се ожали, че на него и на партията му народът не им прощавал нищо. Тук е времето за изваждането на кърпички. Оказва се, че министър-председателят на магистралите има наранима душа и вече започва да изпитва тъмна обида към народа, че не му отпуска никакъв толеранс. Лъжата е размазващо голяма. На нито едно друго правителството на страната такава смъртоносна серия от гафове, провали и предателства нямаше да бъде простена. Борисов успява да мине между капките, но най-вероятно единствено заради актьорския си талант, който той започва да експлоатира все по-често.
                              На тази благодатна сапунена територия премиерът просто няма равен. Само той може да сподели, че на рожденния си ден ще се заключи, защото не иска да вижда никой. Това поведение би разтълкувано като явна шизоидност при всеки друг, но министър-председателят добре знае, че на него ще му се размине. Защото той превърна политиката в сериал, а в логиката на всеки сериал е добрият герой да страда. Заради това, пак пред Велева, Борисов разви красивата история как е плакал, когато е напуснал МВР, всичко му било криво, дори цяла вечер злобно гледал Цветелина и не опитал приготвените от нея спагети. Банкерката му била сготвила спагети! Как може да стоите безучастно при тази драматична история за измяна, любов, страст, сълзи, полиция, нагорещени емоции и много храна?!

Борисов е добър актьор, но не заслужава „Оскар”, все още не е достигнал тези висоти. Защото межди всички сапунени лиготии, които разказа, той сподели и нещо шокиращо. Откровено си призна, че не развил връзка с дъщеря си. Каза го на висок глас по телевизията.
                              Далеч съм от мисълта да следвам пуританската американска линия, че хора без семейство не трябва да управляват една страна. В идеята има логика, но тя е твърде едностранчива, за да е правилна. Но тук говорим за човек, който не е успял да постигне връзка с плътта от неговата плът. Да си неспособен на нормален контакт с твоето дете вече е диагноза за цялата личност. Това е върховен нарцисизъм или невероятен егоизъм. Човек, впримчен единствено в логиката на собственото си добруване и то до степен, че друг да не може да присъства в неговия свят. Заради това е свръхупотребата на думата „аз” в неговия речник. Отвъд „аз” за Борисов другият свят е някаква сянка. Това, дори и да е самота, е черна самота.
                              А точно този черен артистизъм на изолацията може да ни разкрие и дефектът на целия кабинет – хората не означават абсолютно нищо. Фантазията на премиера е като фантазията на Хитлер – той иска да бъде увековечен в бетон и трилентови магистрали и не го интересува, че тези магистрали може би няма да водят наникъде, защото хора просто няма да има.

Когато сериалът ГЕРБ свърши, България ще има проблем. Защото трябва отново да започне да живее в реалния свят, далече от телевизионната политика и далече от страстите на най-големия самотник на републиката. А самият Борисов го чака съдбата на телевизионен герой – когато сериалът започне да става скучен и да губи темпо, главният герой обикновено трябва да си замине. Но това всъщност е хубаво, нали? Така поне вече може да не се чувства изолиран.
                              В затвора, казват класиците, никога не ти е самотно...

автор: Александър Симов
                              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Лъчезар Иванов: Когато си в пазарни отношения не си определяш сам хонорара

Данъчна ревизия установила, че за периода септември 2009 - август 2010 година депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов е консултирал охранителна и застрахователна фирма, за което е получил сериозния хонорар от 131 000 лева. От НАП обявиха, че тази информация е конфиденциална и в момента се прави разследване как тя е стигнала до медиите.

Явно моята личност пречи на някой и чрез мен се удря партия ГЕРБ

Поредният скандал е за абсолютно незаконно изнасяне на документи от приходната агенция, заяви Иванов в предаването "Тази сутрин". Вестник "Труд" пише, че не съм се регистрирал по ДДС. Казвам най-отговорно, че изданието лъже. Аз съм за разследващата журналистика, която работи с факти, заяви депутатът и показа документ за регистрацията си по ДДС. Аз съм отишъл сам да се регистрирам, закъснял съм и съм си платил глобата за това, обясни той. Обръщам се към всички граждани да бъдат съвестни и да си плащат данъците, като мен,

каза Иванов и разкри данъчната си тайна, показвайки, че е внесъл данък от над 16 000 лева

Проверявам съм три пъти от НАП, затова съм и толкова спокоен. В предишния парламент не съм бил проверяван нито веднъж, сега съм проверяван от НАП три пъти и един път от съдебната палата, посочи той.

Законът не забранява на народния представител да извършва допълнителна консултантска дейност

Обществото се нуждае от хора, които са образовани, които постоянно повишават квалификацията си. Иванов показа пред Анна Цолова и Виктор Николаев различни дипломи, които притежава. Когато един човек бъде поканен, съответно му се предлага и възнаграждение, което се определя от работата, която трябва да свърши и капацитета на неговите възможности, обясни той.

Много въпроси предизвикаха какво точно съм консултирал и как. Навсякъде работят хора, те съответно се разболяват, обясни депутатът и зачете договора си за работа с охранителната фирма, който включва профилактични прегледи на администрацията, организиране, анализ и оценка от профилактичните прегледи, както и няколко други ангажимента. Хонорарът е бил 121 000 лева. Не ме попитахте за колко души става въпрос обаче. Тук говорим за над 1 500 служители, заяви той.

Когато са намираш в пазарно отношения, не си определяш сам заплащането

Не искам да се правят аналогии с хонорара на Доган, аз съм лекар и съм извършвал лекарска работа. Където и да си, винаги си лекар, а не депутат. Когато човек иска да направи нещо повече за хората се обръща към определена дейност. Ние навремето създадохме сдружение. Защо станах депутат, а не останах лекар? Избрах този път, защото исках да има много промени в здравеопазването.

Видяхме, че със сдружението не могат да бъдат променени нормите, затова създадохме и политическата партия. Преди да вляза в политиката аз получавах много по-голяма заплата от тази в парламента.

Когато направих тази решителна крачка в живота си се наложи да работя на няколко места

призна Иванов. Не съм в конфликт на интереси, тъй като аз съм консултирал създаването на здравен продукт в Румъния и Македония. Аз съм лицето на партия ГЕРБ в предишния парламент. Във времето, когато човек иска да наложи нова политическа сила бива атакуван. Аз съм принципен човек и съм спирал много атаки. Неудобен съм на много хора, защото казвам истината, заяви депутатът.

Гледах интервюто на този по БТВ. Не мога да повярвам що за наглост трябва да притежава човек за да излезе по национална медия и така арогантно да се държи. Но какъвто му е шефа такъв е и той, а народа никакъв го няма.
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X